Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heymen96

quote:

Beyler g73jh bst7 Modelinde wireless yok mu sadece ethernet yaZio da

cevap gelmediği için tekrardan soruorum beyler bole bisiy olamaz demi amazon da bestbuy da yazmamış da

daha önce kullanan olmadığı için aramızda birşey diyecek bulamazsın sanırım. siteyle irtibata geçersen kesin bilgiyi verirler diye umuyorum.
  • quote:

quote:

cevap gelmediği için tekrardan soruorum beyler bole bisiy olamaz demi amazon da bestbuy da yazmamış da

olmamasına imkan yok, zaten buradaki incelemede de olduğu söyleniyor:

yine de özellik listesi benim de kafamı karıştırdı, içiniz tamamen rahat olsun diye alırken sorun isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 15 Aralık 2010; 17:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

hepsiburadadan aldım. daha önce de vatandan g73jh almıştım ondada parlak nokta vardı. onu türlü sebepten iade ettim. 2 ayıma mal oldu o yüzden bunu iade etmicem başka bi durum olmadıkça.garanti paneli 24 aylık garanti içinde her zaman değiştirebiliyor. son zamana doğru noktayı hala unutmazsam gönderirim. ayrıca 120 hz lik ekran çıktığında ondan almayı düşünüyorm zaten 3d kullanmak için. o yüzden çokta problem değil ama üzüldüm tabi.

hayırlı olsun arkadaşım.ölü pixel kötü olmuş gerçekten.böyle masaüstü bilgisayarlarla yarışabilecek bir dizüstünün oyun performanslarını üşenmezsen
    bekliyorum.makinaya SDD takmayı düşünüyormusun ? bu bilgisayarlarda beni en çok çeken nvidia GTX 460 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 15 Aralık 2010; 17:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

quote:

olmamasına imkan yok, zaten buradaki incelemede de olduğu söyleniyor:

yine de özellik listesi benim de kafamı karıştırdı, içiniz tamamen rahat olsun diye alırken sorun isterseniz.

sagolasın

• quote:

hepsiburadadan aldım. daha önce de vatandan g73jh almıştım ondada parlak nokta vardı. onu türlü sebepten iade ettim. 2 ayıma mal oldu o yüzden bunu iade etmicem başka bi durum olmadıkça.garanti paneli 24 aylık garanti içinde her zaman değiştirebiliyor. son zamana doğru noktayı hala unutmazsam gönderirim. ayrıca 120 hz lik ekran çıktığında ondan almayı düşünüyorm zaten 3d kullanmak için. o yüzden çokta problem değil ama üzüldüm tabi.

peki hepsiburada dan aldığınız üründe kutudan çanta,mouse,kulaklık çıktımı?çıktıysa kaliteleri nasıl iimi?Ben de alamk istiyorum ama şuan sadece gold'ta var görünüyo.Onda da çanta,mouse,kulaklık olmadığını söylediler?Sizde bunların hepsi orjinal asusun kendi kutusundamıydı

• @metekarahan

ssd düşünüyorum ama param olduğunda :) aslında sahibindene ilan verdim bundaki diskleri satıp bi ssd alabilirim.

@lebron-21

evet hepsi çıktı. olmasa geri gönderirdim zaten. gold da bir muamma var istanbulda olan biri mağazasına uğrasa kesin sonuç alınır. onlarda tam bilmiyor olabilir. resim ekliyorum birazdan

http://img121.imageshack.us/i/15122010035.jpg/

http://img577.imageshack.us/i/15122010037.jpg/

http://img98.imageshack.us/i/15122010039.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 15 Aralık 2010; 17:59:12 >

• 1 aydır serviste olan bilgisayarım nihayet geldi ama tam bir hayal kırıklığı. Arkadaşlar bilgisayarı açtım ve tuş takımı ışıklarının yanmadığını farkettim windowsa girince gözlerime inanamadım çünkü yazılım sahteciligi kurbanı olmayın diye bi yazı cıktı karsıma windows açılınca sinir krizi gecirdim valla. Bugün tekrar servise götürdüm ve değişim talebinde bulundum ve bu şikayetleri yazdım bakalım nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

1 aydır serviste olan bilgisayarım nihayet geldi ama tam bir hayal kırıklığı. Arkadaşlar bilgisayarı açtım ve tuş takımı ışıklarının yanmadığını farkettim windowsa girince gözlerime inanamadım çünkü yazılım sahteciligi kurbanı olmayın diye bi yazı cıktı karsıma windows açılınca sinir krizi gecirdim valla. Bugün tekrar servise götürdüm ve değişim talebinde bulundum ve bu şikayetleri yazdım bakalım nolcak.

Bir bios güncellemesi ışıkların yanmamasına sebebiyet verebiliyordu, 211'e güncelleyip bir deneseydiniz keşke.
    İçini açtılarsa led kablosunu iyi takamamış olma ihtimalleri de var tabi. Windows uyarısı ilginçmiş.
    Ancak ne olursa olsun servisin cihazı bu şekilde teslim etmesi hiç hoş değil, kolay kolay değiştireceklerini düşünmesem de yerinde bir talepte bulunmuşsunuz.
    Geçmiş olsun.

• ya bu asusun dağıtıcı firmaya nasıl ulaşabilirm ben birde onlara sormak istiyorum.Belki onlar bana bişey söyleyebilirler bu kutu içeriği konusunda
  • nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com
  • quote:

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com

boğaziçi bilgisayar asus'un distribütörlüğünü bırakmış daha doğrusu şirket batmış.O yüzden türkiye'den asus g73 jw alan varsa özellikle gold,hepsiburada veya eksenden onlardan kutularında yazan distribütörün kim olduğunu bana söylemelerini istesem.Hem firma adı iletişim adresi hemde telefon numarasını?

• quote:

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

260.99'u yüklemek isterseniz önceki sayfada yazdığım şekilde yaptım ve sorunsuz kullanabiliyorum, bilginiz olsun

Ölü piksel işine de üzüldüm, ama nazar boncuğu olsun ne diyelim

• yeni distiribütörümüz mersa elektronik 216 645 82 00
  • quote:

yeni distiribütörümüz mersa elektronik 216 645 82 00

teşekkürler bakalım yarın arayıp öğrenmeye çalışıcam
  • merhaba asus g73jh-a3 model laptopum var 1*kaç gün kadar önce oyun sırasında laptop aniden kapandı daha sonra açığımda mavi ekranla karşılaştım antivirus yazılımımın da süresi bitmişti
    iastor.sys hatası verdi f9 recovery tuşum çalışmadı her yolu denememe rağmen. manuel format atmak istedim harddiskleri görmedi AHCI yı IDE ye donusturunce gördü yeniden windowsu yukledim
    antivurus programı calıstırdım trojanlar bulup sildi
    daha önce görülmeyen recovery partıtıon şu an "bilgisayarım" içinde görünüyor ve ahcı sisteminde çalıştırınca biostan mavi ekran verip reset atıyor kendi kendine makine
    AI recovery ile recovery dvdleri oluşturup fabrika ayarlarına donmek ıstedim fakat "recovery partition doesnt exist" diyor
    ve laptop daha once saatlerce sorunsuz oynadıım oyunları şimdi oynayınca yarım saat içinde kendi kendine kapanıyor
    antivurus programı calıstırdım trojan
    lar bulup sildi
    bilgisayarımı ilk günkü ayarlarına döndürmek için ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZAN61 -- 16 Aralık 2010; 1:08:10 >

• quote:

quote:

1 aydır serviste olan bilgisayarım nihayet geldi ama tam bir hayal kırıklığı. Arkadaşlar bilgisayarı açtım ve tuş takımı ışıklarının yanmadığını farkettim windowsa girince gözlerime inanamadım çünkü yazılım sahteciligi kurbanı olmayın diye bi yazı cıktı karsıma windows açılınca sinir krizi gecirdim valla. Bugün tekrar servise götürdüm ve değişim talebinde bulundum ve bu şikayetleri yazdım bakalım nolcak.

Bir bios güncellemesi ışıkların yanmamasına sebebiyet verebiliyordu, 211'e güncelleyip bir deneseydiniz keşke.
    İçini açtılarsa led kablosunu iyi takamamış olma ihtimalleri de var tabi. Windows uyarısı ilginçmiş.
    Ancak ne olursa olsun servisin cihazı bu şekilde teslim etmesi hiç hoş değil, kolay kolay değiştireceklerini düşünmesem de yerinde bir talepte bulunmuşsunuz.
    Geçmiş olsun.

Klavye ışıklandırmasını kullanamayacaksam o bios güncellemesini ben napayım. Değişim işine neden olumsuz bakıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Klavye ışıklandırmasını kullanamayacaksam o bios güncellemesini ben napayım. Değişim işine neden olumsuz bakıyorsunuz?

Asus teknik servisi sizin de gördüğünüz gibi pek de iyi yanıyla tanınan bir servis değil, zaten kolay kolay değişim olmadığı için Asus'un uğraştırabileceğini düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur.
    ışık yanmama sorununu yaşayan çok var, çözümü yine bootable diskten geçiyormuş :

Neyse bu çok da önemli değil, notebookun size o şekilde teslim edilmesi laubalilikten başka bir şey değil, umarım değiştirmek için çok uğraşmazsınız.

• quote:

yeni distiribütörümüz mersa elektronik 216 645 82 00

Eğer teknik servis ile Asus Türkiye teknik servisi değil de kendileri ilgileneceklerse (ki böyle olmalı) sevindim doğrusu, çalışırken ses yapan monitörümü garantisi bitmesine rağmen arızası basit olduğu için kargolar dahil ücretsiz onarıp gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 16 Aralık 2010; 2:49:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Asus teknik servisi sizin de gördüğünüz gibi pek de iyi yanıyla tanınan bir servis değil, zaten kolay kolay değişim olmadığı için Asus'un uğraştırabileceğini düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur.
    ışık yanmama sorununu yaşayan çok var, çözümü yine bootable diskten geçiyormuş :

Neyse bu çok da önemli değil, notebookun size o şekilde teslim edilmesi laubalilikten başka bir şey değil, umarım değiştirmek için çok uğraşmazsınız.

Forumun hepsini okumadım bunun bir çözümü var mı eski biosa dönmek haricinde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Forumun hepsini okumadım bunun bir çözümü var mı eski biosa dönmek haricinde?

ben de hepsini okumadım, bios'dan eski ya da yeni bios'a dönünce oluyor mu emin değilim sadece olabilir diye yazmıştım ilk mesajda sonuncuya güncelleyin diye, yanılmış olma ihtimalim yüksek gibi :).

Burada bahsedilen yöntem, windows başlamadan msdos kipini başlatan bir flash disk oluşturarak fix dosyasını msdos üzerinden çalıştırmak anladığım kadarıyla, ben de detaylı okumadım ancak notebook size aynı şekilde dönecek olursa tamamen üstüne düşeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 16 Aralık 2010; 3:42:22 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.