Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam beni de ekler misin . Antalya Merkez Ghost SE-1100 Yaş:21
  • İstanbul - Mosso Legarda 1521 - Yaş : 25
  • salcano folda kullanan var mı dostlar.
  • Guncel aksam pcden ekliyorum. Bisiklet marka şehir ve nick yazanları ekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul - Maltepe / Mosso legarda 1521 msm v /

• İzmir / Gaziemir , Carraro Sportive 225 yazın hocam

• evet havalar tam bisiklet havasi kacirmayin derim. gerci gerekli ekipman oldugu surece yaz kis bisiklete binmek gibisi yok. konu altina yazanlarin hepsini eklicem. Forum yavas aciliyor bu aralar.

• başlangıç aşaması : Ç.kale Bianchi Peggy şehir bisikleti :)

daha sonra ne almalıyım bilmiyorum şuan
  • Bende eklenmek isterim

Carraro Sportive 225 / BURSA
  • benide ekleyin lütfen
    salcano ng 750 / bandırma
  • Ooo bandırmadan kardeşlerim varsa bende varım Bu havalar aynen denen gibi tam bisiklet havası ancak hani sınavlardan sonra mı yapsak acaba?

• ARKADAŞLAR ACİL ÖNEMLİ YARDIM !!!!!

Herkese hayırlı günler bisiklet alacağım fakat bir türlü karar veremedim sonra aklıma pek değerli forumum geldi (bu turuncu site olmasa ne yapardık bilmiyorum ) arkadaşlar dağ bisikleti bakıyorum max 950 tl bütce var. Dechatlon daki Btwin marka bisikletlere baktım çalışan çocuk çok samimi geldi kadro nun ömür boyu garantili olduğunu söyledi bisikletlerde de shimano nun iyi serilerinin kullanıldığını söyledi açıkcası bisiklet hoşuma gitti fakat mekanik disk oluşu aklımı kurcalıyor ve teller kadronun en üstünde açıktan geçiyor bunların sıkıntıları olurmu bu arada baktığım bisiklet Btwin Rockrider 500 modeli sizce 945 tl ye bu bisikletimi almalıyım yoksa bu civarlarda başka bir bisiklet mi almalıyım ? Yarın İzmir de işim olduğu için yarın alıcam bisikleti yani acil desteğinize ihtiyacım var.

Bisikleti hem yolda hem dağ bayırda kullanmayı düşünüyorum sağlam olması önemli , vitesler elle çevirilen değilde mandallı olursa daha iyi olur ve frenler nasıl olmalı mekanik disk sıkıntı çıkartır mı (btwin rockrider500 ü düşündüğüm için soruyorum freni ? ).

Allah aşkına yarın sabaha kadar bi yardımcı olun da sağlam bir şey alayım çabuk dağılmayacak yoksa babamın çenesinden kurtulamam o parayı verdin dağıldı diye
    Yolda belde bırakmayacak vitesleri ikide bir arıza yapmayacak bir şey arıyorum, bisikletle ilgilenirim elim yatkındır büyük motor kullanıcısı olarak fazlasıyla titiz ve tabiri cayizse kıl şekilde ilgilenirim motorumla, aynısını bisiklette de yapacağım kesin ama onun da beni üzmemesi lazım.

Tavsiyeleri bekliyorum en sorunsuz sıkıntısız dağ bisikleti önerilerinizden bu paralara. Hakkınızı Helal edin fazla uzatıp vaktinizi aldım.

• Merhaba arkadaşlar Bandırma da ikamet ediyorum. Beraber pedal çevirecek arkadaşlar aramaktayım.

• sedona 310 ile araniza katildim bir arkadasimdan 1 yil garantili 600 tl ye aldim fiyat iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 20 Aralık 2015; 12:05:55 >
  • 2014 sedona borla bende varım hocam
    İstanbul/Eyüp
  • Beyler aranızda Isparta'da olan varmı. Bende bisiklet sürmek istiyorum fakat bu şehir çok sıkıntılı. Olanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim :)

• Atalar sahilden kim var?

• Dostlar herkese iyi pedallamalar dileyerek başlamak istiyorum...

Facebook Grubuna Katılım İsteği Attım,
    Ahmet Yürekli-İzmir Buca-Sedona610
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar , HEPARLI TÜRKÇÜ yü silersen iyi olur eski hesap .

Bir de The World is Yours... - Tekirdağ(Merkez) - Merida Crossway 40v diye güncelleyebilirsin
  • İstanbul/Bağcılar - Mosso Legarda 1521 - Yaş 25
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.