Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin, İzmirde ikamet ediyorum.
    Fakat lastiklerim sürekli iniyor bu soruna nasıl çözüm bulabilirim?
    Bir de İzmirde sürülebilecek yerler neresi?
  • Bendede düz bi bisiklet var 18 vites zinciri eksik yeni zincir gerekiyor. ve 2 lastigi de dandik. onlarında değişmesi gerekiyor frenleri de yenisi gerekiyor. bana kaça patlar tahminen ? olmazsa kron xc250 alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

benide ekleyebilirsiniz... bende Scott Scale 40 var :)
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

Bu bisikleti biliyorum!

Sahibinden'de ilanı var değil mi

Güzel bisiklet toplamışsınız gerçekten, param olsa da alsam diye iç çekmiştim Scale 40'ın geometrisi çok hoş. Uzun olması sürerken çok rahat ettiriyor.

Hocam bu arada Axon maşa ile ilgili şikayetiniz var mı? Bende Epicon RLD var, tepmesi son zamanlarda çok bozuldu. Hızlı tepmiyor. İlginç bir şekilde soğukta ve yağmurda iyice yavaşlıyor tepmesi. Yağının değişmesi gerek sanırım. (çok soğuk, yağmur ve çamurda kulladığım için yağı kirlendi ya da bozuldu, bişeyler oldu sanırsam) Ayrıca kilit mekanizması da çalışmıyor artık. Ancak bunun için ne yapılması gerekir bilmiyorum.

• Ekle kardeş
    Şehir: Yalova-kocaeli (Kocaelinde okuyorum, memleket Yalova)
    Ayrıca Kocaeli Üniversitesi bisiklet kulübü başkan yardımcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

benide ekleyebilirsiniz... bende Scott Scale 40 var :)

Bu bisikleti biliyorum!

Sahibinden'de ilanı var değil mi

Güzel bisiklet toplamışsınız gerçekten, param olsa da alsam diye iç çekmiştim Scale 40'ın geometrisi çok hoş. Uzun olması sürerken çok rahat ettiriyor.

Hocam bu arada Axon maşa ile ilgili şikayetiniz var mı? Bende Epicon RLD var, tepmesi son zamanlarda çok bozuldu. Hızlı tepmiyor. İlginç bir şekilde soğukta ve yağmurda iyice yavaşlıyor tepmesi. Yağının değişmesi gerek sanırım. (çok soğuk, yağmur ve çamurda kulladığım için yağı kirlendi ya da bozuldu, bişeyler oldu sanırsam) Ayrıca kilit mekanizması da çalışmıyor artık. Ancak bunun için ne yapılması gerekir bilmiyorum.

evet sahibindende ilanım var :) teşekkürler ...

Axon maşa ile ilgili hiçbir sorunum yok Allaha şükür... ama soğukta bütün maşaların tepmesi yavaşlar ... o yüzden kılıf falan takarlar. gidip bisikletçiye götürmen lazım

• +1 eklermisin istanbul bayrampaşadan.
  • Arkadaslar diyorum ki anadolu yakasindan olanlarla caddebostan sahilden kartala kadar yardiralim haftaya pazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Benide ekleyin, İzmirde ikamet ediyorum.

Ufak ince delik vardır. Üçyol-hatay tarafındaysan getir yapayım dostum

• takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Benide ekleyin, İzmirde ikamet ediyorum.

İzmirin her yeri bisiklere uygun fakat sahil kenarları daha elverişli ..
  • Bugün Samsun sahil yolunda bisiklet şenliği vardı.Sağolsun Ankara'dan katılan bisiklet grubu da vardı.Her şey çok güzeldi.Hava kapalı olduğu için ve sabah olduğu için(10.30'da) çoluk çocuk yoktu.Sanırım yerel gazeteye çıktım.Yarın SS' leri koyarım.Her şey çok güzeldi bir sürü arkadaş edindim.
  •  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

ben de bunu kullanıyorum arkadaşlar
  • Beni de ekle Bursa/Yenişehir.
  • Benide ekle kardeşim
    Bisan-Fokker

•  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
    edit:utangaç çocugumdurda :))

• quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

Bugün Samsun sahil yolunda bisiklet şenliği vardı.Sağolsun Ankara'dan katılan bisiklet grubu da vardı.Her şey çok güzeldi.Hava kapalı olduğu için ve sabah olduğu için(10.30'da) çoluk çocuk yoktu.Sanırım yerel gazeteye çıktım.Yarın SS' leri koyarım.Her şey çok güzeldi bir sürü arkadaş edindim.

gelmeyi çok istediğim bir etkinlikti ancak sbah istanbula gelmek zorundaydım :S daha önce yine kaçırmıştım bu şekilde. Bu arada samsunlu birini bulmuşken sorayım, bisikletinizle hiç tekkeköy tarafına gittiniz mi?
  • Eski bir konu vardı onu aradım bulamadım ama buraya yazayım dedim..

Bende iyi bir bisiklet kullanıcısıyım,şu an kendime ait bir bisikletim olmasada arada kullanma imkanımız oluyor.

Mayıs başında 35 km lik bir gezimiz vardı.O gezinin benzerini dün bir daha yaptık ve toplamda 60 km yol katettik.Bayağı yorucu geçti.

Çanakkale de Çomü de okuyorum,4 yakın arkadaş dün basit bisikletler kiralayıp karşıya Kilitbahir e geçtik ordanda Abide'ye gittik.Bilenler vardır belki kilitbahir'den sahil yolundan giderken 10 km sonra yol içeriye doğru giriyor ve tepe,dağ içinden gidiliyor.Giderken yokuş çıktığımızı pek farketmedik ama gelirken anladık.Bayağı çıkmışız :)

Güneşin altında acayip terledik yorulduk.Diğer arkadaşlarım bayağı yandılar,bende pek bir şey yok

Çok eğlenceli geçti yine.İlk geziyi topluluk ile yapmıştık 40 kişiydik onun da tadı farklıydı tabi.

Bu senelik Çanakkale de ki bisiklet gezisi bitti gibi,artık seneye yeni yerleri gezeriz

• Arkadaşlar würth balata temizleyicisi ile ilgili video izledim. Aşağıda linki var. Gayet sorunsuz, hızlı bir temizleme için iyi bir fikir gibi geldi. Bunun zincire rubleye falan bir zararı olur mu? Eğer olmaz ise almayı düşünüyorum bugün yarın. Tam bir bakım yapacağım bisikletime. Ayrıca diğer yerlerini temizlemek için ne kullanayım nasıl yapayım bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

http://www.dailymotion.com/video/x7ifhs_bisiklet-magazin-wurth-balata-ve-pa_tech
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.