Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay_d

quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Teknik ayrıntılardan hiç anlamam:)

Ama pabuç değil hidrolik olsun istiyorum freni.Selesi gidonu iyi olsun.Vitesleri uğraştırmasın.Yeter

800 civarı önerebileceğiniz bir model varsa link verirmisiniz.

Tşk.

Öleyse size benim bisikleti vereyim Sedona 331 Hidrolik disk fren, orjinal sele+konfor için taktığım jelli sele, vitesler ve diğer her kompanent işinizi fazlasıyla görür daha 2 aylık. (Fiyat vs. için p.m. atın)

Sıfır olarak 800TL civarına adam akıllı hidrolik disk frenli bir model bulma şansınız yok. (Benim bildiğim kadarı ile.)

Salcano City Sport'un V frenli modelleri sizin bütçenize uygun;
    http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=995

Sabit maşalı Sedona 321;
    http://www.sedona.com.tr/tr/BisikletDetay.aspx?ID=16

Not: İlla disk fren olsun derseniz 2. el tercih edin ama kesinlikle "hidrolik disk fren" olsun. "Mekanik disk fren"lerden çok şikayet var.

800 tl ye SALCANO 212 HD alınabilir, hidrolik fren...
    Şu an onu kullanıyorum ve gayet yeterli bir bisiklet, zaten hidrolik olarak daha uygunu yok sanırım..

Hocam 28" Hybrid modellerden bahsediyordum, sizin söylediğiniz MTB.

• ekle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Teknik ayrıntılardan hiç anlamam:)

Ama pabuç değil hidrolik olsun istiyorum freni.Selesi gidonu iyi olsun.Vitesleri uğraştırmasın.Yeter

800 civarı önerebileceğiniz bir model varsa link verirmisiniz.

Tşk.

Öleyse size benim bisikleti vereyim Sedona 331 Hidrolik disk fren, orjinal sele+konfor için taktığım jelli sele, vitesler ve diğer her kompanent işinizi fazlasıyla görür daha 2 aylık. (Fiyat vs. için p.m. atın)

Sıfır olarak 800TL civarına adam akıllı hidrolik disk frenli bir model bulma şansınız yok. (Benim bildiğim kadarı ile.)

Salcano City Sport'un V frenli modelleri sizin bütçenize uygun;
    http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=995

Sabit maşalı Sedona 321;
    http://www.sedona.com.tr/tr/BisikletDetay.aspx?ID=16

Not: İlla disk fren olsun derseniz 2. el tercih edin ama kesinlikle "hidrolik disk fren" olsun. "Mekanik disk fren"lerden çok şikayet var.

800 tl ye SALCANO 212 HD alınabilir, hidrolik fren...
    Şu an onu kullanıyorum ve gayet yeterli bir bisiklet, zaten hidrolik olarak daha uygunu yok sanırım..

Hocam 28" Hybrid modellerden bahsediyordum, sizin söylediğiniz MTB.

Doğrudur arkadaşım fakat ben pprodigyy arkadaşın öz mesajını ithafen yazmıştım,salcano onun istediği tarife uyuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bisiklet severim ve kullanırım.
  • Tam aradığım konu, benide ekleyin Yarın pcye geçince imzayı eklerim.

Edit : Bisikletim benimle yaşıt, 16 senelik. Belki çoğu kişi modeli bilmiyordur, Bianchi Uno SF, haftasonu fotoğraf çekebilirsem onları da eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iea96 -- 24 Mayıs 2012; 22:35:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekle usta.
  • şimdi şu diskler çıktı bir çoğunu inceledim dandik markaların disk frenlerine heveslenmeyin beş para etmez halen en iyi frenler tabiki f/P açısından eski tip frenler yani diyeceğim şudur yukarıdaki eleman yazmış hidrolik frenli disk alın demiş onu daha önce görmedim 200-300 bisiklet ancak çocuk oyuncağı olur yani en az 450 tlden başlayacak bu işler işe ciddi bakıyorsanız en azından 500 tl yi gözden çıkarın birde anlamadığım hız göstergesi vs. bi sürü ıvır zıvır gereksiz ağırlık.
  • liste güncellendi.

bu arada yarın pendik sahil yolundan kartal yada bostancıya kadar gidicem.öğleden sonra 3-4 gibi yapmayı düşünüyorum.
  • Beni de ekleyin hocam.Bisan-İhlas Mountain Cat bisikletim var adam edip yollara çıkmayı düşünüyorum
  • Ekle benide hocam. Bianchi Speed 3000 kullanıyorum, İzmir / Karşıyaka'daki arkadaşlarla tanışmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İyide tantuni yerken bisikleti nereye koyuyorsun ?

hocam,tantunicinin dışarıda masaları var,dışarı oturdum,hem avm lerde bisiklet park yerleri var burda,ayrıca kilidi var bisikletin,çok duracağım zaman bir yere kilitliyorum.hem buralarda pek öyle çalınma olayı duymadım.

hocam pendiğin neresinde oturuyorsunuz? ben de pendikteyim de böyle uzun uzun gezecek bir yer bulamıyorum. bi arkadaşımla yazın her gün bisiklete bineriz de sürecek fazla yer yok en fazla via port'a gideriz. mesela aydos dağı'na bisikletle çıkılır mı bisikletler sağlam dağ bisikleti ikimizinki de bianchi.

hocam güzelyalıda oturuyorum,pendik sahile çık deniz kıyısına,ido yalova iskelesinden sonra marinayı geçince bisiklet yolu başlıyor bostancı yada kadıköy'e kadar olması lazım viaport'a gitmedim ama gidicem,aydos dağında rampalar varmış ama hiçbir bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse

direk marina'dan çıkıp kadıköye sorunsuz sahilden doğru gidebiliyoruz değil mi? bir de kaç saat sürüyor ortalama bir hızla?

• Bisikletime ayna taktım arkadaşlar.. Şehir içinde ayna şart..

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İyide tantuni yerken bisikleti nereye koyuyorsun ?

hocam,tantunicinin dışarıda masaları var,dışarı oturdum,hem avm lerde bisiklet park yerleri var burda,ayrıca kilidi var bisikletin,çok duracağım zaman bir yere kilitliyorum.hem buralarda pek öyle çalınma olayı duymadım.

hocam pendiğin neresinde oturuyorsunuz? ben de pendikteyim de böyle uzun uzun gezecek bir yer bulamıyorum. bi arkadaşımla yazın her gün bisiklete bineriz de sürecek fazla yer yok en fazla via port'a gideriz. mesela aydos dağı'na bisikletle çıkılır mı bisikletler sağlam dağ bisikleti ikimizinki de bianchi.

hocam güzelyalıda oturuyorum,pendik sahile çık deniz kıyısına,ido yalova iskelesinden sonra marinayı geçince bisiklet yolu başlıyor bostancı yada kadıköy'e kadar olması lazım viaport'a gitmedim ama gidicem,aydos dağında rampalar varmış ama hiçbir bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse

direk marina'dan çıkıp kadıköye sorunsuz sahilden doğru gidebiliyoruz değil mi? bir de kaç saat sürüyor ortalama bir hızla?

kadıköy marinaların orda bitiyor galiba bisiklet yolu ama orada bisikletli çok olduğu için arabalar açısında sıkıntı çekmiyorsun caddede sürsen bile.

• dostum beni de yaz bisikletim bianchi star
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Ekle benide hocam. Bianchi Speed 3000 kullanıyorum, İzmir / Karşıyaka'daki arkadaşlarla tanışmak isterim.

Bende karşıyakadan'ım hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

quote:

Ekle benide hocam. Bianchi Speed 3000 kullanıyorum, İzmir / Karşıyaka'daki arkadaşlarla tanışmak isterim.

Hocam öncelikle merhaba. Alaybey'deyim ben, şimdilik Bostanlı sahilinde falan sürüyorum. Uzun zamandır kullanmıyordum çok özlemişim.

• liste güncellendi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: operator11

quote:

Hocam öncelikle merhaba. Alaybey'deyim ben, şimdilik Bostanlı sahilinde falan sürüyorum. Uzun zamandır kullanmıyordum çok özlemişim.

Bende Tersanedeyim hocam :) Bende bostanlı - sasalı falan yapıyorum :) Turlara katılmak nasip olmadı :) Sahil gayet güzel oluyor.

• benim bisikletim yok ama mongoose fireball almak istiyorum

• Hoca beni de ekleyin acilinden nasıl gözümden kaçtı bu konu :D

Carraro kullanıyorum bende
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.