Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unhappyboy

quote:

Orijinalden alıntı: lebron-21

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com

boğaziçi bilgisayar asus'un distribütörlüğünü bırakmış daha doğrusu şirket batmış.O yüzden türkiye'den asus g73 jw alan varsa özellikle gold,hepsiburada veya eksenden onlardan kutularında yazan distribütörün kim olduğunu bana söylemelerini istesem.Hem firma adı iletişim adresi hemde telefon numarasını?

nerden aldın bu haberi? Boğaziçi yerinde duruyor, battığı falan yok.

artık her yerden alınan laptoplarda içerisinde distribütör olarak mersa sistem çıkıyo ve garantiyi onlar verio.Boğaziçinin battığı her yerde konuşuldu.Madem batmadı diyosunuz gösterinde bizde bilelim.Bizede lazım asus g73-jw modelinden alıcam hiçbiyerde bulamıyorum

Aç telefon sor o zaman,
    g73 getirmeyen her firma batmış mı oluyor.
    Bilip bilmeden firmaları batırıyorsun

İletişim Bilgileri:

Posta Adresi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10 Şişli / İstanbul

Tel: (0212) 331 10 00

Fax: (0212 331 10 10

sen niye gocunuyosun? sahibi misin? sana dokunan ne? sen böyle akıl vereceğine önce biraz saygı çerçevesinde konuşmayı öğren! seviyesizliğinin lüzumu yok.

• arkadaşlar bilgisayar geldi. son sürüm catalyst yükleyince gri çizgiler çıkıyor oyun oynarken bunun nedeni nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

arkadaşlar bilgisayar geldi. son sürüm catalyst yükleyince gri çizgiler çıkıyor oyun oynarken bunun nedeni nedir?

G73JH'ların çoğunda yaşanan bir problem bu. En kolay çözümü stock driver'a geri dönmeniz olacak. Bunun dışında biraz riskli olan bios, vbios güncellemelerini yaparak en son driverları sorunsuzca kullanabilirsiniz. vbios güncelleme işlemi ile ilgili rehber 2. sayfada bulunuyor. vbios güncellemesini kesinlikle ve kesinlikle windows üzerinden yapmaya kalkmayın, bios'u bilmiyorum. Riskli işlemlerdir, az da olsa bilgisayarınızın tekrar başlamama ihtimali var, yapacaksanız bu riskleri göze alarak yapın.
  • şuan biosum 211 windows üzerinden yükselttim. ati nin yeni driverı yükleyince yine problem oluyor.
  • quote:

şuan biosum 211 windows üzerinden yükselttim. ati nin yeni driverı yükleyince yine problem oluyor.

vbios ekran kartının biosu, normal biostan farklı. 2. sayfada var dediğim gibi rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 21 Aralık 2010; 22:54:28 >
  • arkadaşlar şu vbios işinden korkuyorum. cihaz yurtdışı ama garantisi var. burda geçer mi garantisi aksi bir şey olursa?
  • vbiosu yaptım fakat fps değerlerinde bir öncekine göre düşüş yaşadım. sizdede böle oldu mu?
  • Aksine eğer vbios güncellemesinden sonra sürücü güncellemesi de yaptıysan performans artışı olması lazım.

quote:

vbiosu yaptım fakat fps değerlerinde bir öncekine göre düşüş yaşadım. sizdede böle oldu mu?
  • halettim. power play ayarlarını düzeltince fps değerleri arttı.
  • Ilk mesaja cause_of_death in Vbios hakkindaki yazilarini ekledim.
  • Sorunsuz güncellediğinize sevindim

Bu arada yazı yazarken ekranım bir anda dikey kırmızı çizgilerle doldu, ekranı oynattıkça ve klavyeye bir şeyler yazdıkça temazsızlık yapıyor. Harici ekranda böyle olmadığı için lcd kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Tekrar içini açıp kablosunu kontrol edecem, umarım anakart kaynaklı olmayan basit bir sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 22 Aralık 2010; 19:42:34 >
  • Notebook'u tekrar söktüm ve kabloyu çıkarıp takınca şimdilik düzeldi gibi. Ama tekrarlaması yüksek ihtimal diye düşünüyorum.
    Yalnız tekrarlarsa Asus servise göndermekle yeni ekran alıp kendim monte etmek arasında kararsızım, servise yollarsam 20 günden aşağı geri alamam ve cpudaki garanti kağıdını sökmemiş olmama rağmen garanti dışı kaldığını belirtebilirler, çok güvenmiyorum ama yine de ilk tercihim servis olacak gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

nvidia v265.66 için asus download bölümünden notebook-g73 series-g73jw yerine notebook-drivers-vga diye ilerleyip windows sürümünü seçtikten sonra en üstte çıkan driver 265.66 ben şuan indiriyorum biraz yavaş

@lebron-21

yardımcı olabilceklerini pek sanmasamda boğaziçi bilgisayar (0212) 331 10 00 e-mail istersen de asusa destek@asus.com

boğaziçi bilgisayar asus'un distribütörlüğünü bırakmış daha doğrusu şirket batmış.O yüzden türkiye'den asus g73 jw alan varsa özellikle gold,hepsiburada veya eksenden onlardan kutularında yazan distribütörün kim olduğunu bana söylemelerini istesem.Hem firma adı iletişim adresi hemde telefon numarasını?

nerden aldın bu haberi? Boğaziçi yerinde duruyor, battığı falan yok.

artık her yerden alınan laptoplarda içerisinde distribütör olarak mersa sistem çıkıyo ve garantiyi onlar verio.Boğaziçinin battığı her yerde konuşuldu.Madem batmadı diyosunuz gösterinde bizde bilelim.Bizede lazım asus g73-jw modelinden alıcam hiçbiyerde bulamıyorum

Aç telefon sor o zaman,
    g73 getirmeyen her firma batmış mı oluyor.
    Bilip bilmeden firmaları batırıyorsun

İletişim Bilgileri:

Posta Adresi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10 Şişli / İstanbul

Tel: (0212) 331 10 00

Fax: (0212 331 10 10

sen niye gocunuyosun? sahibi misin? sana dokunan ne? sen böyle akıl vereceğine önce biraz saygı çerçevesinde konuşmayı öğren! seviyesizliğinin lüzumu yok.

Sahibi olup olmamam önemli değil, her aklı başında insan benim verdiğim tepkiyi verir.

Birşey bilmeden, kendi kendine uydurup, firmalara battı diyen sensin. O firmalarda çalışan kaç tane adam var, millet sana inanıp bu firmadan mal almasa ne olacak? Bu kadar adam işini kaybetse ne olacak? İnsan sallarken biraz da arkasını düşünür. Hala daha mesajını düzenleyeceğine seviye dersi vermeye kalkıyorun birde.
    En büyük seviyesizlik gerçek olmayan dedikoduları gerçek gibi ortalığa yaymak değilde nedir?

• Merak etigim bir konu var.
    Bizim bu klavyenin altindaki isiklar normalde beyaz yaniyor. Ancak rgb led olma ihtimaline karsi soruyorum. Bilgisayar uzerinden rengi degistirebilir miyiz ?
    Hic boyle birsey duydunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

Merak etigim bir konu var.
    Bizim bu klavyenin altindaki isiklar normalde beyaz yaniyor. Ancak rgb led olma ihtimaline karsi soruyorum. Bilgisayar uzerinden rengi degistirebilir miyiz ?
    Hic boyle birsey duydunuz mu ?

Ben böyle bir şey duymadım, klavyeyi sökerek araya renkli film koyuyorlar. Başka yolu var mı bilmiyorum. Video:

Bir kaç resim için link:

XOTICPC Forums
    Colored Backlight Keyboards for G73, G51 and G53 - XOTICPC Forums
    http://www.xoticpcforums.com/showthread.php?t=6960

Bir de buradan 3. mesajda da resimli olarak nasıl yapıldığını özetlemiş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 23 Aralık 2010; 2:52:28 >

• ben bu pc nin gtx460 lı modelini düşünüyorum aslında gtx460 ın hawk talonu yanında hd 5870 falan hikaye XD ama toplama yapmıcam laptop lazım hd5870 li modelinde 3D yok dikme ondan gtx460 a oneldim ama aklımda sorular var yav XD alienware akmayı duşunuyorum m15x almayı duşunuyorum sizce hangisini alim birde alienware nin m15x in gtx460 i7 720qm modeliisini duşunuyorum 2 si arasında kaldım asus da 3D var alien dada var ama monitor satın almama lazım ekran 120hz degil
    asus un tipikayık biraz XD alien ın cok guzel hem klavye rengi falnda degişiyo XD 2 si arasında kaldım yardım edermisiniz bu laptop tan almayı duşunuyorum ama dedigim gibi tipin de biraz sorun var XD valla dalga gecmiyorum şekli sinirim bozdu markaya gore secsem diyodum XD ikiside laptoplarda en iyi markalardan biri ztn öf öf ben en iyisi atari2 nin cıkmasını bekliyim XD
  • Nazar değmesin de pazar gününden beri cihazı kapatmadım, sürekli hd dizi ve film izliyorum, 1920*1080 tüm ayarlar yüksekte oyun oynuyorum, ne ısınma ne kitlenme sorunu yaşadım. Ama şu aletin adaptör girişinin yeri gerçekten çok kötü, kazık gibi de kablosu var mouse kablosu ile üst üste geldiği için rahatsız oluyorum Bir de hiç bitmeyen Asus Update var, bi kere bitti sözde ama şimdi aynı dosyalara yeniden başlamış

Son olarak bu alette optik ses çıkışı olmalıydı, Z-5500'ü sattım USB ses kartı almamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Nazar değmesin de pazar gününden beri cihazı kapatmadım, sürekli hd dizi ve film izliyorum, 1920*1080 tüm ayarlar yüksekte oyun oynuyorum, ne ısınma ne kitlenme sorunu yaşadım. Ama şu aletin adaptör girişinin yeri gerçekten çok kötü, kazık gibi de kablosu var mouse kablosu ile üst üste geldiği için rahatsız oluyorum Bir de hiç bitmeyen Asus Update var, bi kere bitti sözde ama şimdi aynı dosyalara yeniden başlamış

Son olarak bu alette optik ses çıkışı olmalıydı, Z-5500'ü sattım USB ses kartı almamak için

Ciddi olamazsın?
    3.5mm to optik dönüştürücü kablo ile optik bağlantı yapılabiliyor diye biliyorum.
    Bu tarz bir kablo:

• Ne yazık ki ciddiyim, yarın teslim ediyorum alıcıya, hem de hiç kullanmadan

Peki bu 3,5'tan optik çıkışa çeviren aparatla tam verim alınabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Ne yazık ki ciddiyim, yarın teslim ediyorum alıcıya, hem de hiç kullanmadan

Peki bu 3,5'tan optik çıkışa çeviren aparatla tam verim alınabiliyor mu?

cayma imkanın varsa cay diyecem de forumdansa ayıp olur
    Valla ben denemedim ama notebookreview forumlarında şöyle bir cevap almıştım:

quote:

bugun siparis ettigim kablo geldi ve test ettim. sonuc harika. toslink to 3.5mm kabloyu kulaklik cikisina bagladigimda ucunda kirmizi lazer gorundu kablonun optik cikis ucunu yamaha 7.1 reciever ima bagladigimda ise cihaz gelen sinyali aninda tanidi. dolby digital ve dts i sorunsuz bir sekilde verdi. kablo icin link
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/TOSLINK...QQidZZ24768473

macbook lardada kulaklik cikisi ayni zamanda optik cikis veriyor. macintosh bunu ozellikler arasinda belirtiyor , asus ise garip bir sekilde mutavezi davranip bu ozellikten bahsetmiyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.