Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamde kilitlenme sorunu yaşıyorum. steami açınca bilgisayar donuyor pek anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

steamde kilitlenme sorunu yaşıyorum. steami açınca bilgisayar donuyor pek anlam veremedim.

quote:

I. Creative Issue
    G73 randomly locks up (freezes), especially common with playing steam games.
    Solution:
    Install the latest Realtek drivers (R2.51 or later).
    Thread with download links for Realtek and Creative here.

İlk zamanlarda sıklıkla karşılaşılan bir durumdu aslında, ben yaşamadım bios ile alakası var mı bilmiyorum.

• Ayni sorun bende de var cildiricam ya

Simdi bu suruculeri guncelleyince duzelecek mi?
    Bir de realtek dediginiz ethernet mi ses mi?

quote:

steamde kilitlenme sorunu yaşıyorum. steami açınca bilgisayar donuyor pek anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Ayni sorun bende de var cildiricam ya

quote:

ses olmalı,

• Dostum cozuldu sorun, hakkaten ondanmis.
    Simdi oyun satin aldim steamden indiriyorum :)

Cok sagol ben o sayfayi biliyordum ama ses sorununa dikkat etmemistim

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

quote:

ses olmalı,

• quote:

Dostum cozuldu sorun, hakkaten ondanmis.
    Simdi oyun satin aldim steamden indiriyorum :)

Cok sagol ben o sayfayi biliyordum ama ses sorununa dikkat etmemistim

quote:

quote:

quote:

ses olmalı,

Rica, işe yaradığına sevindim .

• bendede creative t5900 var çıkışları şu şekilde

http://www.xbitlabs.com/images/multimedia/creative-t5900/back.jpg

öncelikle 5.1 ses alabilirmiyim ve en mantıklı bağlantı şekli nasıl olmalı g73jw ye?
  • Arkadaslar bu laptopu 1 haftadır arıyorum aramadıgım site kalmadı musteri hizmetleri malesef bulamadım.Oryox isimli bir site ön sipariş aldıgını buldum ve ön sipariş verdim ama tahminim bunun fiyatını arttiracaklar bu nedenle aynı modelin 16gb ramı olanı var sahibinden.com da yurtdısından gelecekmiş.BU nedenle size birsey sormak istiyorum.Yurtdısından gelen laptop ile normalde turkiyeden alacagimiz laptoptaki farklılıklar nedir?

Benim bildigim Klavyenin uygun olmadıgı ve işletim sisteminin turkce olmaması diye biliyorum.Zaten yurt içinden de alsak garantisi global garanti oldugu için bunda bir farklılık oldugunu sanmıyorum.Yurt dısından alsak bu cihazi neler yapmamız lazım yurt içinden almıs gibi olması için?

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

Arkadaslar bu laptopu 1 haftadır arıyorum aramadıgım site kalmadı musteri hizmetleri malesef bulamadım.Oryox isimli bir site ön sipariş aldıgını buldum ve ön sipariş verdim ama tahminim bunun fiyatını arttiracaklar bu nedenle aynı modelin 16gb ramı olanı var sahibinden.com da yurtdısından gelecekmiş.BU nedenle size birsey sormak istiyorum.Yurtdısından gelen laptop ile normalde turkiyeden alacagimiz laptoptaki farklılıklar nedir?

Benim bildigim Klavyenin uygun olmadıgı ve işletim sisteminin turkce olmaması diye biliyorum.Zaten yurt içinden de alsak garantisi global garanti oldugu için bunda bir farklılık oldugunu sanmıyorum.Yurt dısından alsak bu cihazi neler yapmamız lazım yurt içinden almıs gibi olması için?

Saygılarımla...

-türkçeleştirmek için windows update ile sunulan güncelleştirmeyi çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin o sorun değil.
    -klavye ingilizce klavyedir evet türkçesini bulup değiştirmeye kalkan olmadı şimdiye kadar duyduğum.
    -türkiyede ve bazı avrupa ülkelerinde satılan modellerde steelseries in siberia modeli 130 dolar değerinde headset i verilmekte
    -yine yurtdışındaki g73jw-a1 modeline göre türkiye modelinde 2 harddiskte ssh yani solid state hybrid denilen 4 gb ssd akıllı önbellekli hdd ile birlikte gelmekte.
    -garanti uluslararası olduğundan bir sorun yaşamazsın yurtdışından gelende ama faturasını da yanında istemekte yarar var.
    -16gb ne kadar gereklidir tartışılır.Bunun yerine 8 gb lık getiren biri varsa fiyat anlamında kar da edilmiş olunur diye düşünüyorum.

Ayrıca ekranı yine eski gelen modeldeki gibi 1600*900 olan g73jw-ty156v hepsiburadaya gelmiş. Onu da belirteyim diğer arkadaşlara

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-g73jw-ty156v-intel-core-i7-740qm-173ghz-8gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760317&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 25 Aralık 2010; 14:13:08 >

• quote:

-türkçeleştirmek için windows update ile sunulan güncelleştirmeyi çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin o sorun değil.
    -klavye ingilizce klavyedir evet türkçesini bulup değiştirmeye kalkan olmadı şimdiye kadar duyduğum.
    -türkiyede ve bazı avrupa ülkelerinde satılan modellerde steelseries in siberia modeli 130 dolar değerinde headset i verilmekte
    -yine yurtdışındaki g73jw-a1 modeline göre türkiye modelinde 2 harddiskte ssh yani solid state hybrid denilen 4 gb ssd akıllı önbellekli hdd ile birlikte gelmekte.
    -16gb ne kadar gereklidir tartışılır.Bunun yerine 8 gb lık getiren biri varsa fiyat anlamında kar da edilmiş olunur diye düşünüyorum.

Ayrıca ekranı yine eski gelen modeldeki gibi 1600*900 olan g73jw-ty156v hepsiburadaya gelmiş. Onu da belirteyim diğer arkadaşlara

Güncellestirmeler ile ingilizce olan işletim sistemi türkceye dönüştürülebiliyor mu?Bunu bilmiyordum...

yani yurtdısından getirilecek laptoplardaki harddisk ile türkiyedeki harddisk farklı yani?Hangisi daha iyi peki?

Benim bildigim kadari ile bilgisayardaki sistemin uyumlu olması lazım bu ozellikteki bilgilsayarda 8gb RAM ile 16 gb RAM arasındaki verimlilik nasil olur sizce?

Bilmedigim için soruyorum ingilizce klavye ile bir rapor yazmak istesem türkçe karakter yazamayacagımı dusunuyorum.Boyle bir durum için bu klavyenin degiştirilmesinin gerektigini biliyorum.Eger boyle bir sorun olusmayacaksa o zaman hiç gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKeVa -- 25 Aralık 2010; 14:22:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Ne yazık ki ciddiyim, yarın teslim ediyorum alıcıya, hem de hiç kullanmadan

Peki bu 3,5'tan optik çıkışa çeviren aparatla tam verim alınabiliyor mu?

cayma imkanın varsa cay diyecem de forumdansa ayıp olur
    Valla ben denemedim ama notebookreview forumlarında şöyle bir cevap almıştım:

quote:

bugun siparis ettigim kablo geldi ve test ettim. sonuc harika. toslink to 3.5mm kabloyu kulaklik cikisina bagladigimda ucunda kirmizi lazer gorundu kablonun optik cikis ucunu yamaha 7.1 reciever ima bagladigimda ise cihaz gelen sinyali aninda tanidi. dolby digital ve dts i sorunsuz bir sekilde verdi. kablo icin link
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/TOSLINK...QQidZZ24768473

macbook lardada kulaklik cikisi ayni zamanda optik cikis veriyor. macintosh bunu ozellikler arasinda belirtiyor , asus ise garip bir sekilde mutavezi davranip bu ozellikten bahsetmiyor

Cihazı alacak arkadaş elli kere belirtmeme rağmen evime babasıyla gelip ona pazarlık yaptırtmaya çalıştı, yani alışveriş gerçekleşmedi Ben caymadan alışveriş iptal oldu yani..

Şimdi bu kabloyu elden nerden alabilirim, EW, MM, Bimeks bilen var mı?

• quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki ciddiyim, yarın teslim ediyorum alıcıya, hem de hiç kullanmadan

Peki bu 3,5'tan optik çıkışa çeviren aparatla tam verim alınabiliyor mu?

cayma imkanın varsa cay diyecem de forumdansa ayıp olur
    Valla ben denemedim ama notebookreview forumlarında şöyle bir cevap almıştım:

quote:

bugun siparis ettigim kablo geldi ve test ettim. sonuc harika. toslink to 3.5mm kabloyu kulaklik cikisina bagladigimda ucunda kirmizi lazer gorundu kablonun optik cikis ucunu yamaha 7.1 reciever ima bagladigimda ise cihaz gelen sinyali aninda tanidi. dolby digital ve dts i sorunsuz bir sekilde verdi. kablo icin link
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/TOSLINK...QQidZZ24768473

macbook lardada kulaklik cikisi ayni zamanda optik cikis veriyor. macintosh bunu ozellikler arasinda belirtiyor , asus ise garip bir sekilde mutavezi davranip bu ozellikten bahsetmiyor

Cihazı alacak arkadaş elli kere belirtmeme rağmen evime babasıyla gelip ona pazarlık yaptırtmaya çalıştı, yani alışveriş gerçekleşmedi Ben caymadan alışveriş iptal oldu yani..

Şimdi bu kabloyu elden nerden alabilirim, EW, MM, Bimeks bilen var mı?

O ne ya
    Daha iyi olmuş neyse, kablo nerede bulunur bilmiyorum ama satılmadığına sevindim

• @AudiA4Driver

seagate momentus xt için video inceleme

http://www.donanimhaber.com/hdd_ssd/haberleri/seagate-momentus-xt-hybrid-disk-video-inceleme.htm

autocad 3dmax gibi çizim programları ile uğraşmayacaksanız an itibariyle 4gb oyun ofis ve medya içeriği için yeterli olacak ki 8 gb tan söz ediyoruz. 16gb ta yakın gelecekte bir etkisi olacağı kanısında değilim.Olmasında bir sakınca yok tabi sadece extra para.

klavyeler fiziksel olarak neredeyse aynıdır. türkçe q ya ayarladıktan sonra rapor yazmanı engelleyecek bir durum oluşmaz. aynı yerdeki tuşlar yine aynı görevleri (ö,ç,ş,i,ğ,ü) yapacaklardır. ancak üzerinde farklı simgeler olacak. bunu halletmenin de yolu üzerine etiket yapıştırmak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Güncellestirmeler ile ingilizce olan işletim sistemi türkceye dönüştürülebiliyor mu?Bunu bilmiyordum...

yani yurtdısından getirilecek laptoplardaki harddisk ile türkiyedeki harddisk farklı yani?Hangisi daha iyi peki?

Benim bildigim kadari ile bilgisayardaki sistemin uyumlu olması lazım bu ozellikteki bilgilsayarda 8gb RAM ile 16 gb RAM arasındaki verimlilik nasil olur sizce?

Bilmedigim için soruyorum ingilizce klavye ile bir rapor yazmak istesem türkçe karakter yazamayacagımı dusunuyorum.Boyle bir durum için bu klavyenin degiştirilmesinin gerektigini biliyorum.Eger boyle bir sorun olusmayacaksa o zaman hiç gerek yok...

Yurt disi,yurt ici diye birsey yok.
    Her magazada farkli modeller var.
    Amerikada 5-6 farkli model var.Bazilari islemci,hdd,ekran,ram,ekran karti bakimindan tamamen farkli.
    Ben ABD den aldim. Klavyenin Ingilizce olmasi bazen cok kotu oluyor. Alismak 1 saatinizi alir. Ancak ben ingilizce klavyeyi sevdim. Neden derseniz surekli programlama ile ugrasan biriyim ingilizce klavyede operatorler daha iyi yerlestirilmis.Shift tusuna basmadan Turkcenin aksine kullanabildigim tuslar var.
    Iyice arastirin. Bence almisken full hd olan modeli alin. Blue-ray in gereksiz oldugunu dusunuyorum. Ssd sonradan da takilabilir.
    Daha sonra rahat degistiremeyeceginiz parcalara dikkat edin.
    Mesela ekran karti,islemci,ekran gibi. Bunlari baz alin.
    16 gb olmasi cok gereksiz olmus. Fiyat ucmustur kesin.
    8gb ddr3 1333mhz olsun yeter.
    Ssd bu alet icin bir nimet
    Bir de isletim sisteminin dili cok onemli degil.
    Az bucuk ingilizce biliyor ve windows 7 yi cok kullandiysaniz hicbir sorun yasamazsiniz.

• Optik kabloyu aldim, icinden isik cikti harbiden varmis optik cikis :) Hatta bosuna aldim kabloyu, duz optik kablonun plastik aparatiyla da oluyormus :)

Ama bir sorun var, baglantiyi yaptigim halde z-5500 no digital input diyor, ses de hala laptop hoparlorunden geliyor. Nasil bir ayar yapmak lazim acaba?
  • Sn Ulex video paylasımı cok aydınlatıcı oldu.Tesekkur ederim. Eger yurtdısından alacak olursam bunu göz önünde kesinlikle bulunduracagım.Cunku cizimlerle ugrasıyorum...

Klavyeyi Turkce Q ye döndürdüğümüzde sorun sadece tusların yeri ise stickerla o hallolur.Tekrar tesekkur ederim bilgilendirmeniz için...

Sn. tugay289

İngilizce iyi ama benimle birlikte kullanacak kişinin ingilizcesi olmadıgı için sanırsam turkce işletim sistemi almam gerekicek o da 250TL ye mal olacak sanırım :(

yada diğer arkadasin dedigi gibi guncelleme sırasında işletim sistemininin dilini secebiliosak sorun olmusmayacak..

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar...
  • Ses ikonuna çift tıklayıp dijital çıkışı aktif hale getirince sorun çözüldü, kulaklık çıkışından optik kablo ile Z-5500'ü kullanıyorum şu an, çok mutlu oldum
  • @audia4driver

türkçe güncelleme görseli
    http://www.bakionur.com/wp-content/uploads/2009/05/052709-1830-windows7rct1.jpg

güncelleme sonrası bazı program güncellemeleri gibi bi kısım yer çevrilmemiş kalır diye düşünmeyin. tamamen türkçe oluyor. İlla güncellemelerden değil elle indirip denetim masası dil seçeneklerinden manuel olarakta türkçeleştirmek mümkün.Bütün bunlara rağmen; ben peyzaj mimarlığı 3. sınıf öğrencisiyim autocad,netcad,sketchup,photoshop vs programları hemen hergün kullanıyorum.,renderlamada da iyi bir performans aldım. 8 gb ram gayet yeterli 16 yı da sadece uygun fiyat olduğunu düşünürseniz değerlendirin derim.

değiştirme: ölü link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 4 Ocak 2011; 20:44:54 >

• Saatlerdr Battlefield BC2 oynuyorum, 1920*1080 çözünürlük overall quality high seçili, ekran kartı max. 80, işlemci de 79 derece gözüküyor. Optik çıkış işi de bonus oldu, tekrar teşekkürler cause_of_death Sayende komşuları sabah silah sesiyle uyandırmamak için nefsimle müthiş bir mücadele veriyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.