Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, öncelikle bu konuyu başlattığınız için teşekkür ederim.

Geçen Perşembe internette gezerken hepsiburada sitesinde Carraro sportive 225 adlı bisikletin 1188 tl olduğunu gördüm, (bisikletcim.com'da 999 tl), ve maximum ile alırsak 100 tl + 250 tl hepsi burada çeki verdiğini gördüm. Üstelik spor kategorisinde de o gün 18:00'a kadar %10 indirim olduğunu tesadüfen farkettim. Sonra almaya karar verdim, 30 saniye içerisinde de aldım :) Bana toplamda 1069 tl'ye geldi ve + 100 tl maxipuan + 250 tl hediye çeki şeklinde avantajı oldu. Ancak 250 tl hediye çekini 100+100+50 şeklinde 3 ay boyunca her 500 tl'lik alışverişte verecekler. Bügün de bisikletim geliyor nihayet.

Bunun dışında benim bisikleti evde koyacak en ufak bir yer yok, 1+1 stüdyo dairede kalıyorum, ve evim 50 metrekare, balkonum var ama kare kutu gibi olduğundan sığmaz, ya duvara ya da tavana askı aparatlarından almayı düşünüyorum, sizin öneriniz olabilir mi bu durumda?

Bir diğer merakım ise jel sele, kilit, jel elcik, eldiven, kask, ön arka ışık, zil, ayna, pompa, lastik tamir kiti gibi aksesuarları nereden almalıyım, ve hangi marka almalıyım, hiç ama hiç bir bilgim yok. Şimdiden teşekkür ederim, vaktiniz ölçüsünde vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli olacaktır. İyi günler diliyorum.

not: 15-16 senedir bisikletin pedalına ayağım değmedi, yani hiçbir bilgim yok. Mesela bisikletle park standı geliyor mu onu bile bilmiyorum, nasıl temizlenir, ne yapılır vs hiçbir fikrim yok. O yüzden neleri nereden hangi marka alacağımı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle bu konuyu başlattığınız için teşekkür ederim.

Geçen Perşembe internette gezerken hepsiburada sitesinde Carraro sportive 225 adlı bisikletin 1188 tl olduğunu gördüm, (bisikletcim.com'da 999 tl), ve maximum ile alırsak 100 tl + 250 tl hepsi burada çeki verdiğini gördüm. Üstelik spor kategorisinde de o gün 18:00'a kadar %10 indirim olduğunu tesadüfen farkettim. Sonra almaya karar verdim, 30 saniye içerisinde de aldım :) Bana toplamda 1069 tl'ye geldi ve + 100 tl maxipuan + 250 tl hediye çeki şeklinde avantajı oldu. Ancak 250 tl hediye çekini 100+100+50 şeklinde 3 ay boyunca her 500 tl'lik alışverişte verecekler. Bügün de bisikletim geliyor nihayet.

Bunun dışında benim bisikleti evde koyacak en ufak bir yer yok, 1+1 stüdyo dairede kalıyorum, ve evim 50 metrekare, balkonum var ama kare kutu gibi olduğundan sığmaz, ya duvara ya da tavana askı aparatlarından almayı düşünüyorum, sizin öneriniz olabilir mi bu durumda?

Bir diğer merakım ise jel sele, kilit, jel elcik, eldiven, kask, ön arka ışık, zil, ayna, pompa, lastik tamir kiti gibi aksesuarları nereden almalıyım, ve hangi marka almalıyım, hiç ama hiç bir bilgim yok. Şimdiden teşekkür ederim, vaktiniz ölçüsünde vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli olacaktır. İyi günler diliyorum.

not: 15-16 senedir bisikletin pedalına ayağım değmedi, yani hiçbir bilgim yok. Mesela bisikletle park standı geliyor mu onu bile bilmiyorum, nasıl temizlenir, ne yapılır vs hiçbir fikrim yok. O yüzden neleri nereden hangi marka alacağımı bilmiyorum.

Fiyat pahallı ama çok keyifli ve pratik bir bisiklet askı aparatı paylaşabilirim sizin için

http://www.ebay.com/itm/Cycloc-Solo-Wall-Mounted-Bike-Storage-White-/181846470080?hash=item2a56e4edc0

Kargo dahil 115 $ yapıyor.

• Ekleme var mı hala, İstanbul'dayım Salcano City Fun 60
  • Beni de ekler misin?
  • Tamam yaz benide yaz ikinci sıraya Graham Bell... Adana=)
  • Facebook sayfamızda Hediye Çekiliş Kampanyası var, bugün başladı. Mümkünse katılmanızı arzu ederim;

https://www.facebook.com/pages/Bisiklet-i%C3%A7in-Tyre-Protector-Formula-X/1534497566809954
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

• Eklerseniz sevinirim. İstanbul-Sedona 410

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. Konuyu neden şimdiye kadar görmedim bilmiyorum.

Beni de ekleyebilirsiniz. B'TWIN Rockrider 520 kullanıyorum. İstanbul / Beylikdüzü ve civardaki organizasyonlara katılmayı çok isterim. Pedallamak isteyen arkadaşlarım da haber verebilir.
  • Benide ekleyin ;)
    KONYA - SALCANO NG 650
  • arkadaşlar kron xc150 modeli bisiklet almak istiyorum ve bu işlerden hiç anlamıyorum. boyum 1.80. kadro boyu 18-19 olursa sıkıntı yaratırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Ekim 2015; 12:27:15 >
  • tomthejeer - antalya -akübit

carraro sportsive 224
  • Ankara'daki arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
  • Bir ara elimdeki şehir bisikletini satıp yol bisikletini almaya niyetlenmiştim ama şu istanbulda öğrendim ki yol bisikleti binilmez. En azından istanbul anadolu yakası sahil şeridi için bunu söyleyebilirim. Elimdeli şehir bisikletiyle maşayı kitlediğim zaman bile o çukur ve boşluklar inanılmaz sarsıyor.. tamamen vazgeçtim yol bisikletinden. ama ilerde daha hafif bir şehir bisikletine geçmeyi düşünüyorum.
  • listeye ekleyebilirsiniz arkadaşlar- salcano/Antalya
  • Beni de ekleyebilirsiniz.
    Marka/Model: Bianchi Ares
  • Ankara'dayım Carraro Sportive 221 kullanıyorum. Ekleyebilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar benide ekleyin lütfen

İstanbul/Acıbadem BTWİN ROCKRIDER 340. (şimdilik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benide eklermisin ?
  • Hocam ben de katılabilir miyim ? Antalya Ghost 1100
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.