Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bu arada oyunda belirli bir noktaya gelebilmek için para yatırmamız gerekiyor mu?

GP alırsak daha iyi olur.Starter başlıyoruz çünkü bazı kısıtlamaları var.Trade atamıyoruz , craft muhabbetinde kısıtlama vb. Brokerdan GP(Gold Pack) alabilmemizin imkanı var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Bu arada oyunda belirli bir noktaya gelebilmek için para yatırmamız gerekiyor mu?

GP alırsak daha iyi olur.Starter başlıyoruz çünkü bazı kısıtlamaları var.Trade atamıyoruz , craft muhabbetinde kısıtlama vb. Brokerdan GP(Gold Pack) alabilmemizin imkanı var ama.

Kaç tl oluyor bu gplar? Aylık mı oluyor haftalık mı?
  • quote:

quote:

quote:

Kaç tl oluyor bu gplar? Aylık mı oluyor haftalık mı?

Oyun içindede alabiliriz demek istedim.Eğer kinah farmlayabilirsek.11 kk ya satıyorlardı anuhart serverinda.

TL ile bilgilendireyim ;

Aion coin ile siteden alışveriş yapıyorsun.

Gameforge 3 Euro'luk E-Pin 25 Aion Coins 7,15 TL
    Gameforge 10 Euro'luk E-Pin 100 Aion Coins 23,80 TL
    Gameforge 25 Euro'luk E-Pin 400 Aion Coins 59,50 TL
    Gameforge 50 Euro'luk E-Pin 1.000 Aion Coins 119,00 TL
    Gameforge 100 Euro'luk E-Pin 2.500 Aion Coins 238,00 TL

Gold Pack 99 aion coin sen hesapla işte.Sanırım ben 400 coin alacağım.

GP : 30 Gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mero the Bro -- 24 Haziran 2012; 19:31:39 >

• Evet, 400 Aion Coins uygun ve ideal gözüküyor. 4 Ay rahat ederiz ki 4 ay boyunca elbet bir daha alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Evet, 400 Aion Coins uygun ve ideal gözüküyor. 4 Ay rahat ederiz ki 4 ay boyunca elbet bir daha alabiliriz.

Tabi ya , 2 aylık GP coinsi ayırsan gerisine shoptan birşeyler bile alabilirsin.
  • Aylık 60 tl çok da, aylık 25 tl iyi gibi gözüküyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

Evet, 400 Aion Coins uygun ve ideal gözüküyor. 4 Ay rahat ederiz ki 4 ay boyunca elbet bir daha alabiliriz.

Tabi ya , 2 aylık GP coinsi ayırsan gerisine shoptan birşeyler bile alabilirsin.

Tabi öyle bir durumda söz konusu. Pet alınabilir çokta iyi olur.
  • quote:

Aylık 60 tl çok da, aylık 25 tl iyi gibi gözüküyor.

Bence 60 liralık daha avantajlı.4 gp ye 100 lira vereceğine , 60 lira vermiş olacaksın.

Bu arada Shadowstép adlı arkadaşımız aramıza katıldı.
  • Arkadaşlar bende oyunu indirip aranıza katılmak isterim mmorpg geçmişim iyidir.
    Oyunu internet kafeden indirmem gerekecek ancak 6 gb olunca :)
  • Bende varım, eğer downloader çok yavaş indiriyorsa adamların kendi sitelerinde yaptığım ufak bir araştırmayla burayı buldum:http://www.mediafire.com/?8d0ygq0a956mc
    64 part yapmışlar daha hızlı indirebiliriz yoksa 14 gb 2 günde bitmez
  • Nasıl indiriyorsanız indirin ama temiz bir şekilde indirin arkadaşlar dosya eksiği olmamasına özen gösterin GeNoVaL pm at konuşalım dostum
  • Server'i Nexus olarak belirledik bilginize.
  • iyi oyunlar diler iyi yere gelmenizi isterim. Ben artık private serverına döneyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aiona başlamdan önce iyi düşünün.Adama saç baş yolduran bir oyun.Düşük lvl lerde zevkli oluyorda (oyuna head start'ta başladığımızda rifler vs çok güzeldi ama sonrandan içine ettiler :D ) lvl iniz yükselipte set yapmaya başladığınız da oyundaki socket sisteminin nasıl can sıkcı olduğunu göreceksiniz.Birde oyun tamamen sahip olduğun set üstüne kurulu.İyi bir armorun,silahın yoksa hiç şansın olmuyor.Bunun içinde deli gibi kasman lazım.Bir yerdne onra kendini bot gibi hissetmeye başlıyorsun.Üstüne az çok bişey ayarlasan bile pvp sistemi çok abzürt,herşey 2-3 sn içinde bitiyor.İlk gören skillerini boşlatıyor yoluna devam ediyor...Pvp sistemini bozuk olduğu kadar AP sistemi kötü.Pvp ile ap biriktirmen mümkün değil.Durmadan pve yapman lazım vs...

Tavsiyem aion ile ilgili forumları okuyun ;) Özellikle Eu forumlarını... Korede 3.5 pts de şuan.Na serverleride 3.0 ı oynuyor.Eu hala 2.7'de :D . Gf bu younu çekip çevirecek kapasite de bir firma değil.TEk amacı item shop tan kazanabildiğini kazanmak.Botlar,hackler gırla,supportun bişey yaptığı yok zaten...

Eğer herşeye rağmen başlıcam diyorsanız NA serverline bakın derim.Eğer pinginiz çok yüksek olmazsa orda oynayın.Battleping vs gibi programlar işte yarabilir.Zaten eu da olsanız bu tarz bir programa ihityacınız olacak.Aylık birde oraya ödeme yapacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemis_KaSTeL -- 25 Haziran 2012; 9:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

iyi oyunlar diler iyi yere gelmenizi isterim. Ben artık private serverına döneyim :)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim

@Artemis_KaSTeL

Bilgilendirmen için eyvallah hocam.Ancak NA da oynamak ne ben isterim ne de takımdakiler.Gameforge'un supportunun çok zayıf olduğunu biliyorum.Endgamedeki zorluklarada gelince her oyunda vardır bu muhabbet illa uğraştırır zırvalıklar seni.Takımda bir kaç tane canavar gibi eski wow oyuncularımız var yaparız diye düşünüyorum

• Irkımız Asmodian olarak belirlenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

Aiona başlamdan önce iyi düşünün.Adama saç baş yolduran bir oyun.Düşük lvl lerde zevkli oluyorda (oyuna head start'ta başladığımızda rifler vs çok güzeldi ama sonrandan içine ettiler :D ) lvl iniz yükselipte set yapmaya başladığınız da oyundaki socket sisteminin nasıl can sıkcı olduğunu göreceksiniz.Birde oyun tamamen sahip olduğun set üstüne kurulu.İyi bir armorun,silahın yoksa hiç şansın olmuyor.Bunun içinde deli gibi kasman lazım.Bir yerdne onra kendini bot gibi hissetmeye başlıyorsun.Üstüne az çok bişey ayarlasan bile pvp sistemi çok abzürt,herşey 2-3 sn içinde bitiyor.İlk gören skillerini boşlatıyor yoluna devam ediyor...Pvp sistemini bozuk olduğu kadar AP sistemi kötü.Pvp ile ap biriktirmen mümkün değil.Durmadan pve yapman lazım vs...

Tavsiyem aion ile ilgili forumları okuyun ;) Özellikle Eu forumlarını... Korede 3.5 pts de şuan.Na serverleride 3.0 ı oynuyor.Eu hala 2.7'de :D . Gf bu younu çekip çevirecek kapasite de bir firma değil.TEk amacı item shop tan kazanabildiğini kazanmak.Botlar,hackler gırla,supportun bişey yaptığı yok zaten...

Eğer herşeye rağmen başlıcam diyorsanız NA serverline bakın derim.Eğer pinginiz çok yüksek olmazsa orda oynayın.Battleping vs gibi programlar işte yarabilir.Zaten eu da olsanız bu tarz bir programa ihityacınız olacak.Aylık birde oraya ödeme yapacaksınız...

GameForge'ya tek başına koydurucaklarını sanmam 3.0'ü, yapabilecek kapasitede olsa bile yaptırmıyorlardır zaten. Ayrıca goldspammerların v.b azaldığını fark etmedin sanırım. Offical forumları takip etsen adamların bu botlar,goldspammerlar vs için nasıl önlemler aldıklarına/alacaklarına denk gelirdim. Her şeye gameforgeyi suçlamayın, tamam dört dörtlük bir firma değil ama oyunun üzerinde yine bir NCsoft hakimiyeti var.

Burada adamları savunmuyorum ama NCsoftla alakalı herşey birazda, o adamlar onaylamazsa 3.0 gelmez, bu kadar basit. Ha ayrıca ingilizce 3.0'ın hazır olduğunu ama diğer dillere çevrildiğini (almanca fransızca) de offical forumu takip eden adam okurdu.

• Oyunun çevirme aşamasında olduğunu biliyorum.O yüzden gf den bişey olmaz diyorum.Zaten işin saçama tarafı ounu 3 dile çevirmce diye uğraşmak.Sorun daha çok fransızcadan kaynaklaıyor.Sat aion fr yi fransız bir firmaya bak yoluna...
  • konunun altına bu yorum pek acmaz ama aion u 2 yıl oynayıp silmiş biri olarak buna hackler ve gf nin guzelim yalanları etkilemiştir. dostum ceviri surecinde diyorsun bu surece gireli 2 ay oldu nerdeyse. surekli aynı seyi dayayıp duruyorlar. forumdaki blackvelvet değilde bi tane daha GM vardı o bile kabul etti oyunu GF tam beceremediğini. ++ forumlarda suda vardı GM tarafından yazılmısıt. :NCsoft un oyuna hic bir sekilde etki edemedigi, oyuna herhangi birsey yapabilecek firmanin GF oldugunu anlatıyordu. bu muhabbette madem 3.0a gecemiyorlar o zaman NCsoft tan yardım alsınla konusu üzere cıkmıstı. GM de bunları yazmıstı altına.kısacası toplamda 10-15 kişinin Aion ile ilgilendigini ama onlarında hepsinin farklı departmanlara değıtıldığı için iş gücünün coook fazla yoğun oldugunu ellerinden bu kadar geldigini vs baya anlatmıstı. BlackVelvet te bu konuda hak vermişti vs. NCsoftun yaptıgı tek sey datayı veriyor bizimkiler yapabilrse güncelliycek
  • Arkadaşlar konuyu çok farklı yerlere saptırıyorsunuz.Bu konu altında tartışmazsanız sevinirim.Biz bir engel görmüyoruz bu oyunu oynamak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.