Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

Bisiklet seviyorum fakat çıkıp tek başıma sürmeye özgüvenim yok. Istanbul florya beşyol taraflarındayım. Bisikletim de duruyor apartman boşluğunda, ilkokuldan mezun olduğumda salcano vermişti devlet bi tane, max 10 kere binmişimdir. Şu an 2inci sene üniversiteye hazırlanıyorum, lysden sonra çıkıp sürmeyi çok istiyorum ama dediğim gibi tek başıma sürmek için özgüvenim yok, varsa bu taraflarda bulunan takılabiliriz.

Facebooktan avcılar bisiklet kulübünü takip edebilirsiniz
  • Nihayet çıktım bisikletimle sokağa

Kadıköy-Suadiye yapabildim bugün ancak. git-gel 20km tuttu heralde.Gidişi caddeden dönüşü sahilden yaptım gidebildiğim kadar.Yıllar sonra bu çok iyi geldi sahil temiz hava.Sele acıttı tabi onu bi değiştirmek gerek.Bir de amortisötlü olması bisikletin baya yordu beni.Ama sürekli bir kaldırımdan in öbüründen çık yeri geldi trafiğe karış derken belki de amortisörlü olması benim için daha iyi.

Bu arada eski salıpazarının ordan yaya geçidinden karşıya geçecektim.Bilenler bilir çok yoğun bir yoldur orası.İndim bisikletten bekliyorum vızır vızır taksiler otobüsler geçiyor.Ben de kendi kendime ''burda eşek kadar yaya geçidi var durmayan adam değildir'' dedim hafif bir sesle kendim o araba gürültüsünden anca duydum sanıyordum ki az ilerde bir taksi durdu.
    Kafasını çıkarmış camdan sen adam mısın diyor?
    Etraf resmen manyak dolu bre salak sana mı dedim niye üstüne alınıyorsun?
    Hala nasıl duyduğunu anlamış değilim.Çok uyuz oldum!Genelde bisikletliye hiç dikkat etmiyorlar etraf öküz kaynıyor.
    Cadde nispeten daha rahattı.O yüzden dikkat edelim arkadaşlar.
    Bir de su kanalına tekeri sıkıştırıp bisikletten düştümNeyseki bisikleti saldım altımdan da bana bir şey olmadı.Bir de park halindeki arabalara çarpmaktan çok tırsıyorum.Benim arabama biri çarpsa ben de üzülürüm yani
    Hepinize kazasız sürüşler.

• Slm arkadaşlar.dershaneden eve evden dershaneye gitmek için şehir içi 250 tl bütce ile nasıl bi bisiklet alabilirim.önerilerinizi bekliyorum.butce azda olsa artabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu büyük ihtimalle bende katılıyorum aranıza :)

• Benide Ekle ;

Ankara,Keçiören'den Şuan Bisiklet arayışı içerisindeyim,
    bu hafta bir şeye karar verip alacagım,
    önerisi olanlardan öneride alabilirim ...
  • ist-maltepeye yazın beni de
  • Beni de ekleyin :)
    Balıkesir
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxii

Arkadaşlar merhaba.

Trek FX 7.5 Disk alacağım için mevcut Salcano Astro 212 HD bisikletimi satıyorum.

İlgilenen var ise linki aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_60313035/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60313035

FX 7.5'in disk versiyonu türkiyede var mı?

Edit: Şimdi baktımda, disk versiyonunda ön maşa karbon değil aluminyum. ayrıca jant seti 24 değil 32 telli. disk fren için bunlardan feragat etmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 1 Haziran 2012; 21:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Hafta sonu büyük ihtimalle bende katılıyorum aranıza :)

onu alacaksan byte iç ve dış lastikleri değiştir, 2 saat arazi sürüşünden sonra yerinden kayıp patladı 2km yürüttü beni

• quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Hafta sonu büyük ihtimalle bende katılıyorum aranıza :)

onu alacaksan byte iç ve dış lastikleri değiştir, 2 saat arazi sürüşünden sonra yerinden kayıp patladı 2km yürüttü beni

Hocam bahtsızlık sizdeymiş demek ki. Ben hiç duymadım. Ama bakalım patlarsa değiştirirm dediğiniz gibi. Daha suluk kask eldiven vs alacağım için o masrafa giremeyeceğim teşekkür ederim uyarınız için :)

• Ben bu konuyu nasil daha once gormedim yahu.

Istanbul Camlica - Bianchi Setra kirmizi renk. Listeye ekleyebilirsiniz.

Arkadaslar herhangi bir gezi oldugunda PM ile bana ulasabilirseniz gercekten cok sevinirim. Ancak 15 Haziran a kadar yaz okulum var bu tarihten sonraki geziler icin bana PM atarsaniz sevinirim.

Bir de bisikette selenin altindaki ikinci amorsitor yaylanirken gicirdamaya basladi. Daha dogrusu bir tumsekten gecip bisiklet yukari asagi yapmaya basladiginda arka amortisorden islik sesine benzer birsey geliyor. Acaba sorun nedir yaglanmasi mi gerekir hidrolikle mi alakalidir.

Bunun haricinde bisikletimden gayet memnunum hic yari yolda birakmadi acikcasi bisiklete yapmadigimi birakmadim kadroyu zorlayacak her turlu psikopatligi denedim ama hala ilk gunku gibi calisiyor. Ileride ikinci el de olsa Kron almayi dusunuyorum.

Yardimci olanlara tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 3 Haziran 2012; 19:07:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

liste güncellendi,gruba bekleriz herkesi !

Etkinlikler grubumuzdan duyrulacaktır,gruptan organize olunacaktır.Bu yüzden herkesi gruba bekliyorum.

http://www.facebook.com/groups/132821776853659/?notif_t=group_r2j

Nick değişimi yaptım adımı güncellersen sevinirim. Eski nick:4thScratch

• Eklerseniz sevinirim hocam..Konyadan arkadaşlarla birlikte güzel bir bisiklet turu yapabiliriz..1-2 hafta içerisinde kron xc250 veya salcano ng650 almayı planlıyorum tavsiyesi olacak arkadaş var mı?

Konya CGunok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

Carraro 419 için ne düşünmektesiniz? Özellikle L ve XL olanlarının büyüklükleri sürüş için nasıldır ve kadroları kaç inc'tir?

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=6zr&rls=org.mozilla:tr:official&biw=1366&bih=638&q=carraro+419+2012&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=L6bMT_miGYqE-wbh7MBg

Bende düşünmekteyim bu bisikleti kullananlar veya bilenler ne der acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre_gumus

quote:

Orijinalden alıntı: ilgooz

Carraro 419 için ne düşünmektesiniz? Özellikle L ve XL olanlarının büyüklükleri sürüş için nasıldır ve kadroları kaç inc'tir?

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=6zr&rls=org.mozilla:tr:official&biw=1366&bih=638&q=carraro+419+2012&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=L6bMT_miGYqE-wbh7MBg

Bende düşünmekteyim bu bisikleti kullananlar veya bilenler ne der acaba?

Bu bisikleti bana öneren bianchi bölge sorumlusu. Bisikletçilere bisikletler hakkında bilgiler aktaran kişi. Öneriyi bizzat o verdi şans eseri. Çift jant, kilitlenebilir ve sertliği ayarlanabilir ön amortisör, V fren, büyük boy kadro seçeneği, üçgen kadro vs. tüm aklımdaki isteklerimi karşılıyor. Bisikletin 417 no'lusuna oturdum hatırladığım kadarıyla çok güzeldi. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazarsa süper olur.

• Bursa'dan arkadaş var ise her gün 40km yapıyorum, kesmez ise 60 lara çıkıyorum, katılmak isteyen mesaj atabilir
  • Beyler ön amortisörleri ne ile yağlayabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Beyler ön amortisörleri ne ile yağlayabiliriz ?

Sprey şeklinde yağlar var ben şunu kullanıyorum

http://www.e-bisikletim.com/urun_detay.php?cPath=193_194&products_id=520

Marka olarak daha meşhuru vardı bunun adı w40 sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.