|
DH Android uygulaması geliştirme günlüğü #1
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
IOS Sürümüme Gece Modu beklemekten yaşlandık :/
-
aynen öyle ya :s
-
Mibox3 android 9 üzerinde videolar 5.sn den itibaren takılarak ilerliyor. Hiçbir Stream uygulamasında titreme takılma yaşamıyorum. Kolay gelsin herkese. -
Abi ios a gece modu getirmemek nasıl bir saçmalık önce ona yanıt verin -
Dostlar bu konuda yapısal bazı süreçler önümüzü tıkadı ama hızlıca hayata geçirmek istiyoruz. O konuda iOS takımındaki arkadaşlarımız ellerinden geleni hızlıca yapıyor. Mümkün olan en makül sürede bizler de çıkmasını bekliyoruz. -
iOS yok mu. -
Size mail olarakta atmıştım incelediğiniz ürünlerin altına fiyat bilgisi ve mağaza yönlendirmleri eklemelisiniz ince hesap epey vb platformlara hem rakip olursunuz hemde kullanıcı kitleniz artar en uygun fiyattan başlayarak sılama olabilir dileyen fiyatlar kısmına tıkladı mı genişleyen bir sayfa açilacak ve orada fiyat bilgisi mağaza yönlendirmeli olarak çıkacak ve aynı zamanda teknik ozellik kıyaslaması vs. de eklenmeli tabii ki woey vb. gibi ben fikri verdim gelistirip kullanılabilir halde sunmakda sizde ama pek dikkate alınmadık galiba bu vesile ile android kısmıda bir gelir elde edebilir -
Yazının sonunda hem Android hem de iOS için mağaza yönlendirmeleri mevcut. iOS takımındaki arkadaşlarımız da belki ilerleyen günlerde bir içerik ile karşımızda olur :)) -
Nasıl olacak yav reklamsız? Sitenin önü arkası sağı solu reklam. Reklamsız sürüm için dünya yükü para istersiniz siz şimdi
-
Android bilmem ios uygulaması yıllardır leş adam akıllı bişey yazamadınız.
Nedir bu ios düşmanlığı -
Sevgili Caner Aksoy @Jeolog.'a da katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. (Bunu yazmamız için tehdit etti
)
-
quote:
Orijinalden alıntı: KefelonSevgili Caner Aksoy @Jeolog.'a da katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. (Bunu yazmamız için tehdit etti
)
ne gerek vardı arkadaşlar utandırdınız beni
-
Mesut Çevik ve Erdi Özüağ ile ilgili söylemek istediğiniz bir şey var mı.? Site Shiftdelete ye döndü. Tamam olabilir ama bu iki ismin eksikliği inanılmaz derecede hissediliyor. You tube ye ağırlık veriyorlar görüyoruz fakat sitedeki durumları nedir.
-
Uygulamayı open source yapma fikriniz var mı?
Uygulamanın önceki mimarisi MVC dahi değil bu arada, olsa olsa "Allah Ne Verdiyse" mimarisi denebilir. :D
-
iOS uygulamasına da karanlık mod getirin. Geceleri arkaplanın beyaz olduğu yazıları okumak zor oluyor. -
Tam olarak böyle bir şey değilde biraz farklı birşeyler üzerinde denemeler yapıyoruz teşekkürler. -
O kısımlar çoktan yenilendi Bilgehan, bu ikinci yazılışı bahsettiğin ilk yazılışı idi, şimdi üçüncüye geçiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 28 Aralık 2020; 22:59:20 > -
Uygulamada neden reklam yok merak ettim -
@gun
Hocam donanımhaber e ait içerikler için uygulamanın tanıyacağı bir url sistemi yazılabilir mi? Örneğin mobil tarayıcıdan "Uygulamada Aç" butonuna basınca market linkine yönlendiriyor bunun yerine direk mobil uygulama içinden o içeriği açabilirse çok güzel olur. Eminim açık kaynak kodlu olarak birçok örneği vardır bunun çünkü aynı sistemi kullanan çok uygulama var.
IOS Sürümüme Gece Modu beklemekten yaşlandık :/
|
Mesut Çevik ve Erdi Özüağ ile ilgili söylemek istediğiniz bir şey var mı.? Site Shiftdelete ye döndü. Tamam olabilir ama bu iki ismin eksikliği inanılmaz derecede hissediliyor. You tube ye ağırlık veriyorlar görüyoruz fakat sitedeki durumları nedir.
|
ne gerek vardı arkadaşlar utandırdınız beni |
Sevgili Caner Aksoy @Jeolog.'a da katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. (Bunu yazmamız için tehdit etti |
Ben uygulama muygulama bilmem. Ben DH mobil sürümünü kullanırım. Uygulamayla işim olmaz. Şu sitenizde altta çıkan uygulamada aç denen butonu ne zaman kaldıracaksınız? Ben 28 sekme açtığımda her seferinde her sekme için bu aptal butonun çarpısına tıklamak zorunda mıyım? Uygulamada açmak istesem zaten uygulmasını yüklerdim. Niye bu gıcık butona katlanmak zorundayız? |
Abi ios a gece modu getirmemek nasıl bir saçmalık önce ona yanıt verin
|
Android bilmem ios uygulaması yıllardır leş adam akıllı bişey yazamadınız.
Nedir bu ios düşmanlığı |
O kısımlar çoktan yenilendi Bilgehan, bu ikinci yazılışı bahsettiğin ilk yazılışı idi, şimdi üçüncüye geçiyoruz.
|
Benzer içerikler
- youtube mp3 dönüştürücü
- hepsiburada premium ne kadar
- facebook dondurma
- numara sorgulama
- instagram yardım merkezi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X