Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste güncellendi,grubada katılırsanız sevinirim,okulların kapanmasına az kaldı,1 ay içinde güzel bir etkinlik yaparız

http://www.facebook.com/groups/132821776853659/132987910170379/?notif_t=group_activity
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

Yokuşlar adamın canını alıyor.Düzlük olsa her yer ben de sürerim.
    Hem alt takımlar için de zararlı diye biliyorum

shimano megarange rubble tavsiye ederim arka en büyük dişli ile ön en küçük dişli oranı neredeyse 1/1
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

Bisiklet kadar hayatınıza kolay adepte edebileceginiz bir spor yoktur heralde. hepimiz gun içinde okula, işe, alışverişe vs bir yerlere gidiyoruz. bu seyahatlerimizi bisikletle yapsak hem daha ekonomik hemde daha saglıklı ve hızlı bir ulasım yolu kullanmış oluruz. cevreyle ilgili yararlarından bahsetmiyorum bile. biz eskişehirde kalabalık bir bisiklet grubu oluşturduk ve 1i şehir içi 2 si uzun mesafe (40-50km) olmak üzere haftanın 3 günü tur düzenliyoruz. emin olun cok da egleniyoruz. mesela bu haftasonu yazılıkaya tarafına kamp yapmaya gideceğiz. 2 hafta öncede kayapınar tarafında kamp yapmıştık. bisiklet hem bir ulaşım aracı hemde essiz bir spor aracıdır. trafik konusunda da o kadar cekinmeyin. tck da acık acık bisikletin trafikte ki durumu yazılmış. tck nın bisikletle ilgili bolumlerinin a5 kagıda sıgacak boydaki bi cıktısının 5-10 kopyasını koyun sele altı cantanıza. size sıkıntı cıkaran surucu oldu mu durup tutusturun ellerine. tabi o kurallara uyarak sürmeyede dikkat etmelisiniz

Hocam bende Eskişehir de oturuyorum da grubunuza katılabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

liste güncellendi

104 olmuşuz

"hektorSTK - Sedona 331" olarak güncelleyebilirseniz sevinirim. (331 eksik olmuş)
  • İzmirdeyim. Mtb için Konak-Güzelbahçe arası 40km altına düşmeyecek tempolu arkadaş arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 lira bütçeye tur bisikleti almak istiyorum öneri yapabilir misiniz?
  • Ekle benide

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • Benide ekle. Salcano NG 222...
  • liste güncel
  • Bianchi SLR 200, 500'e bulabilir miyim 2.el?
  • Bir şey soracağım. Beyler bugün ön maşayı yaptırdım ama böyle üstüne abanınca kilitli olduğu halde çok az bir şey içeri giriyor. Ki bu Zoom maşa, Kron XC 750 sanırım maşanın orta kalite olmasından kaynaklanıyor ve markadan dolayı. Sizce de öyle mi? Arkadaşıma sordum, maşanın aslında birazda olsa içeri girmesi iyi, çukura falan denk gelirsin vs dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Bir şey soracağım. Beyler bugün ön maşayı yaptırdım ama böyle üstüne abanınca kilitli olduğu halde çok az bir şey içeri giriyor. Ki bu Zoom maşa, Kron XC 750 sanırım maşanın orta kalite olmasından kaynaklanıyor ve markadan dolayı. Sizce de öyle mi? Arkadaşıma sordum, maşanın aslında birazda olsa içeri girmesi iyi, çukura falan denk gelirsin vs dedi.

normaldir çok hafif esnemesi nerdeyse hepsi öyle bi yandanda iyi kilitli unuttunuz maşayı falan çukura gelince hafif esner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Bir şey soracağım. Beyler bugün ön maşayı yaptırdım ama böyle üstüne abanınca kilitli olduğu halde çok az bir şey içeri giriyor. Ki bu Zoom maşa, Kron XC 750 sanırım maşanın orta kalite olmasından kaynaklanıyor ve markadan dolayı. Sizce de öyle mi? Arkadaşıma sordum, maşanın aslında birazda olsa içeri girmesi iyi, çukura falan denk gelirsin vs dedi.

normaldir çok hafif esnemesi nerdeyse hepsi öyle bi yandanda iyi kilitli unuttunuz maşayı falan çukura gelince hafif esner.

Peki hocam, teşekkürler bilgilendirme için.
  • benide ekle

Salcano İnsomnia 243 mavi / İstanbul-kadıköy
  •  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Orijinalden alıntı: wardak

Bisiklet kadar hayatınıza kolay adepte edebileceginiz bir spor yoktur heralde. hepimiz gun içinde okula, işe, alışverişe vs bir yerlere gidiyoruz. bu seyahatlerimizi bisikletle yapsak hem daha ekonomik hemde daha saglıklı ve hızlı bir ulasım yolu kullanmış oluruz. cevreyle ilgili yararlarından bahsetmiyorum bile. biz eskişehirde kalabalık bir bisiklet grubu oluşturduk ve 1i şehir içi 2 si uzun mesafe (40-50km) olmak üzere haftanın 3 günü tur düzenliyoruz. emin olun cok da egleniyoruz. mesela bu haftasonu yazılıkaya tarafına kamp yapmaya gideceğiz. 2 hafta öncede kayapınar tarafında kamp yapmıştık. bisiklet hem bir ulaşım aracı hemde essiz bir spor aracıdır. trafik konusunda da o kadar cekinmeyin. tck da acık acık bisikletin trafikte ki durumu yazılmış. tck nın bisikletle ilgili bolumlerinin a5 kagıda sıgacak boydaki bi cıktısının 5-10 kopyasını koyun sele altı cantanıza. size sıkıntı cıkaran surucu oldu mu durup tutusturun ellerine. tabi o kurallara uyarak sürmeyede dikkat etmelisiniz

Hocam bende Eskişehir de oturuyorum da grubunuza katılabilir miyim?

facebook da gezgin pedal diye aratırsan bulursun hocam. gruba üye ol etkinlikler oradan duyurulur zaten. gelirsin bir etkinliğimize hem tanışmış olursun,hemde düzeni saglamak adına bir kaç ufak kurallarımız daha doğrusu ricalarımız var onlar hakkında bilgi alırsın birlikte pedallarız ;) hatta yanlış hatırlamıyorsam pazar günü için beşik deresine etkinlik acılacaktı. 35 km civarı bir yol, zamanını uydurabilirsen gel sende

• Beni de ekleyiniz.. şehir Samsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

1000 lira bütçeye tur bisikleti almak istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sedona 331
    Sedona 321

2.el Trek Fx serisi
  • Benide ekleyin. Şehir Mersin.
    Mersinden, erdemli gidiş geliş yaptım 2 kere. Birde manavgattan serik'e gittim geldim aynı günde. 100 km hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

1000 lira bütçeye tur bisikleti almak istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sedona 331
    Sedona 321

2.el Trek Fx serisi

Sağ olun hocam. 2. el FX 7.3 bulurum herhalde. Bulamazsam 331 alırım, pazarlıkla 900'e falan düşer herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.