Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anime resim istekleriniz varsa resimi bi şekil verin çizmeye çalışırım yeni resim koyucam ama şu aralar yazılılar var pek çalışamıyorum çizimlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 31 Mart 2010; 21:12:56 >
  • @canpii
    Kalemini çok güzel kullanıyorsun, anime çizimlerini de bekliyorum..

@clanthee
    Sanırım resminin bazı yerlerinde orantısızlık var, bir de çizgilerin kalınlıklarına dikkat etmiyorsun.
  • Bu arada, elinde güzel ve çizilebilir bleach resmi olan var mı? Örnek olarak thend'in çizdiği gibi (bulamazsam senin çizdiğini çizicem)..
  • yorumlar için teşekkürler.. vizeleri sağ sağlim veriim anime çizimlerine de başlayacağım.. şu an elim saçma salak sorular cevaplamakla meşgul:D:D hocalara resim çizip versek hababam sınıfı gibi keşke:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hagaren

Bu arada, elinde güzel ve çizilebilir bleach resmi olan var mı? Örnek olarak thend'in çizdiği gibi (bulamazsam senin çizdiğini çizicem)..

ulquiorra benim arka plandır kendisi

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

• @burkak
    İchigo veya Urahara olsaydı daha iyi olurdu, bleach'e yeni başladım da..
  • quote:

Bu arada, elinde güzel ve çizilebilir bleach resmi olan var mı? Örnek olarak thend'in çizdiği gibi (bulamazsam senin çizdiğini çizicem)..

buyur

(eski masaüstü resimlerinden )

bunuda güzel olduğu için koyuyorum

• Bunların hiç birisi çizilebilir değil ki, nasıl çizeyim?
  • peki en basitinden ;

• Bu resimler gördükten sonra, Bleach çekti canım.
  • Bunlar da çok basit yaw, hatta 2. resim orjinal değil, başkasının çizimi. Benim istediğim, ilk resimler gibi ama onlarda da çok efekt var, yani alttakilerle üsttekilerin karışımı bir şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Bu resimler gördükten sonra, Bleach çekti canım.

birde bana sor

quote:

Bunlar da çok basit yaw, hatta 2. resim orjinal değil, başkasının çizimi. Benim istediğim, ilk resimler gibi ama onlarda da çok efekt var, yani alttakilerle üsttekilerin karışımı bir şey..

gerisi senin hayalgücüne kalmış dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 3 Nisan 2010; 15:42:11 >

• Beyler bir sorum olacak ben sadece bakarak çizebiliyorum eminim burdada benim gibiler vardır onlara sorum baktığınız resimleri nerden buluyorsunuz? materyaliniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Beyler bir sorum olacak ben sadece bakarak çizebiliyorum eminim burdada benim gibiler vardır onlara sorum baktığınız resimleri nerden buluyorsunuz? materyaliniz nedir ?

şöyleki nereden olduğu farketmiyor biranda şu resmi çizeyim diyorum çiziyorum oluyor bazen anime izlerken (tekrar vs.) bazen anime sitelerinde dolaşırken gördüğüm herhangi bir resim veyahut renklendirilmiş mangalardan (bkz. son çizdiğim..)
  • @clanthee sağolasın hocam aslında narutoyu çizdiğimde orantıda sorun vardı fakat son halinden çok ilk serideki haline benzediği için değişik oldu, dokunmak istemedim
    Jiraiya çizimin biraz genç gösteriyor onun dışında hatlarında bir sorun yok, tonlama ve çizgi değerine önem verirsen daha da güzel olacak.
    @thend başarılı çalışma, orjinaliyle orantısını güzel oturtmuşsun.
    @HellBridge hocam seninkide oldukça başarılı, ayrıca usopp'un yeleğindeki çizgiyi altlı üstlü taraman güzel bi hava katmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihawk

@clanthee sağolasın hocam aslında narutoyu çizdiğimde orantıda sorun vardı fakat son halinden çok ilk serideki haline benzediği için değişik oldu, dokunmak istemedim
    Jiraiya çizimin biraz genç gösteriyor onun dışında hatlarında bir sorun yok, tonlama ve çizgi değerine önem verirsen daha da güzel olacak.
    @HellBridge hocam seninkide oldukça başarılı, ayrıca usopp'un yeleğindeki çizgiyi altlı üstlü taraman güzel bi hava katmış.

Sağolasın ben taramalarımı beğenmediğimden bunda çalışayım demiştim ve sonuçta yine beğenmemiştim ama burdaki herkes beğendi ne hikmetse Zaten en büyük sorunum da el çizmek farketmişsindir büyük ihtimalle

• quote:

@clanthee sağolasın hocam aslında narutoyu çizdiğimde orantıda sorun vardı fakat son halinden çok ilk serideki haline benzediği için değişik oldu, dokunmak istemedim

yorumun için teşekkürler

işte yeni bir ichigo çizimi

bazı yerleri renkli taradı bu ya tarayıcının ömrü mü bitiyor ne

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

yorumun için teşekkürler

işte yeni bir ichigo çizimi

bazı yerleri renkli taradı bu ya tarayıcının ömrü mü bitiyor ne

Çok güzel olmuş, özellikle orantılaman çok iyi senin hocam.Teknik bir eğitimin yok sanırım o da olsa harikalar yaratabilirsin bence.
    @HellBridge
    İlk çizimlerinde el problemi var fakat sonuncusunda öyle bir problem göremedim ben.

• @Mihawk

Usopp'un eli görmedin sanırım
  • quote:

Çok güzel olmuş, özellikle orantılaman çok iyi senin hocam.Teknik bir eğitimin yok sanırım o da olsa harikalar yaratabilirsin bence.
    @HellBridge
    İlk çizimlerinde el problemi var fakat sonuncusunda öyle bir problem göremedim ben.

sorma hocam buralarda birine resim desen amaaan gibi bi tepkisi oluyor çoğunun kim ders versinki eğitim yok malesef kendi çabalarımızla yorum için teşekkürler

Edit: Birde ben kabataslak çiziyorum sonra oranına bakıyorum tutturana kadar uğraşıyorum yoksa içime sinmiyor çizdiğim resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 8 Nisan 2010; 22:10:23 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.