Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

quote:

1000 lira bütçeye tur bisikleti almak istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sedona 331
    Sedona 321

2.el Trek Fx serisi

Sağ olun hocam. 2. el FX 7.3 bulurum herhalde. Bulamazsam 331 alırım, pazarlıkla 900'e falan düşer herhalde.

331'i ben satıyorum 900'e 2 aylık ekstralı haliyle.

• pc ye gecince guncellicem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni de ekleyebilirsin Sedona 711 almayı planlıyorum kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 26 Mayıs 2012; 10:13:53 >
  • Kron XC2000 hocam yazarsan sevinirim , bide bi toplaşma gerçekleştimi hava iyi olduğunda bi toplaşalım istanbul ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1000 lira bütçeye tur bisikleti almak istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sedona 331
    Sedona 321

2.el Trek Fx serisi

Sağ olun hocam. 2. el FX 7.3 bulurum herhalde. Bulamazsam 331 alırım, pazarlıkla 900'e falan düşer herhalde.

331'i ben satıyorum 900'e 2 aylık ekstralı haliyle.

Haziranda alacağım büyük ihtimal. Kadro boyu ne kadar?

• quote:

Haziranda alacağım büyük ihtimal. Kadro boyu ne kadar?

Small diye geçiyor benim boy 1.72 bana uygun 1.70-1.77'e kadar gideri var.
  • Tam da boyuma uygunmuş. Bisiklet alacağım zaman ilk size bakacağım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

40 kilo olmuştur o bisiklet.
  • benide ekleyebilirsin hocam izmir/bornova

Kron xc 250 alcam

• Merhaba arkadaşlar..

Öncelikle bu konuda çok bilgisiz biriyim.Zamanında bir tanıdığımın profösyonel bisikleti vardı ona binmiştim.Hiç sürtünme olmaması zincirinin sağlamlığı tüm gücünü çekinmeden zincire aktarabilmek ve frenlerinin dozlaması çok çok güzeldi.Ayrıca çok ta hafifti.Vites geçişleri de hızlı ve netti.

Sizden şimdi bu saydığım özellikleri içeren bir dağ bisikleti ya da tur bisikleti(birbirlerine tip olarak benziyorlar sanırım) önerisi istiyorum.2000TLye kadar çıkabilirim.2.elde de üzmezse sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Merhaba arkadaşlar..

Öncelikle bu konuda çok bilgisiz biriyim.Zamanında bir tanıdığımın profösyonel bisikleti vardı ona binmiştim.Hiç sürtünme olmaması zincirinin sağlamlığı tüm gücünü çekinmeden zincire aktarabilmek ve frenlerinin dozlaması çok çok güzeldi.Ayrıca çok ta hafifti.Vites geçişleri de hızlı ve netti.

Sizden şimdi bu saydığım özellikleri içeren bir dağ bisikleti ya da tur bisikleti(birbirlerine tip olarak benziyorlar sanırım) önerisi istiyorum.2000TLye kadar çıkabilirim.2.elde de üzmezse sevinirim.Teşekkürler.

CANNONDALE QUICK CX serisi,
    TREK FX serisi,
    KTM Life Motion,
    SCOTT Sportster ve SUB serisi,

Bahsettiğim tur bisikletlerini ve serilerini inceleyin, bütçeniz iyi dolayısıyla almışken kadrosuna güvenilir markaları seçin. İçlerinden hangisini alırsanız alın sizi pişman etmeyecektir.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar..

CANNONDALE QUICK CX serisi,
    TREK FX serisi,
    KTM Life Motion,
    SCOTT Sportster ve SUB serisi,

Bahsettiğim tur bisikletlerini ve serilerini inceleyin, bütçeniz iyi dolayısıyla almışken kadrosuna güvenilir markaları seçin. İçlerinden hangisini alırsanız alın sizi pişman etmeyecektir.

Teşekkürler hocam.Peki bu saydığım kriterlerde beni tatmin eder mi?Çakma ihtimali falan olur mu internetten alsak?Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

• quote:

Teşekkürler hocam.Peki bu saydığım kriterlerde beni tatmin eder mi?Çakma ihtimali falan olur mu internetten alsak?Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

İmkanım olsa tercih edeceğim tek bisiklet ;
    Cannondale Quick Cx Speed 1

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4717,OdesisMc

Ama 2000 civarı bütçe ile yine Cannondale Quick Cx Speed 3

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4721,OdesisMc

Şimdi o kadar paraya Deore setli bir bisiklet almakta var ama kadro işçiliği/kalitesi almak "benim için" daha önemli. Sonuçta kompanentler daha sonra da değişebilir/gelişebilir. Bunların haricinde sizden ricam bisikleti görerek ve binerek alın. Çakma olma durumu yok fakat internette gördüğünüz bir güzeli yakından incelediğinizde belki hoşunuza gitmeyebilir binince keyif vermeyebilir.

• bisiklet varsa her turlu varım :D istanbul avrupa yakasındaki her turlu etkinliğe gelirim ..
  • Beni de ekleyin hocam

Avcılar istanbul

90 lardan kalma toplama bir bisiklet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler bayanlar bisikletimi yaptırdım canavar gibi oldu pazar günü için tur yapıcam kendimce samsun bafradayım isteyen olursa irtibata geçsin benimle. .. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

evet beyler bayanlar bisikletimi yaptırdım canavar gibi oldu pazar günü için tur yapıcam kendimce samsun bafradayım isteyen olursa irtibata geçsin benimle. .. .

SS alalım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

evet beyler bayanlar bisikletimi yaptırdım canavar gibi oldu pazar günü için tur yapıcam kendimce samsun bafradayım isteyen olursa irtibata geçsin benimle. .. .

SS alalım hocam.

tmm garaja inim çekerim bir kaç foto. .. .
  • Ekle benide fenerbahce bulusma olursa seve seve gelirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

SS alalım hocam.

tmm garaja inim çekerim bir kaç foto. .. .

profesyonel olmasada işimi görüyor. . . .
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.