Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben AMDGPUClockTool ile yapıyordum ama zamanında?
  • 64 bit destegi yok heralde no valid device diyor

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

ben AMDGPUClockTool ile yapıyordum ama zamanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

5870 i overclock icin ne kullanacagız?

GPUtool, ATItool, MSI afterburner falan ise yaramiyor. Normalde go 7300 u GPUtool ile yapiyordum ama bunda olmadi

Gputool programını önerebilirim, ben kullandım işe yarıyor.
  • quote:

64 bit destegi yok heralde no valid device diyor

quote:

bunu dene ben 64 bitte çalıştırdım bi sorunu yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 18 Aralık 2010; 15:15:14 >

• HD5870 icin 10.12 surucusu cikmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 18 Aralık 2010; 17:45:47 >
  • Arkadaslar facebookta ROG un cekilisi var.
    Facebook
    Facebook'a Giriş Yap | Facebook
    http://apps.facebook.com/showoff-rog/?view&dataID=337

Bu linki begenir misiniz? Herkes birbirinin rog resmini begensin.Buradan ciksin kazanan.

• Ati 5870M'i overclock edip kaça çıkardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron-21

quote:

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com

boğaziçi bilgisayar asus'un distribütörlüğünü bırakmış daha doğrusu şirket batmış.O yüzden türkiye'den asus g73 jw alan varsa özellikle gold,hepsiburada veya eksenden onlardan kutularında yazan distribütörün kim olduğunu bana söylemelerini istesem.Hem firma adı iletişim adresi hemde telefon numarasını?

nerden aldın bu haberi? Boğaziçi yerinde duruyor, battığı falan yok.

• verdigin linkteki calisiyor.

ilk denememde 800 mhzde sorun cikarmadan stability testi gecti ama 850 yaptigim an surucu yanit vermiyor oldu :)
    Tekrar testleri 800 mhz icin tamamlayip paylasacagim.

quote:

quote:

64 bit destegi yok heralde no valid device diyor

quote:

bunu dene ben 64 bitte çalıştırdım bi sorunu yoktu

• Artık o/c alemine dalalım arkadaşlar
  • O zaman ilk veriler benden olsun,

800/1000 mhz stabilite testi
     DH Asus Republic of Gamers Kulübü

3Dmark performans, 1280x1024;

850 de surucu crash hatasi verdi ama 820 falan deneyebilirim
    Bir forumda 92 dereceye cikan bolum icin memory demisleri o yuzden onu arttirmak istemiyorum.

Bu da WEI;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 19 Aralık 2010; 2:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unhappyboy

quote:

quote:

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com

boğaziçi bilgisayar asus'un distribütörlüğünü bırakmış daha doğrusu şirket batmış.O yüzden türkiye'den asus g73 jw alan varsa özellikle gold,hepsiburada veya eksenden onlardan kutularında yazan distribütörün kim olduğunu bana söylemelerini istesem.Hem firma adı iletişim adresi hemde telefon numarasını?

artık her yerden alınan laptoplarda içerisinde distribütör olarak mersa sistem çıkıyo ve garantiyi onlar verio.Boğaziçinin battığı her yerde konuşuldu.Madem batmadı diyosunuz gösterinde bizde bilelim.Bizede lazım asus g73-jw modelinden alıcam hiçbiyerde bulamıyorum

• DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU ÜRÜN İÇİN ÖN SİPARİŞ ALMAKTAYIZ 27-12-2010 & 03.01.2011 TARİHİNDE SATIŞLARIMIZ BAŞLIYACAKDIR.
    Not: Ürün yine sınırlı sayıda geleceği için lütfen ön sipariş vermenizde fayda vardır....

diyor ben ilk kez duydum sitenin adını.ama şu kanıya varabiliriz o tarihlerde diğer satan mağazalara da gelebilir

• quote:

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU ÜRÜN İÇİN ÖN SİPARİŞ ALMAKTAYIZ 27-12-2010 & 03.01.2011 TARİHİNDE SATIŞLARIMIZ BAŞLIYACAKDIR.
    Not: Ürün yine sınırlı sayıda geleceği için lütfen ön sipariş vermenizde fayda vardır....

diyor ben ilkez duydum sitenin adını.ama şu kanıya varabiliriz o tarihlerde diğer satan mağazalara da gelebilir

evet ben bu siteden ön sipariş verdim bile o tarihte istanbulda olursam elden gidip alıcam.aslında başka almak isteyen arkadaşlar toplansak bi kaç yazışmayla daha erken tarihte distribütöründen alabiliriz.bunu daha önce hepsiburada'da yapanlar var.almak isteyenler bana pm atabilirler

• Recovery dvdlerini oluşturmasak ne olur, direk hdd den recovery yapamıyor muyuz? 2 saattir yapıyorum takıldı kaldı 2. cd check kısmında

Bir de sürekli kablosuz ağ bağlantımda sorun oluyor, Google DNS kullandığım için mi yoksa bir yerde hata mı yaptım? Bağlantı var gözüküyor ancak çalışmıyor, aynı şekilde torrent de duruyor. Sorun olduğu sırada başka pc ile denedim bağlantıda problem yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 19 Aralık 2010; 19:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Recovery dvdlerini oluşturmasak ne olur, direk hdd den recovery yapamıyor muyuz? 2 saattir yapıyorum takıldı kaldı 2. cd check kısmında

Bir de sürekli kablosuz ağ bağlantımda sorun oluyor, Google DNS kullandığım için mi yoksa bir yerde hata mı yaptım? Bağlantı var gözüküyor ancak çalışmıyor, aynı şekilde torrent de duruyor. Sorun olduğu sırada başka pc ile denedim bağlantıda problem yoktu

Olusturmazsan birsey olmaz.Cunku 20gb lik recovery bolmesi hdd de ayrilmis.
    PC acilisinda yanilmiyorsam F9 ile recovery yapabiliyorsunuz.

Baglandiginiz kablosuz agda sorun olabilir.
    Sifre sistemi (wpa2,wpa.....) , baglanti hizi , b/g/n baglanti cesitlerinde modem ayarlarinizdan kaynakli problem olabilir.Sizin G73unuzun wi-fi kartinin desteklemedigi bir ayar kullaniyor olabilirsiniz. Yoksa Dns wi-fi da sorun yaratmaz. Ayni sekilde Dns in torrentte sorun yaratacagini dusunmuyorum. Recovery ile yuklu driverlar hicbir sekilde sorun yaratmadi bende. Bence forumun network bolumune de sorununuzu yazin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 19 Aralık 2010; 19:54:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unhappyboy

quote:

quote:

@lebron-21

artık her yerden alınan laptoplarda içerisinde distribütör olarak mersa sistem çıkıyo ve garantiyi onlar verio.Boğaziçinin battığı her yerde konuşuldu.Madem batmadı diyosunuz gösterinde bizde bilelim.Bizede lazım asus g73-jw modelinden alıcam hiçbiyerde bulamıyorum

Aç telefon sor o zaman,
    g73 getirmeyen her firma batmış mı oluyor.
    Bilip bilmeden firmaları batırıyorsun

İletişim Bilgileri:

Posta Adresi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10 Şişli / İstanbul

Tel: (0212) 331 10 00

Fax: (0212 331 10 10

• Arkadaslar ROG sirt cantasi hakkinda yorumlarinizi bekliyorum...
    Rahat mi? Su geciri mi? Buyuklugu nasil? El cantalarina gore nasil?
  • Çanta çok şık duruyor. Korunakları da çok kalın ve başarılı. Yağmurda kullanmadım su geçirme özelliği hakkında birşey diyemem ama sanmıyorum geçireceğini.
    Büyüklüğü de laptop tam girecek şekilde dizayn edilmiş. 17,3 inç laptopı içine alacağından biraz büyük ama bence çok başarılı. El çantasında yeterince korunaklı olmuyor sırt çantalarına göre, tavsiye etmem.

quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Arkadaslar ROG sirt cantasi hakkinda yorumlarinizi bekliyorum...
    Rahat mi? Su geciri mi? Buyuklugu nasil? El cantalarina gore nasil?
  • ROG çanta süper, ama Mouse ile sorun yaşıyorum. BF BC2'de görüntü akıcı olduğu halde cursor takılarak ilerliyor. Yarın diğer mouse geliyor, onunla deneyip sonucu yazarım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.