Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bn amerıkadan bestbuy la G73JH-BST7 alacagımhttp://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894
    problem cıkmaz inşallah bu arda bu modelden kımse bahsetmemiş.bi arkadas kendi alıp ta getircek. yorumlarınızı beklıorum cok vaktım yok da

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron-21

Ya arkadaşalar ben acil olarak Asus G73JW-TZ061V modelinden almam lazım ama gold'tan başka bi yerde bulamıyorum.Orda olan modelde de yanında ne çanta var ne mouse ne de kulaklık.Bana yardımcı olurmusunuz?Satılık nerden bulabilrim?Yokmu tanıdığınız yada bilidğiniz birileri

arayıp sordunuz mu çanta mause durumunu. çünkü asus kapalı kutu olarak gönderiyor modelleri seri halinde. gold bilgisayar ayrıca açıp çıkarmadığına göre bence ordada olmalı hediyeleri.
  • Araştırdığım kadarıyla Nvidia 260.99 da herkes sorun yaşamış, aynı ekran geliyor. Bir çözüm okudum, uyguladıktan sonra paylaşırım, işe yararsa tabi.

Bu arada Gold'da da çanta ve mouse var ve en uygun fiyat onlarda. Gidip yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

beyler bn amerıkadan bestbuy la G73JH-BST7 alacagımhttp://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894
    problem cıkmaz inşallah bu arda bu modelden kımse bahsetmemiş.bi arkadas kendi alıp ta getircek. yorumlarınızı beklıorum cok vaktım yok da

fiyatının ederi gibi duruyor. onca eksiğinin (1 yıl garanti,ekran çözünürlüğü düşük,6gb ram,640gb hdd vs) yanında tek ekledikleri 4g özelliği sanırım ve 1200 dolar. imkanınız varsa kırpılmamış modellerinden alın derim ama bu kadardan daha çok veremem derseniz çözülemeyecek bi sorunu çıkmadı şimdiye kadar alın derim :)

• uymayan sürücülerde modifiye edip uyduruyorlardı heralde onun gibi birşey olur. ama sonuçları görmeden denememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

uymayan sürücülerde modifiye edip uyduruyorlardı heralde onun gibi birşey olur. ama sonuçları görmeden denememek lazım.

Download bitince deneyeceğim, olmadı recovery yaparım düzelir heralde. Bu arada DVD'leri oluşturmadım henüz, direk açılışta recovery console nasıl çalıştırılıyor, ihtiyacım olabilir
  • Arkadaşlar şu adreste anlatıldığı şekilde yaptım ve sorunsuzca 260.99'u yükledim:

Takıldığınız yer olursa yardımcı olabilirim. Özetle 260.99 klasöründeki nvam.inf dosyasını açıp ilk 10 satırı kopyalayıp, linkte adresi olan 260.63'ün nvam.inf dosyasının ilk 10 satırı yerine yapıştırıyorsunuz. Sonra kaydedip çıkıyorsunuz ve 260.63'teki nvam.inf'i kopyalayıp 260.99'daki nvam.inf ile değiştiriyorsunuz. Yükleme işlemini indirdiğiniz dosyadan değil, klasörderki setuptan başlatın, malum yeniden extract yapıyor ve önceki işlemler boşa gidiyor

• @heymen96
    yalnız dediğiniz model full hd değil bence biraz daha para verip full hd olna modeli alın.
  • Beyler g73jh bst7 Modelinde wireless yok mu sadece ethernet yaZio da
  • wimax 4g kafamı karıstırdı da wifi siz laptop yapmazlar heralde :D
  • quote:

quote:

Ya arkadaşalar ben acil olarak Asus G73JW-TZ061V modelinden almam lazım ama gold'tan başka bi yerde bulamıyorum.Orda olan modelde de yanında ne çanta var ne mouse ne de kulaklık.Bana yardımcı olurmusunuz?Satılık nerden bulabilrim?Yokmu tanıdığınız yada bilidğiniz birileri

arayıp sordunuz mu çanta mause durumunu. çünkü asus kapalı kutu olarak gönderiyor modelleri seri halinde. gold bilgisayar ayrıca açıp çıkarmadığına göre bence ordada olmalı hediyeleri.

mesaj attım sordum,müşteri hizmetlerine.onlarda kutu içeriğinde bunların hiçbirinin olmadığını söylediler.İstanbulda falan da değilim ki gidip dükkandan direct olarak görsem bilgi alsam.

• Hocam bilmediklerindendir diyeceğim ama Gold bu belli de olmaz, dediğim gibi 40TL fazla verip de Eksen'den aldım nefret ederim kendilerinden. Rica edin büyük kutunun içini açıp baksınlar, farkında değillerdir
  • G73JH ın yanında gelen ROG Gaming mouse u satıyorum. İsteyenler benimle iletişime geçsin.
    Pazarlıksız 100 liraya vereceğim. Hiç açıp pc ye bağlamadım kutusunda duruyor.
  • Çanta ve mouse u kullanmıyorum. Aldığım gibi duruyor. (15 gün önce aldım)
    İhtiyacı olan olursa ÖM dan görüşelim.

Edit: Ben yazarken benden önce yazan olmuş Buraya fiyat eklemiyorum. Topik amacı dışına çıkmasın. İsteyen olursa ÖM dan devam.

Edit 2: Çanta takasa gitti, mouse duruyor.

Bu arada G73JW için nvidia V265.66 sürücüsüyle 3dMark06 skoru neredeyse yaklaşık 500 puan artmış.
    OC ile GTX480M e yakın duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalukK -- 19 Ocak 2011; 15:42:19 >

• Ben de başka mouse klavye almıştım oyun için, ama logolu ürünlere hastayım hayatta satmam
  • quote:

quote:

quote:

mesaj attım sordum,müşteri hizmetlerine.onlarda kutu içeriğinde bunların hiçbirinin olmadığını söylediler.İstanbulda falan da değilim ki gidip dükkandan direct olarak görsem bilgi alsam.

Belirtilen seri numaralı Asus modellerinin çanta ve mouse ile geldiğini belirtin, hepsiburada ve eksendeki ile aynı koda sahip olduğuna göre çanta ve mouse'suz olma ihtimali olmamalı diye düşünüyorum ben de.

• Benimkide sonunda kargodan geldi. başlat tuşunun bikaç cm yukarısında alt alta aralarında 1 mm kadar bi boşlukla 2 tane siyah nokta(ölü pixel) çıktı :(
  • quote:

Benimkide sonunda kargodan geldi. başlat tuşunun bikaç cm yukarısında alt alta aralarında 1 mm kadar bi boşlukla 2 tane siyah nokta(ölü pixel) çıktı :(

sizin için üzüldüm gerçekten peki nerden almıştınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

Beyler g73jh bst7 Modelinde wireless yok mu sadece ethernet yaZio da

cevap gelmediği için tekrardan soruorum beyler bole bisiy olamaz demi amazon da bestbuy da yazmamış da
  • hepsiburadadan aldım. daha önce de vatandan g73jh almıştım ondada parlak nokta vardı. onu türlü sebepten iade ettim. 2 ayıma mal oldu o yüzden bunu iade etmicem başka bi durum olmadıkça.garanti paneli 24 aylık garanti içinde her zaman değiştirebiliyor. son zamana doğru noktayı hala unutmazsam gönderirim. ayrıca 120 hz lik ekran çıktığında ondan almayı düşünüyorm zaten 3d kullanmak için. o yüzden çokta problem değil ama üzüldüm tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 15 Aralık 2010; 16:59:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.