Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Orijinalden alıntı: trkr89

Beni de yazın sinemada çalıştığımdan oyundaki online saatlerim çok değişken olur ama diablo 3 sıktı aiona geri dönelim cleric actım nick Awakening yaş 22 akşam 11 gibi görüşmek üzere

Skype vb donanımlarınız mevcutsa aramıza katılabilirsiniz

kullanırım ikisinide sorun degil şuan oyuna giriyorum buralardaysanız bi legion atı verin banada

• quote:

quote:

quote:

Beni de yazın sinemada çalıştığımdan oyundaki online saatlerim çok değişken olur ama diablo 3 sıktı aiona geri dönelim cleric actım nick Awakening yaş 22 akşam 11 gibi görüşmek üzere

Skype vb donanımlarınız mevcutsa aramıza katılabilirsiniz

kullanırım ikisinide sorun degil şuan oyuna giriyorum buralardaysanız bi legion atı verin banada

Eresbos'u legiona alıp hemen çıktım dün gece geldiğinde haber et alalım dostum :D

• Ya beyler update yapıyor sabahtan belli kaç gb yüklediğini ben sayamadım, ne kadar sürüyor bu update olayı.
  • bügün itibari ile nexusdayım. Hayatım online oyun oynamakla geçti ki kahrun serverında spiritmaster kastım level 43 şu anda. Nickim : Repsac chanter olacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boanhuar -- 29 Haziran 2012; 8:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boanhuar

bügün itibari ile nexusdayım. Hayatım online oyun oynamakla geçti ki kahrun serverında spiritmaster kastım level 43 şu anda. Nickim : Repsac chanter olacam.

Aramıza hoş geldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

Ya beyler update yapıyor sabahtan belli kaç gb yüklediğini ben sayamadım, ne kadar sürüyor bu update olayı.

internet hızına bağlı benim mesela 2. günüm . %50 den sonrası kolay merak etme .
    oyun 16 GB
  • Ben de arada gelirim tavşan falan keserim, unutmayın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Ben de arada gelirim tavşan falan keserim, unutmayın beni

Her zaman bekleriz :)
  • Bence lejyonun ismi de irk secimi ve server da gayet uygun. Nexus su anda bu oyunun en iyi serveri.

Aslinda ilk gordugumde grubunuza katilmak istedim, 55 level spiritmaster karakterim var ancak forumda kurulan diger lejyonlar gibi oyundaki omru 2 ay olacaksa hic bulasmayayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Bence lejyonun ismi de irk secimi ve server da gayet uygun. Nexus su anda bu oyunun en iyi serveri.

Aslinda ilk gordugumde grubunuza katilmak istedim, 55 level spiritmaster karakterim var ancak forumda kurulan diger lejyonlar gibi oyundaki omru 2 ay olacaksa hic bulasmayayim.

Bizde öyle düşünüyoruz

Bizler kalıcı oyuncularız , çoğumuz bir oyunu 2 yıl 3 yıl oynamış oyuncularız özellikle WoW
  • eski knightcilarrda var legionda 7 8 senesini bu oyunlarda heba etmis oyuncular olarak aionda kalıcı olacağımıza inancınız tam olsun
  • Başlamıyorsunuz sanırım oyuna
  • aion'u f2p olmadan önce oynamışlığım var halen durur kutusu falan tekrar bi başlayalım o zaman ;) yaş 23 :) sorun olacağını zannetmiyorum. skype yok ama edinilir.
  • Arkadaşlar biz hala oynuyoruz aktif bir durumdayız.Az kişiyiz çoğu arkadaşımızı sarmadı aion :) kalıcı arkadaşlar gelirse sevinirim.
  • :) allah allah sarmadı mı? neden sarmadı merak ediyorum doğrusu. gelince bi merhaba derim ;)
  • Ben Na indirmişim. 24 lvl kastım. ama baktım hic türk yok. şuan tekrar indiriyorum. Bende katılmak isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Ben Na indirmişim. 24 lvl kastım. ama baktım hic türk yok. şuan tekrar indiriyorum. Bende katılmak isterim..

Beklerim arkadaşlar.Yaşınız uysun skype kullanın yeterli.Oyun içi nick : Luthiel tekrar hatırlatayım.
  • quote:

quote:

Ben Na indirmişim. 24 lvl kastım. ama baktım hic türk yok. şuan tekrar indiriyorum. Bende katılmak isterim..

Beklerim arkadaşlar.Yaşınız uysun skype kullanın yeterli.Oyun içi nick : Luthiel tekrar hatırlatayım.

Yaş 17 . Mic de var skype ayarlarım. Tek boss görevleri falan zor oluyor çekilmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Yaş 17 . Mic de var skype ayarlarım. Tek boss görevleri falan zor oluyor çekilmiyor.

Halledilir bunlar küçük şeyler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Halledilir bunlar küçük şeyler

Evet Zor olan şuan indirme. Ncsoft u gameforge a çevirmenin yolu yok değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.