Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide dahil edin gruba. g73jw ile ilgili konu yok jh grubuda olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

benide dahil edin gruba. g73jw ile ilgili konu yok jh grubuda olur :)

Basligi g73 olarak degistirdim.Butun g73 serisini iceren bir konu olsun.Zaten az kisiyiz.
  • Madem G73 le ilgili genel başlık olmuş o halde 10 günlük Asus G73JW-TZ061V sahibi olarak genel izlenimlerimi aktarayım.
    Aslında resimlerini çekip teslerini yapıp G73JW klübü açmaya niyetim vardı ama zamanım olmadı malesef.

Fiyat olarak biraz zorlasada uzun süredir performanslı bir cihaz aradığım ve evden çıkartmayı pek düşünmediğim için yaklaşık avrupa fiyatına Hb den 3450 tlye aldım. Şu an gold un stoklarında 3700 küsüre görünüyor.

Daha ucuza satılan amerikan versiyonu a1 den farkı sanırım hdd den ibaret. TZ061V sürümünde hybrid disk bulunuyor.
    Hybrid tekniğinin diskin ve sistemin performansı son derece artırdığını söyleyebilirim. Boot süresi oldukça kısa. 70-80 mb hızla dosya kopyalanabiliyor. Seri çalıştığı her halinden anlaşılıyor.
    Hız testi olarak 3dmark06 uygulama fırsatım oldu; sonuç 12620.
    Nvidia kartın Cuda performansını vlc player ın GPU desteğini açarak aynı anda 10 adet 720p ve 1080p videoyu seri bir şekilde takılmadan oynatmasını görmekle test etmiş oldum
    Evdeki emektar 1 tane 720p videoda bile zorlanırken bu duruma hayran kaldım açıkçası.
    Normal kullanımda gayet serin. Oyun ve yoğun uygulamalarda egzoz kısmının sıcaklığı artıyor ve haliyle fanların hızı artıyor. Ama abartılı fan sesi yok.
    Yük altında ısı üst bölüme ulaşmıyor. Alt orta kısım bir miktar ısınıyor.
    HD ekran mükemmel diyebilirim. Allah'tan hatalı pixelle karşılaşmadım, bundan çok korkuyordum.
    Expressgate, ve yüz tanıma olayları gayet başarılı.
    Ses gayet yeterli seviyede, subwooferın farkı hissediliyor, tok bir ses veriyor.
    Işıklı klavyenin lüksü bambamka ve tuş vuruşları gayet sağlıklı, çiklet klevye kullanılmasa çok daha iyi olurmuş.
    Touchpad multitouch denilen çoklu dokunmatik teknolojisine sahip. Web sayfalarını ve resimleri iki parmakla büyültüp küçültmek mümkün.
    Hediye mouse gayet iyi ama nano alıcılı a4tech klavye mouse set aldım, sürekli tak çıkar olayını sevmiyorum.
    Çanta paketinde duruyor bir fikrim yok, sırt çantası kullanma alışkanlığım yok. Gerçi evden çıkaracağımı sanmıyorum ama uygun bir çanta bulursam alabilirim.

Şimdilik bu kadar. G73JW-TZ061V modeliyle ilgili olarak cevabına burada değinmediğim sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplamaya çalışırım.

• Bu cihazdaki ses sistemi şüphesiz gayet iyi, ancak optik veua 5.1 destekli çıkış var mı? Z-5500 ile sağlıklı kullanabilir miyim, ona göre satmaktan vazgeçeceğim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Bu cihazdaki ses sistemi şüphesiz gayet iyi, ancak optik veua 5.1 destekli çıkış var mı? Z-5500 ile sağlıklı kullanabilir miyim, ona göre satmaktan vazgeçeceğim de

jw yi daha bekliyorum kargolanmasını bende 3470 e aldm ama jh yi kullanmıştım ölü pixel vs den dolayı iade etmiştim. onda creative t5900 5+1 i bağlayamamıştım açıkçası. zaten bi kulaklık bi mic çıkış vardı. line in de olsa bişeyler ayarlanır da bu şekilde jw ninde olmayacağını sanıyorum.

ayrıca ses demişken gerçekten şimdiye kadar duyduğum en güzel laptop sesini veriyordu.türkiye modelinden bulabilirsen ya da ayrıca alırsan da yanında verilen headset de bana hoparlörleri açmayı bi süre unutturmuştu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 10 Aralık 2010; 21:40:51 >

• Ben de zaten hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Gerçi world yok ama olan birileri bulunur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Bu cihazdaki ses sistemi şüphesiz gayet iyi, ancak optik veua 5.1 destekli çıkış var mı? Z-5500 ile sağlıklı kullanabilir miyim, ona göre satmaktan vazgeçeceğim de

jw yi daha bekliyorum kargolanmasını bende 3470 e aldm ama jh yi kullanmıştım ölü pixel vs den dolayı iade etmiştim. onda creative t5900 5+1 i bağlayamamıştım açıkçası. zaten bi kulaklık bi mic çıkış vardı. line in de olsa bişeyler ayarlanır da bu şekilde jw ninde olmayacağını sanıyorum.

ayrıca ses demişken gerçekten şimdiye kadar duyduğum en güzel laptop sesini veriyordu.türkiye modelinden bulabilirsen ya da ayrıca alırsan da yanında verilen headset de bana hoparlörleri açmayı bi süre unutturmuştu :)

Bu arada hangi laptop 5.1 destekler ki
    Bilmiyorum ama bu laptop ekstra hoparlor istemeyecek kadar iyi ses cikariyor.

• quote:

Ben de zaten hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Gerçi world yok ama olan birileri bulunur heralde

Hepsiburadanın stoklarında gözükmüyor şu an da ürün. Bu laptopu almayı çok istedim ama stoklar hemen bitti benim bildiğim sadece goldda mevcut orada da
    3700 civarı.

Bana nasip Monster Gx660R olacak gibi yarın siparişi vermeyi düşünüyorum. Asus g73 e çok kilitlenmiştim almak için ama kısmet değilmiş hep stoklar bitti ya da olan yerlerde aşırı fiyat farkı vardı.
  • Arkadaslar bilgisayara format attim.
    Bilgisayarin acilisinda isletim sistemi onyukleyicisi diye ekran cikiyor.
    2 tane windows7 var.Birini secmem gerekiyor seciyorum.
    Bu nasil format oldu boyle anlamadim.
    Daha oncede atmistim.
    Gelismisi sectim yuklerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Arkadaslar bilgisayara format attim.
    Bilgisayarin acilisinda isletim sistemi onyukleyicisi diye ekran cikiyor.
    2 tane windows7 var.Birini secmem gerekiyor seciyorum.
    Bu nasil format oldu boyle anlamadim.
    Daha oncede atmistim.
    Gelismisi sectim yuklerken.

format atmadan üstüne yüklemiş olabilirsin belki bi şekilde ya da yarı yüklemeden sonra tekrar baştan yüklemeye başlamış olabilirsin. yine de 1 tanesi çalışıyor diğeri çalışmıyorsa diğerini silebilirsin bi program vardı ismini hatırlayamadığım boot dosyalarını düzenleyen. yine de yeni format attıysan tekrar düzgün bitane atmanı daha çok öneririm

düzeltme: programın adını hatırladım easy bcd kullanımı kolaydır.gereksiz işletimleri başlangıçtan silmeye ya da eklemeye yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 11 Aralık 2010; 0:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdP 10

quote:

Ben de zaten hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Gerçi world yok ama olan birileri bulunur heralde

Hepsiburadanın stoklarında gözükmüyor şu an da ürün. Bu laptopu almayı çok istedim ama stoklar hemen bitti benim bildiğim sadece goldda mevcut orada da
    3700 civarı.

Bana nasip Monster Gx660R olacak gibi yarın siparişi vermeyi düşünüyorum. Asus g73 e çok kilitlenmiştim almak için ama kısmet değilmiş hep stoklar bitti ya da olan yerlerde aşırı fiyat farkı vardı.

geçtiğimiz ayın 23 ü gibi ilk partiyi getirdi hepsiburada. ön siparişlerde bitirdiler. sonra tekrar bi 10 tane getirdiler. sebebini de asusun az ürün göndermesine bağladılar. yoksa gördüğünüz gibi 2 günde hepsi bitti yine. bence bi iletişime geçmekte yarar var hepsiburada ile. tekrar getirtebilirler

değiştirme: gold 3440 a çekti fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 11 Aralık 2010; 16:44:42 >

• Windows 7 64bit Ultimate yukleyen oldu mu?
    Herhangi bir sorun yasadiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 11 Aralık 2010; 2:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Windows 7 64bit Ultimate yukleyen oldu mu?
    Herhangi bir sorun yasadiniz mi?

Enterprise.x64 yükledim, en ufak sorun yok.
  • eksene de geldi g73jw-tz061v
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35765_ASUS_G73JW_TZ061V__Core_i7-740QM__8GB__2x500GB__GTX460M__17_3inc_Full_HD__Win7_Premium.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 12 Aralık 2010; 11:49:36 >
  • Eksen'de elden teslim alanbiliyor muyuz bu fiyatlara? Bu hafta İstanbul'dayım da yarın gidip alasım geldi

Bu arada Gold da fiyatı indirmiş, yarın Kadıköy'deyim yıllar sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 12 Aralık 2010; 16:01:42 >
  • quote:

Eksen'de elden teslim alanbiliyor muyuz bu fiyatlara? Bu hafta İstanbul'dayım da yarın gidip alasım geldi

Bu arada Gold da fiyatı indirmiş, yarın Kadıköy'deyim yıllar sonra

Nakit, tek çekim falan alacaksanız eksen'i telefonla da arayıp bir fiyat almanızı öneririm. Siteyi güncellemeden önce son nakit fiyatları farkediyordu yanlış hatırlamıyorsam, ama o zaman sitede havale kısmı var mıydı yok muydu hatırlamıyorum. Siz yine de sorun

• Taksitle alacağım ama güzel bir indirim olursa peşin de alabilirim. Merak ettiğim sitedeki ürünleri mağazalarında da bulabilir miyim? Veya gidince o fiyat siteye özel, burda şu kadar mı derler?
  • quote:

Taksitle alacağım ama güzel bir indirim olursa peşin de alabilirim. Merak ettiğim sitedeki ürünleri mağazalarında da bulabilir miyim? Veya gidince o fiyat siteye özel, burda şu kadar mı derler?

onu öğrenmenin en kısa yolu yarın sabah mağazayı aramak :)
  • Eksenbilgisayar disk tipini SSD olarak belirtmiş, enteresan...

quote:

Disk Kapasitesi 1000 GB Disk Rpm 7200 rpm Disk tipi Sata/SSD
  • Mağazanın açılış saatinde orda olmam lazım ki diğer işlerime yetişebileyim, 3 günüm kaldı İstanbul'da. Neyse sabah erken giderim olmazsa, orda veririm siparişi elden teslim alırım mümkünse, ya da Gold'un özel kurye sistemini seçip eve geri koşarım

Harddiskler XT serisi, hibrit olanlardan olduğu için SSD adı geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.