Şimdi Ara

#DH Bağlama Severleri ve İcracıları Klübü# (61 Kişi Olduk!) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
14
Favori
48.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben de kısa sap bağlama çalıyorum. Şu sıralar hard case bağlama kılıfı almayı düşünüyorum. Ayrıca uzun sap bağlama çalmayı da düşünüyorum. Alacağım kılıfın hem kısa sap bağlamayı hem de uzun sap bağlamayı muhafaza edebilecek şekilde olmasını istiyorum. İnternette birkaç yerde bakındım, fakat fiyatları gerçekten pahalı (150-200 TL). Bu tip bir kılıfı daha ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa söyleyebilir mi acaba? Belki de piyasası bu şekildedir ben iyi bilmiyor da olabilirim. Kısaca bana önerebileceğiniz hem kısa sap hem de uzun sap muhafaza edebilecek bir kılıf önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Hardcase derken gitardaki gibi tamamen sert malzemeden yapılmış, çanta gibi şifreli falan birşey arıyorsanız o fiyatlar normal.
    Ama içindeki sert ve kalın sünger olan, yani bağlama yere düşse de birşey olmayan hatta nota defteri falan koymak için cebi olan kılıfları daha ucuza alabilirsiniz.
    Bende iki tane var o dediğim kılıftan, İzmir Yorum Müzikte yaptırmıştım, gayet kullanışlı, hem taşıma hem koruma açısından "10 numara", tavsiye ederim.

Evet gitardaki gibi sert malzemeden yapılmış, şifresi olmasına gerek yok, içi sert ve kalın süngerden yapılmış, yere düşse bile bağlamanın zarar görmeyeceği, nota defteri koymak için yeri de olursa hayır demeyeceğim bir kılıf arıyorum. Aşağıdaki linkte verilen gibi birşey arıyorum kısaca:

http://www.enstrumansepeti.com/?urun-3201-Yissi-Kisa-Sap-Baglama-Hard-Case-ici-Kirmizi.html

Ama görüldüğü üzere 200 TL bence biraz pahalı. 100-120 TL'ye bulabilsem bu tip bir şey hemen alacağım.

Benim söylediğimi yanlış anlamışsınız galiba.
    Bendeki kılıf çok sert malzemeden yapılmış değil fakat içindeki sünger çok kalın olduğundan yere düşse de birşey olmuyor.
    Hardcase'e göre avantajı daha taşınabilir olması.
    Eğer siz yolculuk ya da kargo için düşünüyorsanız hardcase olabilir ama diğer türlü taşınabilirliği düşük, arkadaşta vardı evden çıkarmazdı ağırlığından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben de kısa sap bağlama çalıyorum. Şu sıralar hard case bağlama kılıfı almayı düşünüyorum. Ayrıca uzun sap bağlama çalmayı da düşünüyorum. Alacağım kılıfın hem kısa sap bağlamayı hem de uzun sap bağlamayı muhafaza edebilecek şekilde olmasını istiyorum. İnternette birkaç yerde bakındım, fakat fiyatları gerçekten pahalı (150-200 TL). Bu tip bir kılıfı daha ucuza alabileceğim bir yer bilen varsa söyleyebilir mi acaba? Belki de piyasası bu şekildedir ben iyi bilmiyor da olabilirim. Kısaca bana önerebileceğiniz hem kısa sap hem de uzun sap muhafaza edebilecek bir kılıf önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Hardcase derken gitardaki gibi tamamen sert malzemeden yapılmış, çanta gibi şifreli falan birşey arıyorsanız o fiyatlar normal.
    Ama içindeki sert ve kalın sünger olan, yani bağlama yere düşse de birşey olmayan hatta nota defteri falan koymak için cebi olan kılıfları daha ucuza alabilirsiniz.
    Bende iki tane var o dediğim kılıftan, İzmir Yorum Müzikte yaptırmıştım, gayet kullanışlı, hem taşıma hem koruma açısından "10 numara", tavsiye ederim.

Evet gitardaki gibi sert malzemeden yapılmış, şifresi olmasına gerek yok, içi sert ve kalın süngerden yapılmış, yere düşse bile bağlamanın zarar görmeyeceği, nota defteri koymak için yeri de olursa hayır demeyeceğim bir kılıf arıyorum. Aşağıdaki linkte verilen gibi birşey arıyorum kısaca:

http://www.enstrumansepeti.com/?urun-3201-Yissi-Kisa-Sap-Baglama-Hard-Case-ici-Kirmizi.html

Ama görüldüğü üzere 200 TL bence biraz pahalı. 100-120 TL'ye bulabilsem bu tip bir şey hemen alacağım.

Benim söylediğimi yanlış anlamışsınız galiba.
    Bendeki kılıf çok sert malzemeden yapılmış değil fakat içindeki sünger çok kalın olduğundan yere düşse de birşey olmuyor.
    Hardcase'e göre avantajı daha taşınabilir olması.
    Eğer siz yolculuk ya da kargo için düşünüyorsanız hardcase olabilir ama diğer türlü taşınabilirliği düşük, arkadaşta vardı evden çıkarmazdı ağırlığından.

Doğru söylüyorsunuz biraz yanlış anlamışım. Ben hardcase yani dışıda sert plastikten kılıf arıyorum. Yardımınız ve öneriniz için teşekkür ederim.

• bağlama seven biri olarak beni de eklemenizi rica edeceğim. merak etmeyin topic güncel kaldıkça mesaj atacağım. yeterki görünür bir yerde olsun şu topic. erkan oğur forever!!
  • Arkadaşlar yeni bir bağlama aldım ilk defa başlıyorum nereden başlamalıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Gruba benide ekleyin bu arada
  • Tam uzun zaman sonra bağlamamı elime alıp kayıt yaptığım zaman '' bağlama iyi alet yea '' dediğim gün başlığı gördüğüm iyi oldu. Ben de bir bağlama severim. Bağlamanın kafkas ezgileriyle harmanlandığı şu parçayı yapmıştım iyi dinlemeler, benden hediye olsun.

not: şarkımı paylaşmak reklam yapıyorum gibime geliyor ve bu hoşuma gitmiyo ama cidden çok yakışıklı bir alet, paylaşasım geliyor meredi napayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 1 Şubat 2013; 22:07:49 >

• beni de ekleyin. erkan oğurun cura solosu var mı görüntü olarak? bulan bi arkadaş olursa paylaşsın lütfen. çok makbule geçer..
  • @The Beatles emeğine sağlık güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Tam uzun zaman sonra bağlamamı elime alıp kayıt yaptığım zaman '' bağlama iyi alet yea '' dediğim gün başlığı gördüğüm iyi oldu. Ben de bir bağlama severim. Bağlamanın kafkas ezgileriyle harmanlandığı şu parçayı yapmıştım iyi dinlemeler, benden hediye olsun.

not: şarkımı paylaşmak reklam yapıyorum gibime geliyor ve bu hoşuma gitmiyo ama cidden çok yakışıklı bir alet, paylaşasım geliyor meredi napayım...

neden kaldırdın bu videoyu ya? ne güzel dinliyoduk..

• quote:

Orijinalden alıntı: yılgın34

quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Tam uzun zaman sonra bağlamamı elime alıp kayıt yaptığım zaman '' bağlama iyi alet yea '' dediğim gün başlığı gördüğüm iyi oldu. Ben de bir bağlama severim. Bağlamanın kafkas ezgileriyle harmanlandığı şu parçayı yapmıştım iyi dinlemeler, benden hediye olsun.

neden kaldırdın bu videoyu ya? ne güzel dinliyoduk..

Ufak bir düzenleme yapıyorum, birazdan güncelleyeceğim

not: güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 1 Şubat 2013; 22:08:22 >

• Sonunda yükledim videoları...Daha bu gün çektim sıcağı sıcağına...:D

• quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

Sonunda yükledim videoları...Daha bu gün çektim sıcağı sıcağına...:D

Hocam eline sağlık, zor parçalar seçmişsin fakat zorlamadan olmaz bu işler, doğru yoldasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

Sonunda yükledim videoları...Daha bu gün çektim sıcağı sıcağına...:D

Hocam eline sağlık, zor parçalar seçmişsin fakat zorlamadan olmaz bu işler, doğru yoldasın

eyvallah hocam...:D
  • http://www.sazbaglama.com/ kapsamlı güzel bir site
  • Arkadaşlar bende bağlama çalıyorum bir buçuk yıldır. Beni de ekler misiniz ekibe. 38 cm tekne Ardıç Bağlama.
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=DgLQPlU0piM&feature=player_embedded#!]

Parçanın ismi nedir arkadaşlar
  • Güler Duman Oy Beni ( Güle Yel Değdi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=DgLQPlU0piM&feature=player_embedded#!]

Parçanın ismi nedir arkadaşlar

• Büyüksün hocam :)
  • Umarım beğenirsiniz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 17 Nisan 2013; 0:34:22 >
  • Hocam sen hep video çek olmaz mı :) ?

ve şu türkünün ismini rica etsem biri yazabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=RSRb0UqzQ04
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.