Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben katılabilirim. Skype'ımda var. Nexus Asmodian Ranger'ım 10 lwlim daha ismim Finisher.
  • Arkadaşlar yaş konusunda kesin kararımız +17 dir.Gerçekten seviye farkını yaşıyoruz.Yine 15-16 yaşındaki arkadaşlarımızı skype'a alıp görüşürüyoruz bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Orijinalden alıntı: b1l0w

yaz benide, hangi karakter gerekiyosa oynarım

Cleric ya da Sorcerer bunlardan birine ihtiyacımız var hocam şuanda Yazdım.

sorcerer'da daha iyiyim dostum
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdır.Skype-TS kullanıyorsunuz değil mi?

• Benim hala yüzde 14 kaç kere açıp kapattım olmuyor acaba alternatif bir link verebilir misiniz? Sahiden delirmek üzereyim 8-9 saattir böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Benim hala yüzde 14 kaç kere açıp kapattım olmuyor acaba alternatif bir link verebilir misiniz? Sahiden delirmek üzereyim 8-9 saattir böyle.

dostum sıkıntı yapma ben dün akşam 23.00 gibi başladım download a şu an %34deyim.%14 olduysa %34de olur 94 de olur rahat ol
  • Umarım olur ama benim pek ümidim kalmadı
  • NCSofttan indirmeye karar verdim de North America yazıyor clientin yanında nasıl Europe'u indireceğim NCsofttan?
  • dostum ncsofttan indirirsen amerika clientini indirmiş olursun 3.0 ve europe a çeviremezsin aion f2p olduktan sonra gameforge a devredildiği için böyle bi şey söz konusu olmuyo sadece aion p2p iken hesabı olanlar hesabı tek seferliğine gameforge a devredebiliyo benim %40 oldu şu anda ve tekrarlıyorum 1mb ile indiriyorum sabır lazım sadece
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır.Skype-TS kullanıyorsunuz değil mi?

TS kullanıyorum, skype'da var ama tercih etmiyorum

• @Farlow tek download edebileceğin yer Gameforge Launcher Acele etme hocam iner elbet.

@b1l0w bir süre Skype kullanabiliriz
  • Herkese merhabalar ben 8 senelik bir knight online playeriyim bir süredir knightı bıraktım fakat bağımlılığımı bırakabilmiş değilim tam aiona başlamak için konu acacaktım ki konunuza denk geldim. Kesinlikle başlamak istiyorum knight oyuncusu olmam sebebiyle haksızlık,adaletsizlik, bug, hile,insanüstü karakterler, olaylarına çok alışığım yani aionda bu tarz çok şey olacağını düsünmüyorum tabi ama bunlar olsa bile oynarım yeter ki knight bağımlılığımdan kurtulayım yaşım 21 ts skype vent her türlü programı kullanabilirim katılmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Herkese merhabalar ben 8 senelik bir knight online playeriyim bir süredir knightı bıraktım fakat bağımlılığımı bırakabilmiş değilim tam aiona başlamak için konu acacaktım ki konunuza denk geldim. Kesinlikle başlamak istiyorum knight oyuncusu olmam sebebiyle haksızlık,adaletsizlik, bug, hile,insanüstü karakterler, olaylarına çok alışığım yani aionda bu tarz çok şey olacağını düsünmüyorum tabi ama bunlar olsa bile oynarım yeter ki knight bağımlılığımdan kurtulayım yaşım 21 ts skype vent her türlü programı kullanabilirim katılmak isterim

PM atın bir görüşelim

• Beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Beklemedeyim

Ekledim
  • Arkadaşlar konuya yazdığım , bizimle beraber olucaklar kesinlik belirtirsin.Bazılarınız ortalıkta yok çünkü.
  • kaç level ettiniz bi türlü indiremedik ya 1mb anca bu kadar oluyo bugün diye hesaplıyodum ama sanırım yarın oyunda olucam ay başına denk gelseydi güzel olurdu nerde 20 megabit nerde 1 megabit :D %51 şu an

fark çok açılırsa bi güzellik yapar kastırırsınız biraz artık :D
  • Bende gelirdim ama geri kalinca sizden hemen birakirsiniz beni. Aion hic oynamadim indiricem daha. 1 temmuzda oynayabilirim. Sadece sorularima cevap verseniz yeter. Yas 19 buarada.

Edit: skype kullaniyorum. Daha onceden wow oynuyodum. Ha buarada gw2 cikinca aion alt+f4 delete :)

İsmimi eklemeyin basliga ben sizi bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 28 Haziran 2012; 0:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yüksek olarak ben başı çekiyorum 25 Levelim. Indiependent arkadaşımız 10 Level. Çok fazla level kasmadık bekliyoruz. Ben durdurdum kasmayı birde 17 level Cleric var. Yani zor değil yetişirsiniz zaten ben diğerlerinin 25 olmasını beklicem. Görev konusunda da yardımcı olurum. Takım kurup birbirimizi desteklemenin derdindeyiz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 28 Haziran 2012; 0:13:26 >
  • oyunda kimse var mı şu an legiondan %50den sonra hızlanacağını tahmin ediyodum baya bi hızlı oldu oyundayım şu anda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.