Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu 2 ürün carraro sportive 224 için uyumlumu? uyumluysa hangisini almam lazım? link1 , link2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 12 Ağustos 2015; 0:08:26 >
  • S.a arkadaşlar ben de salcano ng 650 var.

Ben lastik almak istiyorum günde 2-5 km anca yapan biriyim dikenli yolda da gidiliyor.

Bana öneriniz ne olur.

Rubena 26x1.75 ULT APS+RS 5mm Zırhlı Yol Lastik

Bu lastik nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın beni de :) Sedona 300 S ve İzmir
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide eklermisin. Hataydayım yaşım 16 bisikletim salcano efes 26md
  • bana bir bisiklet önerecfek olan varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTFTM

bana bir bisiklet önerecfek olan varmı ???

Şu bisikleti önerebilirim:

Giant Revel 3

http://www.bisikletcim.com/giant-revel-3-26-bisiklet
  • BU BİRAZ PAHALI GELDİ MAX 900 1.000 GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.HEM KALİTELİ OLSUN HEM UYGUN OLSUN.
  • ATTFTM kullanıcısına yanıt
    Ben yeni Sedona 300 S aldım nakit 850 TL'ye tavsiye ederim.
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    bu markaya bakmamıştım hiç .carraro baktım ama emin olamadım disk fren daha iyi diyolar çok bilgi sahibi değilim ama. biraz daha araştırıp benim için en uygun olanı bulmam lazım.
  • ATTFTM kullanıcısına yanıt
    Disk fren daha iyi olmakla birlikte bakımı zor ve daha maliyetlidir. O yüzden başlangıç için birşeyler bakıyorsan v fren de uygundur.
  • Claud Butler Black Hawk 26" aldım bakalım indirime kanıp. Mosso LEGARDA1521 MSM V aklımda kaldıda 250-300 lira fark vardı. yükselteceğim zaman Ghostun modelleri çok güzel duruyor onlardan birine yükseltirim ilerde. Buda işimi görür umarım yaylada 20-25 km inişli çıkışlı toprak yolda.
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    hmm bunu bilmiyordum dediğniz gibi başlangıç için bişey bakıyorum aslında bi orbisim vardı ama o küçük gldi beğenmedim hiç.sanırım sedona carraro ortalama olarak şuan giden şeyler onlardan bakmalıyım
  • kronik kullanıcısına yanıt
    evet baya indirimde bu bisiklet mennunmusunz ama bu dağ bisiklet, bana gtmez
  • yeni aldım daha gelmedi haftaya anca gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Arkadaşlar şu 2 ürün carraro sportive 224 için uyumlumu? uyumluysa hangisini almam lazım? link1 , link2

Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 12 Ağustos 2015; 0:06:29 >

• Evet bisiklet için GPS tracker isteyenler 190 tl gibi uygun fiyata( kargo içinde ) gelen bir ürünü inceliyorum link burada :

http://forum.donanimhaber.com/m_109198122/f_//tm.htm

• quote:

quote:

Arkadaşlar şu 2 ürün carraro sportive 224 için uyumlumu? uyumluysa hangisini almam lazım? link1 , link2

Up

ikiside uyumlu olur.

• Benide ekle antalya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler bisiklet almayı düşünüyorum İstanbul da oturuyorum fakat bulunduğum mahallede hemen hemen hiç düz yol yok ve sürekli yokuş. Ne tür bisiklet almalıyım bütçe 500-700 arası. Bisiklet toprak çamur her türlü yerde kullanılacak yani dayanıklı sağlam bir marka olmalı.
  • 4bin liraya kadar mtb bakıyorum. Rockrider 8.3 ve Sedona 970 nasıldır? Bu fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.