Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden size tavsiye max lvl gelince legionda yanınızda olacak aktif bir cleric üyeniz olsun diğer bütün sorunlar unutulur.

Bende oyun yüklü pek girmesemde ts vs. olursa bir uğrar sohbet ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Benden size tavsiye max lvl gelince legionda yanınızda olacak aktif bir cleric üyeniz olsun diğer bütün sorunlar unutulur.

Bende oyun yüklü pek girmesemde ts vs. olursa bir uğrar sohbet ederiz.

Akşam 5 çayına bekleriz hocam

• Acaba size oyun içinde nasıl ulaşabilirim? Bende yeni başlayacağım oyuna update yapıyor oyun şu an.
  • 55 lvl clerıc var uzerımdekıler ezık sayılır sadece 55 yapıp bıraktım lazımsa clerıc gelebılırım tabı 3 4 aydır gırmıyorum oyuna nexus da asmodıan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Acaba size oyun içinde nasıl ulaşabilirim? Bende yeni başlayacağım oyuna update yapıyor oyun şu an.

Pm at konuşalım morukcuğum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

55 lvl clerıc var uzerımdekıler ezık sayılır sadece 55 yapıp bıraktım lazımsa clerıc gelebılırım tabı 3 4 aydır gırmıyorum oyuna nexus da asmodıan

Dostum , hepimiz 0 dan başlıyoruz.Şuanda 1 adet cleric var takımımızda.Hani gel aramıza katıl derim ama bizimle dg falan yapamayacaksın.Sıkar seni
  • bende sizinle başlayabilirim oyuna 1-2 güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermage

bende sizinle başlayabilirim oyuna 1-2 güne

PM.
  • Arkadaşlar biz yavaştan oynamaya başladık.Fazla ilerlemeyeceğiz , aramıza katılan arkadaşlarla aynı yürüyelim diye Konu günceldir.
  • indiependent sen anuhartda witcha değil miydin yav? niye nexusa gidiyorsunuz
  • yaz benide, hangi karakter gerekiyosa oynarım
  • Bende Balıklama dalabilirim konuya :=) Nexus da 50 Lvl gladiator'üm var şuanda ancak chanter kasmak istiyorum bu yuzden chanter olarak gelebilirim aion gecmisim 2 yillik genel olarak çogu seyi biliyorum ve sizinle paylaşabilirim yaşım 19 :=) skype ts3 hepsine uyabilicek biriyim Güzel bi team olmasi dileğiyle oyun içi pm Psychoo (glad)

Oyun geçmişim
    Knight Online
    WoW
    Cabal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlovely1ww -- 26 Haziran 2012; 10:19:48 >
  • Artık bu oyuna başlamanızı tavsiye etmem..B&S filan başlayın bence..
  • Update yüzde 14'te takıldı kaldı dün akşamdan beri 2-3 kere baştan kapatıp açtım olmadı, baştan silip yükledim yine olmadı ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1l0w

yaz benide, hangi karakter gerekiyosa oynarım

Cleric ya da Sorcerer bunlardan birine ihtiyacımız var hocam şuanda Yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlovely1ww

Bende Balıklama dalabilirim konuya :=) Nexus da 50 Lvl gladiator'üm var şuanda ancak chanter kasmak istiyorum bu yuzden chanter olarak gelebilirim aion gecmisim 2 yillik genel olarak çogu seyi biliyorum ve sizinle paylaşabilirim yaşım 19 :=) skype ts3 hepsine uyabilicek biriyim Güzel bi team olmasi dileğiyle oyun içi pm Psychoo (glad)

Oyun geçmişim
    Knight Online
    WoW
    Cabal

Senide yazıyorum dostum forumda kalın ayrılmayın buralardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Update yüzde 14'te takıldı kaldı dün akşamdan beri 2-3 kere baştan kapatıp açtım olmadı, baştan silip yükledim yine olmadı ne önerirsiniz?

Takıldığını sanmıyorum.Biraz yavaş download ediyor (2gün) .Tek çare açacaksın launcher'ı bağlantının koptuğunu hissetttiğin zaman launcherı yeniden başlatacaksın
  • Tamam bekleteyim bakalım umarım ilerler :D ilerlemezse de başka bir yerden indirmeyi deneyeceğim
  • Beni de yazın sinemada çalıştığımdan oyundaki online saatlerim çok değişken olur ama diablo 3 sıktı aiona geri dönelim cleric actım nick Awakening yaş 22 akşam 11 gibi görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkr89

Beni de yazın sinemada çalıştığımdan oyundaki online saatlerim çok değişken olur ama diablo 3 sıktı aiona geri dönelim cleric actım nick Awakening yaş 22 akşam 11 gibi görüşmek üzere

Skype vb donanımlarınız mevcutsa aramıza katılabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.