Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle panpi her sabah 2 saat piskilet sürerim
  • İstanbul Beşiktaş - Levent civarı müsait olan varsa gezelim.
  • 105 kiloyum boyum 173 uzerine oturdugum zaman tekerler altimda ezilmeyecek ve koltugun altinda amortisoru olmayan mumkunse tekerler asfalta uygun 0-300 tl araliginda mumkunse en iyi markalardan onere bileceginiz bisiklet var mi arkadaslar ?

Jant ve vites olayini bilmedigim icin ne olur nasil olur hoc bilmiyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide yazın :) Salcano Astro 240 srv :) PENDİKKKK
  • liste güncel,şehirleri ayırdım 3 den fazla olanları,herkes şehir belirtirse daha iyi olur,şehir ekletmek isteyen pm veya buradan yazsın.

grubumuz ;http://www.facebook.com/groups/132821776853659/136197703182733/?notif_t=group_activity
  • Karşıyaka / İZMİR
  • Teşekkür ederim. Bir de öyle deneyeyim bakalım. Umarım başarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

liste güncel,şehirleri ayırdım 3 den fazla olanları,herkes şehir belirtirse daha iyi olur,şehir ekletmek isteyen pm veya buradan yazsın.

grubumuz ;http://www.facebook.com/groups/132821776853659/136197703182733/?notif_t=group_activity

Seyfülislam - İstanbul/Başakşehir(Kayaşehir)
  • benide ekleyebilirsiniz mavişimle çok uzun turlara çıkarım :)
  • Bisiklet seviyorum fakat çıkıp tek başıma sürmeye özgüvenim yok. Istanbul florya beşyol taraflarındayım. Bisikletim de duruyor apartman boşluğunda, ilkokuldan mezun olduğumda salcano vermişti devlet bi tane, max 10 kere binmişimdir. Şu an 2inci sene üniversiteye hazırlanıyorum, lysden sonra çıkıp sürmeyi çok istiyorum ama dediğim gibi tek başıma sürmek için özgüvenim yok, varsa bu taraflarda bulunan takılabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'dan Osman . Merhaba , beni de ekleyebilirsiniz Facebook grubuna da davetiye gönderdim
  • Kron xc 250 nasıl bilirsiniz arkadaşlar. Bu hafta içi almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Kron xc 250 nasıl bilirsiniz arkadaşlar. Bu hafta içi almayı düşünüyorum.

iyi biliriz 500 tl'ye alınabilecek en sağlam ve gösterişli bisikletlerdendir.Daha iyisini sıfır olarak bulamazsın o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

iyi biliriz 500 tl'ye alınabilecek en sağlam ve gösterişli bisikletlerdendir.Daha iyisini sıfır olarak bulamazsın o fiyata

Bence xrs 200 var bakalım onu 250 ye felan saydırabilirsem direk alacam. Kron burda 540 lira. Salcano 210 v var oda 600 lira. Salcano da kitlemeli naşa var ve vites grubu da farklı. Kronda shimano tourney serisi var. Sizce hangisini seçmeliyim. Aradaki farka salcano değer mi? Birde salcano çocuk bisikleti gibi görünmese çok iyi ama işte pek güzel gelmiyor göze.

Ayrıca bisikletçi dediki. Dandik bir bisiklete disk fren takarsan çok kötü olur ama kron gibi bir bisikletin disk frenlisi daha iyi diyor. Sizce hangisini seçmeliyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Bence xrs 200 var bakalım onu 250 ye felan saydırabilirsem direk alacam. Kron burda 540 lira. Salcano 210 v var oda 600 lira. Salcano da kitlemeli naşa var ve vites grubu da farklı. Kronda shimano tourney serisi var. Sizce hangisini seçmeliyim. Aradaki farka salcano değer mi? Birde salcano çocuk bisikleti gibi görünmese çok iyi ama işte pek güzel gelmiyor göze.

Ayrıca bisikletçi dediki. Dandik bir bisiklete disk fren takarsan çok kötü olur ama kron gibi bir bisikletin disk frenlisi daha iyi diyor. Sizce hangisini seçmeliyim.

salcanonun kadrosu kron kadar sağlam ve kaliteli değil.Pazarlıkla 500 liraya rahat alırsınız 540 vermeyin boşuna.Viteslere gelince 500-600 lira arasındaki bisikletlerin viteslerinin performansları genellikle aynı her ne kadar modelleri farklı olsada.Maşa ise salcanonun maşası daha kaliteli fiyatı 600 tl ama 500tlye kron alıp 100 liraya kaliteli bir maşa takarsanız salcanodan daha kaliteli olacağı kesin

• 300 tl bütcem var 1.88 boyundayım altımda çok küçük kalmayacak bir bisiklet önerebilirmisiniz
  • Orijinalden alıntı: SiCreAM

adamın sele ile akrabalığı hangi seviyede acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *FREE*TAKILIR* -- 31 Mayıs 2012; 13:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni.TR

300 tl bütcem var 1.88 boyundayım altımda çok küçük kalmayacak bir bisiklet önerebilirmisiniz

Bisikletten pek anlamam hocam ama 360 a çıkarsan salcano xrs 200 alabilirsin. Şehir içi güzel bisiklettir.
  • Bisikleti bende severim fakat adam gibi bisikletim olmadığı için pek süremiyorum. Boyum 1.76 kilom da 60. Kron XC 250 alsam çok sırıtır mı? Yukarda baya övülmüş bisiklet. Bunun alternatifleri neler olabilir? Maks. bütçem 600 TL.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.