Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k8aan

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

bursadan yolcu var mı?

ben varim

babamı o parayı vermeye carraro 916 alacağım tavsiye eder misin
  • quote:

quote:

quote:

bursadan yolcu var mı?

ben varim

carraro 916 diye bir bisiklet yok sitesinde linkini atar misin, yada vereceğin parayi soyle ona gore birsey onereyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bursadan yolcu var mı?

ben varim

carraro 916 diye bir bisiklet yok sitesinde linkini atar misin, yada vereceğin parayi soyle ona gore birsey onereyim

http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=37
    xenon ve sora setler arasında çok fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 28 Mayıs 2012; 20:09:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bursadan yolcu var mı?

ben varim

yol bisikletlerini bilmiyorum, ayrica almani da tavsiye etmem, mtb min lastikleri bile arazide patlamadığı halde dün asfallta patladı, avrupada değiliz unutma bunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bursadan yolcu var mı?

ben varim

yol bisikletlerini bilmiyorum, ayrica almani da tavsiye etmem, mtb min lastikleri bile arazide patlamadığı halde dün asfallta patladı, avrupada değiliz unutma bunu

yolcuydun hani?

• yolcuyu yol yapan anladım , yol bisikletçisi değil benim hatam
  • ekle istanbul/avcılar.
  • ankarada bi ara akşam 9 civarı gmk bulvarından geçen bisikletçiler sürüsü vardı onlar neciydi bileniniz varmı beyler?
  • Beni de ekleyiniz lütfen Sedona'm ile birlikte... İstanbul avrupa yakası...

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

İşten güçten fırsat buldukça yapacağınız turlara katılmaya ve desteklemeye çalışırım... Şehir içi - şehir dışı, kamplı, günlük farketmez...

Her tura gelirim günde 180-200 Km çevirebiliyorum...

Ayrıca bir önerim var: Herkes bulunduğu ilçeyi yazarsa kimse kimseyle arkadaş olamaz... Bence istanbuldakiler için asya/avrupa şeklinde ayrım yapılmalı ve her iki yakadaki toplanmalar belli merkezi yerlerde yapılmalı... Bu uyarımı dikkate alın derim yoksa kalabalık grup hayalini unutun....!!!!!

Aslında forumdaki bisikletçilerle bi şeyler yapmak fikri uzun zamandır benimde aklımda ama açık söylemem gerekirse burdakilere pek güvenemedim... Klavye aşığı olmuş burdakiler kimse kıçını evin dışına çıkarmıyo... Hatta bir kaç deneme oldu, Taksim'de bir araya gelecektik sadece bir kişi geldi...

Bu arada bazıları beni istiklaldeki kamera olayından hatırlar :)))

http://forum.donanimhaber.com/m_57440878/mpage_1/key_birazdan,istiklal/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_57487522/mpage_1/key_istiklal%2Ckamera/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 28 Mayıs 2012; 22:15:34 >

• Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ama bisiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum sizce çok mu geç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunjack

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ama bisiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum sizce çok mu geç?

Tenha bir alanda öğrenme çalışmalarına başla derim.Zaten olay şundan ibaret:

Bak olm valla tutcam lan sıkıntı yapma tutyom ben sen pedalla

Birkaç saniye sonra arkadaş kazığı atmış bulunur.İlk başta farketmez ve dengeyi sağlayıp gidersin.Daha sonra arkadaşın tutmadığını farkedip telaşlanıp düşersin kalkıp arkadaşını döversin ama birkere olayı kapmışsındır.Tabi bunlar küçükken olan şeyler 25 yaşında adamsın hertürlü toparlarsın o boyla kaza yapmadan.Dönüşlerde ufak tedirginlikler sonra kaybolur.Yavaştan trafiğe çıkmayada alıştınmı (e malum adamlar kıllığına dibimizden geçebiliyor ki bu olaya alışmak kolay değil insan tedirgin olabiliyor) dhdeki gezilere bile katılırsın.Hazır sürebilecek yaştayken tadını çıkar turlara katılıp merak etme dengeyi sağlamayı hemen kaparsın asıl alışman gereken yanından araba geçince telaş yapmamak ve sürerken kurallara uymak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Arkadaşlar würth balata temizleyicisi ile ilgili video izledim. Aşağıda linki var. Gayet sorunsuz, hızlı bir temizleme için iyi bir fikir gibi geldi. Bunun zincire rubleye falan bir zararı olur mu? Eğer olmaz ise almayı düşünüyorum bugün yarın. Tam bir bakım yapacağım bisikletime. Ayrıca diğer yerlerini temizlemek için ne kullanayım nasıl yapayım bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

http://www.dailymotion.com/video/x7ifhs_bisiklet-magazin-wurth-balata-ve-pa_tech

3-4 ayda bir zincirinizi temizliyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz, ancak 10 senelik fosilleşmiş yağ kalıntısı varsa etki etmez, gaz yağı ile temizlemeniz gerekir, yüzeysel kir ve yağı alıyor bu balata temizleyicileri, birde ruble aynakol zinciri temizledikten sonra fazla bekletmeden yağlamalısınız yoksa kısa sürede paslanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Arkadaşlar ben 25 yaşındayım ama bisiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum sizce çok mu geç?

Birkaç saniye sonra arkadaş kazığı atmış bulunur.İlk başta farketmez ve dengeyi sağlayıp gidersin.Daha sonra arkadaşın tutmadığını farkedip telaşlanıp düşersin kalkıp arkadaşını döversin ama birkere olayı kapmışsındır.Tabi bunlar küçükken olan şeyler 25 yaşında adamsın hertürlü toparlarsın o boyla kaza yapmadan.Dönüşlerde ufak tedirginlikler sonra kaybolur.Yavaştan trafiğe çıkmayada alıştınmı (e malum adamlar kıllığına dibimizden geçebiliyor ki bu olaya alışmak kolay değil insan tedirgin olabiliyor) dhdeki gezilere bile katılırsın.Hazır sürebilecek yaştayken tadını çıkar turlara katılıp merak etme dengeyi sağlamayı hemen kaparsın asıl alışman gereken yanından araba geçince telaş yapmamak ve sürerken kurallara uymak.

Cevabınız için teşekkürler, bi arkadaşıma da sormuştum, düşmeyi sezdiğin tarafa doğru hafifçe gidonu kır dedi. Mantıklı gelmişti.

Küçükken öğrenme denemelerim oldu ama beceremedim ama şimdi daha hevesliyim nasıl olduysa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Cevabınız için teşekkürler, bi arkadaşıma da sormuştum, düşmeyi sezdiğin tarafa doğru hafifçe gidonu kır dedi. Mantıklı gelmişti.

Küçükken öğrenme denemelerim oldu ama beceremedim ama şimdi daha hevesliyim nasıl olduysa.

hocam sadece sürmeye çalış. farkında olmadan öğrenirsin zaten.

zaten bu öğrenmekle ilgili bişey değil refleks meselesi. vücudun o refleksi kapınca istesende unutamazsın.

• Listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar : Scott / İstanbul
  • Arkadaşlar
    Yaşım 50 ama bisiklet sürmek istiyorum. Oğullarıma ben bilmememe rağmen bisiklet sürmesini öğretmiştim. Ama onlar bana öğretemiyor.Bir haftadır uğraşıyorum düşe kalka bir hal oldum. Önceleri biri bana iterek bir hız verirse epeyce gidiyordum. 100 m.falan. Ancak iş ilk kalkışı kendim yapmaya gelince değişti. Kalkışta çok zorlanıyorum. Arada bir tutturup kalkınca da bu defa dengemi kaybediyorum. Böylelilke o 100 m. kadar sürüşlerdeki dengemi de kaybettim. Çok kafama taktım bu konuyu. Ama bir türlü çözüm bulamıyorum. Sanırım bir keresinde bayağı sert düştüm onun korkusu sardı. Psikolojik olduğunu tahmin ediyorum.Kendime de çok kızıyorum. Nasıl başaramıyorum diye.Bu olayın bir püf noktası yokmudur? Bana verebileceğiniz taktikler varsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurum95

Arkadaşlar
    Yaşım 50 ama bisiklet sürmek istiyorum. Oğullarıma ben bilmememe rağmen bisiklet sürmesini öğretmiştim. Ama onlar bana öğretemiyor.Bir haftadır uğraşıyorum düşe kalka bir hal oldum. Önceleri biri bana iterek bir hız verirse epeyce gidiyordum. 100 m.falan. Ancak iş ilk kalkışı kendim yapmaya gelince değişti. Kalkışta çok zorlanıyorum. Arada bir tutturup kalkınca da bu defa dengemi kaybediyorum. Böylelilke o 100 m. kadar sürüşlerdeki dengemi de kaybettim. Çok kafama taktım bu konuyu. Ama bir türlü çözüm bulamıyorum. Sanırım bir keresinde bayağı sert düştüm onun korkusu sardı. Psikolojik olduğunu tahmin ediyorum.Kendime de çok kızıyorum. Nasıl başaramıyorum diye.Bu olayın bir püf noktası yokmudur? Bana verebileceğiniz taktikler varsa çok makbule geçer.

onurum95

• quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

quote:

Arkadaşlar

onurum95

Adamın çocuğunun adı Onur doğum tarihi 1995 sanırım.Gerçek Ad Kıymet özkan sonda 95i görünce fake ergen damgası yapıştırmayın hemen.

• quote:

Arkadaşlar

abicim bu işin teorisi de pratiği de, direksiyonu düşeceğin yöne kırmaktır. alışınca vücut bunu kendi kendine yapar, otomatiğe bağlar yani. ayaklarınız yere basabilecek durumda, ayaklarınızla kendinizi ite ite denge meselesine yavaş yavaş alışırsınız. daha sonra hafif yokuş aşağı yerlerde bisikleti salarak pedalları çevirmeyi deneyin. yavaş yavaş bunada alışırsınız. frenleri unutmayın tabiki.

en önemli mesele "kafaya takma" mevzusu. milyonlarca insan bisiklete biniyor. 50 yaşında öğrenende 60 yaşında öğrenende olmuştur. öğrenemeyeceğim düşeceğim meselesini kafanızdan atın ve sürekli deneyin. sanki her deneyişinizde mutlu sona bir adım daha yaklaşıyormuş gibi hisseidin kendinizi. farkında olmadan sürüyor olacaksınız.

• Benide eklermisin? Sedona Borla 2011

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.