Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık yaz geldi (hazır ben de kilo vermek istiyorum ) bence bu sahilde toplu sürme olayı tekrardan aktifleşmeli İstanbul için, en azından haftada 1 gün veya ayda 2 gün zevkli olur yani, bu arada İstanbul - Rockrider 8.1(İnşallah yakın zamanda)
  • Beyler açıkçası ramazan sebebi ile gezmek değil sadece ulaşım amaçlı kullanıyordum. Perşembe akşamı bisikletçilerin duyan var mı? aranızda bilmeyenler için grup linki aşağıda:

https://www.facebook.com/Pabizmir?fref=ts

Burada bi kendinizi sınayın ortamı, bisikletleri,ne nasıl yapılırı temel olarak görün önümümüzdeki haftalarda DH olarak güzel bir tur yapalım hf sonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

Konu güncel arkadaşlar bisiklet markası ve şehir vs yazarsanız daha iyi olur.

bazıları sadece şehir yazmış onları da ekledim...

en son yazanları artık başa ekliyorum

nickinizi mutlaka göreceksiniz listede

ekle bisiklet markası - nick - şehir yazmanız yeterli

hocam sayfada mesajım var ama eklenmemişim,
    kısaca yazarsam, Geotech race, ___ukyo___ , İstanbul bahçelievler,

bu sene listeye eklenebilecekmiyiz acaba,
  • ben de katılıyorum
    antalya bianchi afx 7005
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopyzZ

İzmirde süren arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama sürmek zor oluyomu yani trafik filan.Okuduklarımdan sonra insanı hevesi kaçıyor

Walla İzmir'de sahil var Kent Ormanı var miss gibi tavsiye ederim. İzmir'de sürmek zor değil bence
    @rockymarlboro Beni de İzmir listesine ekleyin hocam

Kent ormanından bir sürüş Videosu koyalım

• bende katılayım.

Denizli cannondale
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

İzmirde süren arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama sürmek zor oluyomu yani trafik filan.Okuduklarımdan sonra insanı hevesi kaçıyor

Walla İzmir'de sahil var Kent Ormanı var miss gibi tavsiye ederim. İzmir'de sürmek zor değil bence

Wayy kimler varmış burada.Beni de ekleyin o zaman.izmirden.
    sayaga-TREK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaga -- 24 Temmuz 2015; 9:29:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

Ekle Sedona940-oguzhan0101-Adana/Seyhan

ekledim evet arkadaşlar bu şekilde yazanları ekliyorum listeye

sonra eklenmedi diye yazıyorsunuz

nick - şehir - bisiklet markası ekle yazmanız yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam modeli nedir lapierre şehir bisikleti 700 32 sanırım değilmi

bu markanın yol bisikletlerinin yeni modelleri çok güzel bu yıl çıkan modelleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Urban-shaper-600 ben sadeliğini sevdim açıkçası.

http://www.lapierre-bikes.co.uk/2015/bikes-urban-commuting/urban-shaper-600

Burada bir arkadaşın koyduğu detaylı resimler olacaktı :http://www.bisikletforum.com/konu/hybrid-lapierre-urban-shaper-600-sifir.122690/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 24 Temmuz 2015; 11:51:03 >

• ekle hocam benide
  • istanbul bahçelievler--triban500
    listeye eklenmek isterim
  • Beni de listeye ekleyin

Izmir / Bornova
    Giant Escape 2

En sevdigim rota -> Eski yoldan Bornova-Cesme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam84 -- 29 Temmuz 2015; 18:47:58 >
  • Antalya çoğunlukla sedona bazen scott bazen de salcano
  • quote:

aman tanrım bu ne kadar güzel bir bisiklet böyle
  • İzmir / Buca
    Kron XC 150

bir yol bisikleti almayı düşünüyorum ama şehir içindede adam akıllı yol yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 2 Ağustos 2015; 13:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

aman tanrım bu ne kadar güzel bir bisiklet böyle

TEşekkürler walla hakkını veriyorum 2. aya girdim 650 Km yol yaptım.

Zaten eşim boşayacak kullanmaz isem evde kavgalar kıyametler ile zorla alabildik

En son izmir - Balıklıova ( git gel 124 km ) yaptık sonuç :

Acı ve daha da ötesi, Güneş çarpmasına bağlı Kan oturmuş bir göz, darmadağın bir sağ diz kapağı

https://store.donanimhaber.com/9b/d2/27/9bd22792012d83e0a055018412ddda6c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Ağustos 2015; 12:18:01 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    şu anda havalar çok sıcak. bisiklet için uygun değil. kolluk kullanılmalı, kolluk yok ise kolların açıkta kalan kısımlarına sürüşten önce güneş kremi uygulanmalı. koyu bir güneş gözlüğü şart zaten onu söylemeye gerek bile duymuyorum. ama ne kadar önlem alırsanız alın, bu sıcakta mesafe yapmak çok zor ve tehlikeli. aman dikkat, bence çok kasmayın. akşamüstü falan sürün.

bisiklete yatırılan para konusunda hepimizin başı ağrıyor, ben aileme bisiklete ödediğim paraları söyleyemiyorum. (ki kendilerinden para talep ettiğim de yok, çalışıyorum ve bekarım)

124km sağlam bir mesafe. 700-35 lastik kullanıyorsunuz sanırım. benim arkadaşta aynen sizinki gibi urban bisiklet var, lastik kalınlığı da aynı görünüyor, arkadaş bu tarz bisikletlere 80psi basılıyor diyordu. siz kaç basıyorsunuz bilmiyorum ama düz yolda kullanım için daha yüksek basmak daha iyi olur bence. en azından şöyle bi 100psi? yolda sürüşü çok iyi etkiler. lastikler bunu kaldırabilecek özelliklerde mi onu bilmiyorum tabi.

sizin arttırıcı slx ama vites kolları deore sanırım. bizim arkadaş full-slx bisiklet aldı ve vites kollarında gösterge yok. sizinki daha iyiymiş. gösterge bence gerekli bir şey. bisiklet gerçekten görsellik olarak tam hayalimdeki gibi.

dağ bisikleti yerine bu bisikleti almakla çok iyi bir tercih yapmışsınız. size kuvvetli tavsiyem; en kısa zamanda spd'ye geçin

sorması ayıp, kaça aldınız bisikleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Ağustos 2015; 21:19:42 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    geziniyo kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkürler 2.250 kadar tutmuştu. Bütçeyi biraz doğrultunca geçmeyi düşünüyorum.

Bu uygun mu acaba ? Tavsiye varmı :http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/shimano-pd-m520-spd-bisiklet-pedali-180626652?gclid=CjwKEAjwovytBRCdxtyKqfL5nUISJACaugG1S44zPgOhPEX3O2IRqhYInKXJ_wT1a5LcLVpynf8HBRoC9yHw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Ben bu ay harcama bütçemi termosa ayırdım

http://www.termos-matara.com/laken-celik-jannu-075-l-yesil-termos

Saolsun geziniyo hocamın videosu sayesinde :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 3 Ağustos 2015; 21:40:28 >

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.