Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre

Saatlerdr Battlefield BC2 oynuyorum, 1920*1080 çözünürlük overall quality high seçili, ekran kartı max. 80, işlemci de 79 derece gözüküyor. Optik çıkış işi de bonus oldu, tekrar teşekkürler cause_of_death Sayende komşuları sabah silah sesiyle uyandırmamak için nefsimle müthiş bir mücadele veriyorum

• quote:

Saatlerdr Battlefield BC2 oynuyorum, 1920*1080 çözünürlük overall quality high seçili, ekran kartı max. 80, işlemci de 79 derece gözüküyor. Optik çıkış işi de bonus oldu, tekrar teşekkürler cause_of_death Sayende komşuları sabah silah sesiyle uyandırmamak için nefsimle müthiş bir mücadele veriyorum

Öyle şey mi olur ya rica ederim, üzülürdüm valla ben de bunu bilmeden Z5500'ü satsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Öyle şey mi olur ya rica ederim, üzülürdüm valla ben de bunu bilmeden Z5500'ü satsaydın

Saitek v7 klavye, v5 pad ve r.a.t 7 mouse siparişi vermiştim, nazar boncuğu olarak koliden mouse çıkmadı, halbuki mouse alıcam diye girişip klavye ve pad almıştım Battlefield BC2 bitti, çok kısaymış Şimdi COD Black Ops'a başlıyorum, 1 saat vaktim var biraz komşuları korkutayım

• quote:

quote:

quote:

Saitek v7 klavye, v5 pad ve r.a.t 7 mouse siparişi vermiştim, nazar boncuğu olarak koliden mouse çıkmadı, halbuki mouse alıcam diye girişip klavye ve pad almıştım Battlefield BC2 bitti, çok kısaymış Şimdi COD Black Ops'a başlıyorum, 1 saat vaktim var biraz komşuları korkutayım

Bad Company 2'nin multisi sağlam, steamde indirimde eğer orijinal almadıysan 10$ falan, kesinlikle tavsiye ederim

• Arkadaşlar benim max. ekran çöz. 1600*900 piksel G73JH- TY199V modeli, bunu full hd ekran ile değiştirebilirmiyim ve nerden satın alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Arkadaşlar benim max. ekran çöz. 1600*900 piksel G73JH- TY199V modeli, bunu full hd ekran ile değiştirebilirmiyim ve nerden satın alabilirim?

Valla benim Rbbx05'in ekranının kalitesini de hiç beğenmiyorum, zaten o kırmızı çizgi olayları da korkuttu beni
    Neyse soruya cevap vermek gerekirse kendi değiştirenler var ama bu konuda bir rehber araştırmadım, notebookreview'i biraz kurcalarsak bulabiliriz.
    Bu konuda daha önce favorilere eklediğim bir site :http://www.laptopscreen.com/English/model/ASUS/G73JH/

Bu arada sizin notebook noldu, geldi mi servisten?

• quote:

quote:

Arkadaşlar benim max. ekran çöz. 1600*900 piksel G73JH- TY199V modeli, bunu full hd ekran ile değiştirebilirmiyim ve nerden satın alabilirim?

Valla benim Rbbx05'in ekranının kalitesini de hiç beğenmiyorum, zaten o kırmızı çizgi olayları da korkuttu beni
    Neyse soruya cevap vermek gerekirse kendi değiştirenler var ama bu konuda bir rehber araştırmadım, notebookreview'i biraz kurcalarsak bulabiliriz.
    Bu konuda daha önce favorilere eklediğim bir site :http://www.laptopscreen.com/English/model/ASUS/G73JH/

Verdiğin siteden ekran siparişi verecem yakında. Evet servisten geldi değişim yapmamışlar. Aslında şöyle bir sorun var. Servise gitmeden önce Amd Gpu Clock Tool programı ile o/c yapabiliyordum 800/1100 olarak çok rahat yapıyordu. Şimdi gelince sürücüyü 10.12 yükledim önce sonra da o/c denedim ve sinir oldum 3d mark bile tmamlamadı. Şimdi Recovery yapıp eski sürücüyle kullanmayı düşünüyorum.
    Not: Servisten geldiğinde biosu 211 e güncellemişler ayrıca ben 10.12 yi yüklediğimde gsod problemi de olmadı şaşırdım....

• Hocam vbios güncellemesi yapmışmıydınız?
    Onu da yaparsanız kartın performansı eski haline dönebilir. Yukarıda biri daha benzer sorun yaşadı.

quote:

quote:

quote:

Verdiğin siteden ekran siparişi verecem yakında. Evet servisten geldi değişim yapmamışlar. Aslında şöyle bir sorun var. Servise gitmeden önce Amd Gpu Clock Tool programı ile o/c yapabiliyordum 800/1100 olarak çok rahat yapıyordu. Şimdi gelince sürücüyü 10.12 yükledim önce sonra da o/c denedim ve sinir oldum 3d mark bile tmamlamadı. Şimdi Recovery yapıp eski sürücüyle kullanmayı düşünüyorum.
    Not: Servisten geldiğinde biosu 211 e güncellemişler ayrıca ben 10.12 yi yüklediğimde gsod problemi de olmadı şaşırdım....

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Hocam vbios güncellemesi yapmışmıydınız?
    Onu da yaparsanız kartın performansı eski haline dönebilir. Yukarıda biri daha benzer sorun yaşadı.

quote:

quote:

quote:

Hayır yapmadım o güncellemeyi sadece gsod problemine karşılık yapılıyor sanıyordum ben.

• Recoveryi sorunsuz tamamlayan oldumu arkadaslar?
  • quote:

Recoveryi sorunsuz tamamlayan oldumu arkadaslar?

Bende hicbir sorun cikmadi.
  • quote:

Ben de oluşturamadım, ikinci dvdnin kontrolü sırasında takıldı kaldı, sonra da denemedim
  • Bende de oyle bir sorun oldu hatirliyorum.
    Ustelik dvd ler verbatimdi ilk defa yaktim verbatim

quote:

quote:

Ben de oluşturamadım, ikinci dvdnin kontrolü sırasında takıldı kaldı, sonra da denemedim
  • Benimkiler de Verbatim, sorunsuz yapanlarınki ne acaba
  • quote:

Benimkiler de Verbatim, sorunsuz yapanlarınki ne acaba

Princo 16x DVD-R
  • ASUS G73JH-TY199V almak isteyenler için eksen bilgisayarda stoklarda

www.eksenbilgisayar.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32798
  • SLM ARKADASLAR BEN BU CHAZI SAYENIZDE GOZLEMLIYORUM DIGERLERINI OLDUGU GIBI AMA KAFAM KARISTI BU CHAZ FULL HD MI VE TURKCE Q DEGILMI? BIRDE FIYAT NE SUAN INTERNETTEN ALIMLAR NE KADAR GUVENILIR BILMIYORUM ILK DEFA ALICAM CNK. BRAZ TEREDDUTLUYUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
  • HA BIRDE KULLANAN ARKADASLAR EKRAN PARLAKLIGI GORUNUMU NASIL BU BENIM ICIN ONEMLIDE.CANLILIK GOZKAMASTIRICI BI SEKILDE OLMASI GEREK BOYLE BI CIHAZDA KALITE AKIYO GIBI GORUNUYO KULLANANLAR DAHA IYI BILIR GERCI.BIRDE FORUMUN BASINDA URUN TANITIMINDA A1 A2 A3 DIE AYRILMIS SERILER YORUMLARDA ISE FARKLI SERILER VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa ALACA

HA BIRDE KULLANAN ARKADASLAR EKRAN PARLAKLIGI GORUNUMU NASIL BU BENIM ICIN ONEMLIDE.CANLILIK GOZKAMASTIRICI BI SEKILDE OLMASI GEREK BOYLE BI CIHAZDA KALITE AKIYO GIBI GORUNUYO KULLANANLAR DAHA IYI BILIR GERCI.BIRDE FORUMUN BASINDA URUN TANITIMINDA A1 A2 A3 DIE AYRILMIS SERILER YORUMLARDA ISE FARKLI SERILER VAR.

a1 a3 a3 dediğiniz seriler amerikada satılan modeller ki onlarda türkçe q klavye ve türkiyede verilen kulaklık yok. türkiye için üretilmiş modeller g73jh-ty199v (1600*900 çözünürlük full hd değil), g73jw(1920*1080 full hd), g73jh-ty156v(1600*900 full hd değil) bunların hepsi türkçe klavye ile gelir.İnternetten alışveriş hangi siteden alacağınla ve birazda şans meselesi :) alacağın zaman nerde bulduğunu buraya yaz sana iyi ya da kötü derler. Ancak her zaman için yerinden gidip almak ölü pixel kontrolü ve anında değişim yapabilmek adına iyi olandır.

türkiyedekilerin özellikleri için (note ile book arasındaki noktayı kaldır)

http://www.note.book.gen.tr/seriler/533/Asus-G73-Gaming-Notebook.html

Ekran parlaklığı içinse ahım şahım bir durum yok. Kendi yorumumsa gayet yeterli. Ayrıca bütün modeller için şöyle bir şey de var yurtdışından full hd 1920*1080 ve matte denilen ekrandan da getirtebilir ve bu ürüne takabilirsin.Aşağıdaki linkte g73jw-3de diye tabir edilenin ekranı matte dir ve 120hz destekli yani 3d desteklidir.(3d sadece nvidia kartlı modellerde çalışır yani g73jw lerde ve sadece matte olup 3d desteklemeyen monitör alabilirsin ki zaten 3d olan monitör daha piyasada değil.) Biraz karışık oldu gibi ama umarım aydınlatıcı olmuştur.

GenTechPCyoutube
    Asus G73JW-3DE vs G73JW-A1 quick screen comparison
    http://www.youtube.com/watch?v=JpqbnMh0hvU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 31 Aralık 2010; 11:33:20 >

• Arkadaşlar hiç aranızda oryox.net'ten alışveriş yapan varmı?Asus G73 JW-TZ061V modelden satıyolar ama fiyat için arayın diyolar,aradığımızda net bi cevap veren olmadı.
    Bilen yada alışveriş yapan arkadaşlar anlatabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.