Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tayt üstüne kapri giymeyin tayt işe yaramaz o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

quote:

Sağol eklediğin için.

50 km civarı yol yaptık. Kağıthane - Alibeyköy- Eyüp - Rami - Bayrampaşa / Geri dönüş; Rami - Bayrampaşa - Eyüp - Alibeyköy - Kağıthane - Beşiktaş - Zincirlikuyu - Levent - Gültepe - Kağıthane.

Sonuç: Ayakta yazıyorum. Tayt ve forma aldım ama taytı kaprinin altına giyiyorum. Sadece tayt hoş durmuyor bana göre.

Bu arada maşayı kitliyorum ama kitli değilmiş gibi hâlâ içeri doğru gömülüyor basınç uygulayınca maşa bozuk ama tamiri yapılabilir mi? Veya direkt yenisini mi isteyim? Sıfır bisiklet aldığımızdan beri böyle. Dikkat etmedik pek. İş güç derken gidemedikte.. 15 - 20 gün oldu.

Benim bildigime gore 1 ay icinde kosulsuz sartsiz degisim yaptirabilirsiniz

Peki kullandığımız halde mi hocam? Sıfır bisikletin böyle bir hatası olması canımı fazlasıyla sıktı..

Ben bilgisayar aldigimda Klavyesi bozuldu durup dururken daha 30 gunu dolmadigi icin bilgisayari iade ettim ve yenisini aldim bisiklettede ayni sey gecerlidir bence

• nick imin yanına samsun bafra diye not düşermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

tayt üstüne kapri giymeyin tayt işe yaramaz o zaman.

Ne gibi yaramaz hocam?

@snow-leopard

Hocam zaten iyi birisine benziyordu çocuk, o yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Ben bisikleti almaya gittiğimde pek bilmiyordum, yani bana 18 kadro oluyordu ölçtük ama elinde yoktu. Başkası olsa elinde olan 20 kadroyu bana kakalayabilirdi ama sonrasında sıkıntı, curcuna kopardı. Sağolsun öyle bir şey yapmadı. Güvenilir insanlar. Zaten maşanın böyle bir problemi olması başka şubesinden kaynaklanıyor. Biraz da ben aceleye getirdim.
  • Beyler İstanbul Avrupa Yakası'nda oturanlar varsa pm atsın tur yapalım. Dolaşırız.
  • Bianchi hero eklersen sevinirim.

• Hazır bu kadar bisiklet severi bulmuşken KATLANIR BİSİKLET kullanan var mı aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Bu da benim Doğanero
    Bisiklet ayrı bir olay, çoğu insan sadece gariban ulaşım aracı yada çocuk aracı olarak bakar ama aslında hiç değil
    [simage]http://img35.imageshack.us/img35/5621/img4447g.jpg[/image

rica ediyorum dikkatli kullanın sonra benim gibi 5 ay koltuk değneği ile gezmek zorunda kalırsınız
    [simage]http://img27.imageshack.us/img27/6240/12766781.jpg[/image
    [simage]http://img809.imageshack.us/img809/6370/52127266.jpg[/image

Çok geçmiş olsun,bazen ne kadar dikkatli olsak da dikkatsiz bir sürücü gelebiliyor,özellikle geceleri pek çıkmayın,alkollü sürücüler çok oluyor.

Bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam dikkatsiz sürücünün ta kendisiO kırıkları yokuş aşağı hız rekoru kırmaya çalışırken tek elle de videoya çekmeye çalışırken yaptı diye hatırlıyorum tabi eğer başkasıyla karıştırmıyorsam

ta kensidiyim

çok acil durumlar harici sakın ola tek elle kullanmayın yada başka şeyler ile ilgilenmeyin

özellikle downhill yaparken

arkadaşlar imzalar güzel ama biraz daha kalın lastikli bir resim ayarlayabilir miyiz

oradaki yol bisikleti tarzı ben pek sevmiyorum da

• Ekle benide Bianchi Scorpion var bendede
  • liste güncellendi

104 olmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 25 Mayıs 2012; 11:14:04 >
  • Benide yaz. Engelli olduğum için iki teker süremiyorum ama kargo bisiklet aldım. Bianchi den çok memnunum. 3 yıl oldu ama ufaktan her yerinden ses gelmeye başladı.
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • Kron XC 1000 2007 model siyah kadrolu
    Ekle benide hocam
  • grup aldı başını gidiyor facebook ,twitter sayfası kursak nasıl olur. . . .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

tayt üstüne kapri giymeyin tayt işe yaramaz o zaman.

Ne gibi yaramaz hocam?

@snow-leopard

Hocam zaten iyi birisine benziyordu çocuk, o yüzden sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Ben bisikleti almaya gittiğimde pek bilmiyordum, yani bana 18 kadro oluyordu ölçtük ama elinde yoktu. Başkası olsa elinde olan 20 kadroyu bana kakalayabilirdi ama sonrasında sıkıntı, curcuna kopardı. Sağolsun öyle bir şey yapmadı. Güvenilir insanlar. Zaten maşanın böyle bir problemi olması başka şubesinden kaynaklanıyor. Biraz da ben aceleye getirdim.

Rüzgardan etkilenir. Terin tam dışarı atılamaz şortta kalır. Ped zamanla incelir. Biz rüzgardan etkilenmeyelim diye bacak kıl köklerimizi bile alıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 25 Mayıs 2012; 11:27:05 >

• 2 gündür araştırıyorum bisikletleri. Bizim bir arkadaş yapıyormuş, onunla muhabbet ederken gaza geldim. Tesadüf bugün de başlığı gördüm. Ekleyiniz.
  • Ekle Hemen

Yazlığımda Ve Evimde Toplam 4 Biskletim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bu konuyu baştan sona okuyunca içimde bir den bisiklet aşkı alevlendi..(5 senedir kullanmıyorum).indim garaja ve bertaraf olmuş halde bulunan bisikletimi diğerlerinin arasından çıkardım....bisiklet daha yürür halde değilken gezi planımı yaptım ve pazar gününe kadar bisikletimi onarmayı kafama koydum işte bu aşamada sizlerin yardımına ihtiyacım var.resimleri paylaşacağım fakat ondan önce sorunlarımı yazıya dökmek istiyorum. . . .
    *bisikletim çok kirli olduğu için köpükleyip tazzikli suyla yıkarsam bisikletin vites kolunda veya mekanik anlamda arızaya sebep veririmi?
    *gidon fabrikadan hatalı galiba ilk yağmuru yediği zaman paslanmaya başlamıştı boya konusunda yardıma ihtiyacım var nasıl boya kullanmalıyım renk konusunda kararsız kaldım ayrıca bisikleti komple boyasam nasıl olur....
    *tekelerin durumu nasıl çok içler acısı değilse bununla devam etmeyi düşünüyorum
    *selesi uzun zaman oturduğun zaman vücudumda uyuşmaya sebep oluyor
    sorularım bu kadar sevgili dh bisiklet grubu çözüm hakkında yardımcı olursanın minnettar olurum teşekkürler
    . . . .

Selam;

Senin yerine ben olsam şöyle yapardım:

Öncelikle bisikletimi bu hafta kullanacak gibi bir bez ile silerdim. Hafta sonu vs kullanırdım. Pazartesiden itibaren de şu işlemleri yapardım:

Bisikletin bütün parçalarını sökerim. Kadroyu maşayı gidonu bir kenara, diğer parçaları bir kenara alırım. Parça gözetmeksizin hepsini sıcak suyla bi şekilde yıkarım. Yağlarını akıtırım.

Kadro, gidon ve maşayı bir kenara koyar kurumasını beklerim. Jantları saç kurutma makinesiyle kuruturum. Daha sonra bütün yüzeylerini zımparalarım. Önce antipas sonra da keyfime göre boya atarım.

Dişlileri, hareketli aksamı vs saç kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra güzelce yağlarım. Bu, parçaların pas tutmaması için önemli.

Değişmesi gereken civata lastik aksesuar vs ne varsa yenilerini alırım.

En son da bütün bisikleti toplarım.

Böylece yeni gibi bir bisikletim olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bu konuyu baştan sona okuyunca içimde bir den bisiklet aşkı alevlendi..(5 senedir kullanmıyorum).indim garaja ve bertaraf olmuş halde bulunan bisikletimi diğerlerinin arasından çıkardım....bisiklet daha yürür halde değilken gezi planımı yaptım ve pazar gününe kadar bisikletimi onarmayı kafama koydum işte bu aşamada sizlerin yardımına ihtiyacım var.resimleri paylaşacağım fakat ondan önce sorunlarımı yazıya dökmek istiyorum. . . .
    *bisikletim çok kirli olduğu için köpükleyip tazzikli suyla yıkarsam bisikletin vites kolunda veya mekanik anlamda arızaya sebep veririmi?
    *gidon fabrikadan hatalı galiba ilk yağmuru yediği zaman paslanmaya başlamıştı boya konusunda yardıma ihtiyacım var nasıl boya kullanmalıyım renk konusunda kararsız kaldım ayrıca bisikleti komple boyasam nasıl olur....
    *tekelerin durumu nasıl çok içler acısı değilse bununla devam etmeyi düşünüyorum
    *selesi uzun zaman oturduğun zaman vücudumda uyuşmaya sebep oluyor
    sorularım bu kadar sevgili dh bisiklet grubu çözüm hakkında yardımcı olursanın minnettar olurum teşekkürler
    . . . .

Selam;

Senin yerine ben olsam şöyle yapardım:

Öncelikle bisikletimi bu hafta kullanacak gibi bir bez ile silerdim. Hafta sonu vs kullanırdım. Pazartesiden itibaren de şu işlemleri yapardım:

Bisikletin bütün parçalarını sökerim. Kadroyu maşayı gidonu bir kenara, diğer parçaları bir kenara alırım. Parça gözetmeksizin hepsini sıcak suyla bi şekilde yıkarım. Yağlarını akıtırım.

Kadro, gidon ve maşayı bir kenara koyar kurumasını beklerim. Jantları saç kurutma makinesiyle kuruturum. Daha sonra bütün yüzeylerini zımparalarım. Önce antipas sonra da keyfime göre boya atarım.

Dişlileri, hareketli aksamı vs saç kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra güzelce yağlarım. Bu, parçaların pas tutmaması için önemli.

Değişmesi gereken civata lastik aksesuar vs ne varsa yenilerini alırım.

En son da bütün bisikleti toplarım.

Böylece yeni gibi bir bisikletim olmuş olur.

kulağa hoş geliyorda bunu yapacak kadar çok zamanım yok -----samsun bafradayım bu işlerle uğraşacak kafadenk birini bulursam verecem eline adam etsin bisikleti ... .buradaki bisikletciler pek önemsemiyor bu tür şeyleri .. .. .

• Üniversite boyunca Isparta da sürerim :D Eğirdire gider gelirim.

İstanbul Davutpaşa da oturuyorum güzel güzergah varsa benide bilgilendirir misiniz?

Grubu kuran arkadaşa teşekkürler.

Kron XC250 - 2012 Sarı, eklersen sevinirim.
  • http://www.facebook.com/groups/132821776853659/

FACEBOOK Grubumuz açıldı !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.