Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

quote:

Su soğukluğunu bir süre koruyacak dayanıklı suluk arıyorum var mı tavsiyeleriniz ?

Bende Polisport'un yarı termal matarası vardı. Çantamla birlikte çalınmasaydı iyi olurdu

250ml su alıyor. Çok sıcakta da çok soğukta da işe yarıyordu. Tabi ki çok uzun süreli değil. Yarı termal zaten, ama kesinlikle içilebilir sıcaklıkta (yazın da kışın da) kalabiliyor içindeki su. 20TL'ye almıştım, fiyatına göre iyiydi bence

http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=382 işte burdan almıştım ..

250ml su az gelir bana :D :D 500Ml lere bakıyorum. İnşallah bulabilirim güzel bir tane. Size de geçmiş olsun..

Düzeltiyorum bu arada 500ml olacak o yani 1 küçük pet şişe kadar

• quote:

250ml diyince şaşırdım :D Heh bu iyi oldu beyazı var mı bu arkadaşın ? :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Su soğukluğunu bir süre koruyacak dayanıklı suluk arıyorum var mı tavsiyeleriniz ?

Bende Polisport'un yarı termal matarası vardı. Çantamla birlikte çalınmasaydı iyi olurdu

250ml su alıyor. Çok sıcakta da çok soğukta da işe yarıyordu. Tabi ki çok uzun süreli değil. Yarı termal zaten, ama kesinlikle içilebilir sıcaklıkta (yazın da kışın da) kalabiliyor içindeki su. 20TL'ye almıştım, fiyatına göre iyiydi bence

http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=382 işte burdan almıştım ..

250ml su az gelir bana :D :D 500Ml lere bakıyorum. İnşallah bulabilirim güzel bir tane. Size de geçmiş olsun..

Kaç saat soğuk tutar bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kaç saat soğuk tutar bu?

En fazla 2 saat olur tahminimce
  • Bisiketimin amortisorunu degistirmek istiyorum semer alti ne tavsiye edersiniz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Ben bu konuyu nasil daha once gormedim yahu.

Istanbul Camlica - Bianchi Setra kirmizi renk. Listeye ekleyebilirsiniz.

Arkadaslar herhangi bir gezi oldugunda PM ile bana ulasabilirseniz gercekten cok sevinirim. Ancak 15 Haziran a kadar yaz okulum var bu tarihten sonraki geziler icin bana PM atarsaniz sevinirim.

Bir de bisikette selenin altindaki ikinci amorsitor yaylanirken gicirdamaya basladi. Daha dogrusu bir tumsekten gecip bisiklet yukari asagi yapmaya basladiginda arka amortisorden islik sesine benzer birsey geliyor. Acaba sorun nedir yaglanmasi mi gerekir hidrolikle mi alakalidir.

Bunun haricinde bisikletimden gayet memnunum hic yari yolda birakmadi acikcasi bisiklete yapmadigimi birakmadim kadroyu zorlayacak her turlu psikopatligi denedim ama hala ilk gunku gibi calisiyor. Ileride ikinci el de olsa Kron almayi dusunuyorum.

Yardimci olanlara tesekkurler.

Ayni sorundn mzdaripim ,cukurlaran gecerken ilik tarzi bir gicirdama oluyor son 1 aydr

• Arkadaşlar merhaba, bu aralar bisiklet sevdalıları yüzünden bir bisiklet hevesi sardı içimi.
    Şehir içinde, otobüse binmek yerine bisikletle gezmeyi düşünüyorum, kardeşime de almayı düşünüyorum tabi uygun fiyata bulabilirsek bir de arkadaşım alacak.
    Yani hiç yoktan 3 kişi ile, otobüsle kısa mesafeleri bile gitmek işkence oluyor, ayrıca her noktaya da gitmiyor, bu da sıcakta yürümemize sebep oluyor, bisikletle eğleneceğimizi de düşündüğüm için, bisiklet almak istiyorum...

Bisikletler hakkında pek bilgim yok, kişi başına 150-200 tl lik bisiklet arıyoruz.
    Dağlara falan çıkmayı düşünmüyoruz, ayrıca bisikletle hareketler falan da yapan birileri değiliz, o yüzden öyle 500 tl lik bir bisiklete de ihtiyaç duymuyoruz.

150-250 tl arası olabilir (250 tl ise pazarlık yapar, 200 tl ye alırız, 3 tane alacağımız için, sıkı pazarlık sonucu alınabilinir diye düşünüyorum)

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hocam 500 tllik bisiklet dağa çıkmak veya hareket yapmak için değil ki.Daha hafif olur bisiklet sizi değil siz bisikleti sürersiniz.O fiyat aralığında tipi hoşunuza giden arka amortisörü olmayan herhangibir bisiklet alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

Arkadaşlar merhaba, bu aralar bisiklet sevdalıları yüzünden bir bisiklet hevesi sardı içimi.
    Şehir içinde, otobüse binmek yerine bisikletle gezmeyi düşünüyorum, kardeşime de almayı düşünüyorum tabi uygun fiyata bulabilirsek bir de arkadaşım alacak.
    Yani hiç yoktan 3 kişi ile, otobüsle kısa mesafeleri bile gitmek işkence oluyor, ayrıca her noktaya da gitmiyor, bu da sıcakta yürümemize sebep oluyor, bisikletle eğleneceğimizi de düşündüğüm için, bisiklet almak istiyorum...

Bisikletler hakkında pek bilgim yok, kişi başına 150-200 tl lik bisiklet arıyoruz.
    Dağlara falan çıkmayı düşünmüyoruz, ayrıca bisikletle hareketler falan da yapan birileri değiliz, o yüzden öyle 500 tl lik bir bisiklete de ihtiyaç duymuyoruz.

150-250 tl arası olabilir (250 tl ise pazarlık yapar, 200 tl ye alırız, 3 tane alacağımız için, sıkı pazarlık sonucu alınabilinir diye düşünüyorum)

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence bu işi biraz erteleyin. Bu sürede para biriktirebilirsiniz. Yorulmadan gitmek istiyorsanız en az kron xc250

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerless
    Bence bu işi biraz erteleyin. Bu sürede para biriktirebilirsiniz. Yorulmadan gitmek istiyorsanız en az kron xc250

Hocam 500 tl lik bir bisikletten bahsediyorsunuz, hadi en fazla 300 tlye çıktık diyelim ama onun da üstüne çıkmamız mümkün değil.
    Ayrıca ertelersek gelecek yıl alırız, bu yıl değil.
    Sadece yaz mevsimi için alacağız, öyle bisiklet tutkunu falan da değiliz, bi anlık heves işte.
  • Hocam yazmıştım ama eklememişsin. Tekirdağ. Haftaya veya sonraki hafta Sedona 331 alacağım büyük ihtimal. Şu an çift amortisörlü bir Bianchi var elimde.
  • Ankara Keçiören - Salcano 650 D -Rıdvan (Keçiörende arkadaş arıyorum)
  • Geçen gün çekmiştim unuttum bugun koymak nasip oldu
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoyobaz

Merhaba bende uzun zamanın ardından bisiklet sürmek isteyenlerdenim.

500-600 tl bütçe ile bir bisiklet almak istiyorum bulabilirsem 2. el de olabilir.İleride bütçe sıkıntısından alamayacağım için yükseltilebilir bir bisiklet olması çok iyi olur.

Kullanma amaçlarım:
    -Şehir içi ulaşım
    -Spor eğlence turları
    -Sadece dağ amacıyla kullanmam ama arada bir araziye dağa çıkarım.k

Kafama takılan da birkaç soru var:
    -Şehir içi ulaşımda caddelerde kullanmak yasakmış diye bir şey duydum ne kadar doğrudur ?
    -Anadolu yakasında ilçeler arası mümkünse çoğu zaman otobüs yerine kullanmak istiyorum sorun olurmu ?
    -Dağ bisikletleri uygun olmaz diye düşündüm ama yukarıda yol bisikleti isteyenlere kron xc250 önerilmiş ?(açıkçası yol/şehir bisikletlerinin görünüşleri mtbler kadar güzel değil)Hybridlerden bahsedilmiş birde galiba en uygunları onlar.
    -Çalınma konusunda yapabileceklerimiz nelerdir ? bisikleti kurtarsak da aksessuarlar gitmez mi ? (daha önceki 2 bisikletimi de çaldırdığım için

Çok uzattım. Şimdiden teşekkürler.

.

• Ben sirt cantasiz ve 2 kilitsiz yola cikmiyorum aksesuarlar cantaya hatta seleyi cilarttigim bile oldu bisiklet calinmasin diye sirt cantamda seleyle gezdim.

• arkadaşlar birşey soracagım şu kadro ile http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150089427603561&set=a.10150089427488561.269315.106641668560&type=3&theater

normal mtb kadrosu arasındaki fark nedir?
  • Merhaba dostlar, bana en fazla 500 tllik bir bisiklet önerebilir misiniz? Arada turlara katılıcam, sedona veya salcano fark etmez. Başlangıç için iyi bir bisiklet olsun yeter.
  • Geçen akşam saat 22 gibi çıktım geziyorum. Kızılaya girdim gmk bulvarına. Ana yoldan yardırmışım gidiyorum 40-45le falan. Sağda tali yol var ilerde araçlar burnunu vererekten çıkıyor. Bir tane van araç vardı dedim beni görmüştür bekler. O sırada yavaşladım birazda. Neyse tam geçiyodum yanından bu salak adam ana yola çıktı direk, beni görmeden, arkadan bana çarptı yanlamasına ben düşmemek için aniden hızlandım ve kurtardım durumu. Sağa çektim baktım bisiklete sağlammı falan diye, pek birşey yoktu çizik dışında ama acaba tekerde jantlarda yamulma varmı bakamadım akşam karanlığında. Birşey yok gibi duruyor ama bakalım sakata gelmeyiz inşallah. Trafikte böyle salakların olduğunuda düşünerek çok dikkatli gitmek lazım.

Ekleme: Ön farınızı akşam saatlerinde yol aydınlıkta olsa açık tutun ki sizi diğer araçlar daha iyi farkedebilsinler

Sizinde başınıza gelmemesi için bende bir kez hatırlatmış oluyum.

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 7 Haziran 2012; 15:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Merhaba dostlar, bana en fazla 500 tllik bir bisiklet önerebilir misiniz? Arada turlara katılıcam, sedona veya salcano fark etmez. Başlangıç için iyi bir bisiklet olsun yeter.

Kron xc250'lere bakabilirsiniz nakite 500 yaparsınız rahatlıkla.

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Ben bu olayı sabahın köründe yaşıyorum. Ara sokaktan caddeye lambır lumbur çıkıyorlar. Hayır ben değil araba gelse çok büyük kaza olcak. Gerizekalılık bu başka bir şey değil.

Geçmiş olsun Allah'tan büyük bir kaza yaşamadınız. Kazasız bol pedallamalar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 7 Haziran 2012; 15:15:27 >
  • Beni de ekleyin

Bianchi Argon

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

BURSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 8 Haziran 2012; 17:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.