Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eudoraa

quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

daha bi ay olmadi bu lejyon da gecici mi yazmistim hayir denmisti...

su maymun istahlilik bezdiriyor en cok beni. madem o kadar iddiali olacaksiniz soyle birkac ay takilin guclenin baktiniz ortaminiz guzel biseyler olacak gibi ondan sonra boyle iddiali konusun ...

Kusura bakma ama keyfimizden bırakmıyoruz.Sorunlarımız var ki sizden süre istiyoruz. Bunda kızıcak bişi yok gibi. Herkezin başına gelebilir ...

Sorun varsa bırakırsın anlarım ama ikinizin birden beni Skypetan silmesine anlam veremedim :) Açıkçası iyiye de yormadım bu olayı..
  • kötü olmus ... geçmiş olsun diyorum :/ sorun genelde gercek hayatla oyunun karıstırılmasıdır birazda bencil olmak sanırım. yabancılar oyuna sadece oyun diyor genel olarak zaman gecsin vakit dolsun öyle oluncada daha az sorun cıkıyor haliyle.. neyse kalanlarınıza basarılar dilerim. bekleyin Blade And Soul oynayın derim :))
  • bende oyuna başlamak isteyenlerdenim aranızda olmaktan zevk duyarım. oyunda yeniyim çözmeye çalışıyorum daha.legion dan yetkili biri pm atabilirse sevinirim tabi legion duruyosa :P
  • Arkadaşlar konuyla, legionla ben ilgilenmiyorum bilginize.
  • Komik bi lejyonmus. Silin su basligi ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Aion'da bence türk legion kurmayın arkadaşlar takılacak 2-3 tanıdık varsa kendinizi yabancı bir legiona atıp onun içinde bir türk grubu oluşturursanız kavgasız uzun vadeli bu oyunu yabancı, türk oyuncular ile oynamaya devam edersiniz.

+1

Maalesef böyle online oyunlarda bazı Türk arkadaşlar çok saçma hareket edebiliyor, bir oyun için yapmayacağı şey olmayacağını gösteriyor.

Benim de tavsiyem girin kaliteli olan bir yabancı legiona, yanınıza da bir kaç Türk arkadaş alın yada oyun içinden edinin takılın gitsin.Legion'a ''hello'', ''yes'', ''no'' deseniz bile yeterlidir, en azından yardıma ihtiyaç duyacağınız her an size yardım edecek birileri mutlaka çıkar.

• oyunu indirdim kurdum oynadım ve tam bir hüsran acaba free oldugundan mı ınanılmaz kotu grafıkler var karakter daha yürürken hakim degilsin oynanabılırlık cok kötü inanılmaz derecede kasıyor ve aynı gun c9 online da ındırdım o da aynı belki silkroad online yuzunden mı zor beyenıyorum acaba dıye dusundum fakat gercekten kotu bu oyunlar.acaba benmı bıseylerı yanlıs yapıyorum bu oyunları cok oynayan var ve bende neden anormallık var.oyuna gırdım sankı süper mario oynuyorum o derece beyenmedım oyunu karakterlerin yürümesi felan knigt onlıne dakı gıbı basıtce skiller gercekten faso fiso mooba tıklıyorum baska yone donuyorum yere vuruyor moobdan damage cıkıyor yanı bu olay sılkroadda olsa heralde gorenler bu bır bugg derlerdi.zamanımı bosa harcadım ındırmek ıcın baya bır ugras verdım ama değmedi.silkroad online da hic degılse adam akıllı skıller var
    gercekcılık on planda grafıkler cok ıyı ama bı tek eksigi var sronun oda oyunun tamamen monotomlasması herkes bot bı makıneye donusmus.keske skıl kalıtesiyle grafikleriyle sroya benzeyen ama oyun senaryosuyla aion ve c9 gıbı oyunlara benzeyen bı oyun olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

oyunu indirdim kurdum oynadım ve tam bir hüsran acaba free oldugundan mı ınanılmaz kotu grafıkler var karakter daha yürürken hakim degilsin oynanabılırlık cok kötü inanılmaz derecede kasıyor ve aynı gun c9 online da ındırdım o da aynı belki silkroad online yuzunden mı zor beyenıyorum acaba dıye dusundum fakat gercekten kotu bu oyunlar.acaba benmı bıseylerı yanlıs yapıyorum bu oyunları cok oynayan var ve bende neden anormallık var.oyuna gırdım sankı süper mario oynuyorum o derece beyenmedım oyunu karakterlerin yürümesi felan knigt onlıne dakı gıbı basıtce skiller gercekten faso fiso mooba tıklıyorum baska yone donuyorum yere vuruyor moobdan damage cıkıyor yanı bu olay sılkroadda olsa heralde gorenler bu bır bugg derlerdi.zamanımı bosa harcadım ındırmek ıcın baya bır ugras verdım ama değmedi.silkroad online da hic degılse adam akıllı skıller var
    gercekcılık on planda grafıkler cok ıyı ama bı tek eksigi var sronun oda oyunun tamamen monotomlasması herkes bot bı makıneye donusmus.keske skıl kalıtesiyle grafikleriyle sroya benzeyen ama oyun senaryosuyla aion ve c9 gıbı oyunlara benzeyen bı oyun olsa.

Bence sende bayaa bir terslik var, Aion MMORPG ler arasında en gelişmiş grafiklere sahip oyundur, kasıyorsa makinanı kontrol et, he makinan iyiyse o zaman internetini kontrol et. Oyuna alışman gerekiyo, hiç bir oyun silkroad gibi değil çünkü artık hiç bir oyun click&go mantığına sahip değil, oyun oldukça gerçekçi kendi dünyasına göre. PvP olarak şimdiye kadar oynadığım en iyi pvp ye sahip. Yanlış anlama sro dada bayağı bir zaman harcamıştım ama Aion a verdiğim emeği hiç bir oyuna vermedim ben. Bence sen oyuna bir şans daha ver. Skiller o kadar çokki ileride ne yapıcağını şaşırıyosun. Tahminim sen 10 lvl olup bırakmışsındır. Gerçek oyun 40 lvl dan sonra başlıyo. 40 lvl a kadar dişini sıkıp sabırlı olman gerekiyo. Kitabı kapağına göre yargılama, sro bu oyunun yanında çöp!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.