Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HalukK

Eksenbilgisayar disk tipini SSD olarak belirtmiş, enteresan...

quote:

Disk Kapasitesi 1000 GB Disk Rpm 7200 rpm Disk tipi Sata/SSD

İçindeki disk Momentus XT falansa 4gblık ssd bir bölüm barındırıyor yanılmıyorsam, o yüzden yazmış olabilirler.
  • Üzerindeki işletim sistemini değiştirmenizin sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

quote:

İçindeki disk Momentus XT falansa 4gblık ssd bir bölüm barındırıyor yanılmıyorsam, o yüzden yazmış olabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Mağazanın açılış saatinde orda olmam lazım ki diğer işlerime yetişebileyim, 3 günüm kaldı İstanbul'da. Neyse sabah erken giderim olmazsa, orda veririm siparişi elden teslim alırım mümkünse, ya da Gold'un özel kurye sistemini seçip eve geri koşarım

Harddiskler XT serisi, hibrit olanlardan olduğu için SSD adı geçiyor

Ama o diskin adı SSH, SSD yazıldığında tamamen solid state olması beklenir. Terim karmaşası yok aslında ama sanırım yanlış yazılmış.

• Teknik bilgim yeterli olmadığı, ve de üründe XT olduğunu bildiğim için bana garip gelmedi. Ama dediğiniz gibi, belirtilen özellikler SSD SSH farkını bilen kişileri yanlış yönlendirebilir

Bu arada işletim sistemini neden değiştirdiniz, Windows 7 kullanmadım hiç, üzerinde gelen sistemin sizin yüklediğinizden eksiği nedir?
  • Tam olarak karar vermedim ama ev halkı için bir iki hesap açacağım için Türkçe windows gerekecek, kendim eski alışkanlık olarak ingilizce kullanıyorum. Hal böyle olunca ultimate yada enterprise gerekiyor. Ama tabi home premium sürümüne harici bazı yamalarla dil seçeneği de ekleniyor olabilir, bu konuyu araştırmadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mağazanın açılış saatinde orda olmam lazım ki diğer işlerime yetişebileyim, 3 günüm kaldı İstanbul'da. Neyse sabah erken giderim olmazsa, orda veririm siparişi elden teslim alırım mümkünse, ya da Gold'un özel kurye sistemini seçip eve geri koşarım

Harddiskler XT serisi, hibrit olanlardan olduğu için SSD adı geçiyor

Ama o diskin adı SSH, SSD yazıldığında tamamen solid state olması beklenir. Terim karmaşası yok aslında ama sanırım yanlış yazılmış.

Doğrudur, ben de bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Bu cihazdaki ses sistemi şüphesiz gayet iyi, ancak optik veua 5.1 destekli çıkış var mı? Z-5500 ile sağlıklı kullanabilir miyim, ona göre satmaktan vazgeçeceğim de

jw yi daha bekliyorum kargolanmasını bende 3470 e aldm ama jh yi kullanmıştım ölü pixel vs den dolayı iade etmiştim. onda creative t5900 5+1 i bağlayamamıştım açıkçası. zaten bi kulaklık bi mic çıkış vardı. line in de olsa bişeyler ayarlanır da bu şekilde jw ninde olmayacağını sanıyorum.

ayrıca ses demişken gerçekten şimdiye kadar duyduğum en güzel laptop sesini veriyordu.türkiye modelinden bulabilirsen ya da ayrıca alırsan da yanında verilen headset de bana hoparlörleri açmayı bi süre unutturmuştu :)

Bu arada hangi laptop 5.1 destekler ki
    Bilmiyorum ama bu laptop ekstra hoparlor istemeyecek kadar iyi ses cikariyor.

Bütün asus notebooklarda 5+1 desteği var. ama ses çıkışına bir çevirici takmanız lazım. 5-10 liraya heryerde bulursunuz.

• Ürünü sabah aldım, eve geldim, kurulumda hata verdi geri götürdüm, hemen hallettiler sorunsuz şekilde teslim aldım. Kurulumu yarıda bırakmıştık ölü piksel kontrolü için ondan olmuş.

Şimdi tecrübelilerden bilgi istiyorum, neleri kaldırmalı, ekran kartını güncel driver nasıl yüklerim, bir de bu alet cidden çok büyük
  • benimkini de hepsiburada hala kargolayacak sen benden şanslı çıktın :)
  • quote:

benimkini de hepsiburada hala kargolayacak sen benden şanslı çıktın :)

/Eksen'den gidip kendim aldım, 3470/12 yaptılar. Gold 3430/12 yaptı ama Gold'u hiç sevmem, 40 TL fazla ödedim
  • quote:

quote:

benimkini de hepsiburada hala kargolayacak sen benden şanslı çıktın :)

/Eksen'den gidip kendim aldım, 3470/12 yaptılar. Gold 3430/12 yaptı ama Gold'u hiç sevmem, 40 TL fazla ödedim

Ben 3470 e aldım ama havaleyle yani peşin. aldığımda ne gold da ne eksende vardı. Dağıtıcı firmayı dahi aradım sordum getirecek misiniz bundan diye yok dediler. ertesi gün gold da bi sonraki gün eksende ortaya çıktı. 100 lira bi fark oldu eksene göre ama olsun benden çıkan para yine aynı olacaktı. tek sorun hala gelmemiş olması. Bu arada g73jh den aklımda kalan saçma sapan oyunlar vardı onları kaldırmakla başlayabilirsin :)

• Arkadaşlar elimde corsair f120 ve f240 ssd vardır adetli.Kutusunda sıfır kullanılmamış paketi açılmamış.İhtiyacı olan arkadaşlar olursa pm den bana ulaşsın fiyatlar cok uygun
  • arkadaşlar bende canadadan g73jh-a1 aldırdım. 1400 dolar civarı tuttu. bakalım gelince yorumlarımı yazarım.
  • Ekran kartı driverının yenisini indirdim, kurmak için eskisini kaldırırken dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba? Bu arada Eksen'de ve Teknosepetim'de tükenmiş, Gold'da hala var.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanmaları dileğiyle :)

@Emre

Ekran kartı driverı güncellerken bir problem yaratmadığı sürece eskisini silmeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • Şöyle bir hata alıyorum, neden olabilir acaba?

DH Asus Republic of Gamers Kulübü
  • quote:

Şöyle bir hata alıyorum, neden olabilir acaba?

DH Asus Republic of Gamers Kulübü

desktop ve notebook driverları farkediyor, yanlışlıkla desktop driverı indirmiş olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 14 Aralık 2010; 21:10:35 >
  • quote:

quote:

Şöyle bir hata alıyorum, neden olabilir acaba?

[simage]http://img28.imageshack.us/img28/3359/nvidiarb.png[/image

desktop ve notebook driverları farkediyor, yanlışlıkla desktop driverı indirmiş olabilir misin?

Hayır, doğrusunu indirdiğime eminim
  • Nvidia'nın browser üzerinden tespit ettiği sürücüyü indirdim ancak hala aynı hata mesajını alıyorum, başka deneyen oldu mu acaba
  • Ya arkadaşalar ben acil olarak Asus G73JW-TZ061V modelinden almam lazım ama gold'tan başka bi yerde bulamıyorum.Orda olan modelde de yanında ne çanta var ne mouse ne de kulaklık.Bana yardımcı olurmusunuz?Satılık nerden bulabilrim?Yokmu tanıdığınız yada bilidğiniz birileri
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.