Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
benide buraya ekleyin( arkadaşlar internette sorun var nick i kapatamıyorum abimin rietveldx i buraya ekleyin abimin nick kapanmıyo nedense mesajıda silemiyorum neyse rietveldx i buraya ekleyin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 27 Mart 2010; 14:34:15 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: thend
teknik usta'ya gönderiyorum bu resmi
Tebrikler. İyi olmuş...
RietveldX ve Rietveld nick olayını anlamadım, iki nickte tek bir kişimi demek istiyorsun ? Aramıza hoş geldiniz. Eklediğin resimleri daha büyük çekebilirsen iyi olur , görünmüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 28 Mart 2010; 10:06:24 >
-
152. bölüm sonrası çzdm bu resmi.baya uğraştım çene kısmında o yüzden bisürü silik izi kaldı malesef çıkmıyo o izler daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clanthee -- 28 Mart 2010; 16:21:39 > -
yeni resmi yakında koyarım -
@thend
Resmin orjinalini bilmiyorum ama kişisel görüşüm burundaki çizgisel değerleri arttırıp, saçtaki çizgisel değerleri düşürürsen daha güzel olurdu.
Burun sanki iki dişin arasına girmiş gibi görünüyor
Ama yinede başarılı... -
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
152. bölüm sonrası çzdm bu resmi.baya uğraştım çene kısmında o yüzden bisürü silik izi kaldı malesef çıkmıyo o izler daha
biraz daha uğraşman lazım jiraiya gibi bakması içinonun dışında güzel çizim
quote:
Orijinalden alıntı: _-mustapha-_
quote:
Orijinalden alıntı: thend
teknik usta'ya gönderiyorum bu resmi
Tebrikler. İyi olmuş...
RietveldX ve Rietveld nick olayını anlamadım, iki nickte tek bir kişimi demek istiyorsun ? Aramıza hoş geldiniz. Eklediğin resimleri daha büyük çekebilirsen iyi olur , görünmüyorlar.
Sağol
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
@thend
Resmin orjinalini bilmiyorum ama kişisel görüşüm burundaki çizgisel değerleri arttırıp, saçtaki çizgisel değerleri düşürürsen daha güzel olurdu.
Burun sanki iki dişin arasına girmiş gibi görünüyor
Ama yinede başarılı...
orjinali ;
orası öyle oluverdi artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 28 Mart 2010; 18:03:10 >
-
@theend o konuda haklsın biraz daha çalışmam lazm şu göz çene gibi yerlerde -
@theend, anladım orjinali çizende kabahat
Ayrıca parmaklar da da yanlış bir açı var -
evet yeni resim geldi eski resimide koyuyorum daha kaliteli
(abimin nick açık kalmış yanlışlıkla onun nick ten attım resimleri bu resimler rietveldx e aittir) önemle duyurulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 29 Mart 2010; 22:18:11 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
@theend, anladım orjinali çizende kabahat
Ayrıca parmaklar da da yanlış bir açı var
bu arada parmaklarda nasıl bir açı sorunu varsa bence gayet düzgün
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
evet yeni resim geldi eski resimide koyuyorum daha kaliteli
(abimin nick açık kalmış yanlışlıkla onun nick ten attım resimleri bu resimler rietveldx e aittir) önemle duyurulur
hm temari gayet güzel olmuş eline sağlık.. diğeri jiraiya ve orochimaru sanırım tam belli olmuyor o yinedeeline sağlık tekrardan
quote:
Orijinalden alıntı: HellBridge
Anime.gen.tr yarışması için çizdiğim bir şey:
brook güzel olmuş da usopp un kafa daha yuvarlak olmalıydı sanki üst kısım köşeli olmuş ve chopper tipini benzetemedimeline sağlık güzel çalışmalar devamını bekliyoruz
-
@thend; el kendi içinde düz, kıvrımsız şekilde tutuyorsa 4. ve 5. aynı şekilde durmaz.
2. den 3. e güzel geçmiş 5. kabul edilebilinir. Fakat 4 parmak az da olsa yan tarafı görünmeliydi ama tabi ki bu çizenin kabahati
@Rietveldx, resimlerinin çözünürlükleri çok düşük.
@HellBridge, desenini pek beğenmedim ama iki yönlü tonlamalarını ve oradaki rahatlığını sevdim. -
Sağolun yorumlar için
@teknikkonular
Desenim iyidir aslında da taramalarım iyi değil.Düz gölgelendirmede daha iyiyim. -
bende karakalem birşeyler çiziyorum bazen ama anime çizmemiştim hiç.. benimde ilgimi çekti.. naruto, death note, full metal i fln severek izledim ve narutoyu mangadan takip ediyorum.. onlardan 2-3 wallpaper bulup çizeceğim.. şu 3 gün vizem var sonra çizerim... eğer güzel pozlar fln istek varsa çizebilirim istiyorsanız..
bu tarz bi tonlama animeye gider heralde..
spoiler içindekilerde bilgisayarda taratılmış 3-5 çizimim.. tonlamalarım fln hakkında fikir vermek için.. genelde tarz fln seçmeden kafama esen birşeyi çizerim.. ama ilerde iyi tasarımlı, orjinal karakterler çizebilirsem 20-25 sayfalık kısa bi manga gibi birşey çizmek istiyorum.. normal bi manganın bi bölümü kadar yani:D:D tabi kısa, öz bi hikaye ve orjinal karakter lazım.. bunun için internetteki eğitimlerden karakter ifadelerini inceliyorum.. sevinme üzülme vs değişik duyguları verebilmek için.. bakarak çizmek kolayda iş orjinal birşey yapmaya gelince sağlam pratik yapmak lazım..
-
Bence tam tersi
Daha önce çapraz tonlama yapmış mıydı? -
Çapraz tonlama ne bilmiyorum ama düz gölgelendirmem taramalarıma oranla daha güzeldir.Gerçi uzun zamandır gölgelendirme yapmadım körelmiş de olabilirim -
@canpii
çizmlerin on numara
@clanthee
hocam jiraiya çok genç gözüküyor gibi geldi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X