Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liste güncellendi,gruba bekleriz herkesi !

Etkinlikler grubumuzdan duyrulacaktır,gruptan organize olunacaktır.Bu yüzden herkesi gruba bekliyorum.

http://www.facebook.com/groups/132821776853659/?notif_t=group_r2j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 25 Mayıs 2012; 12:02:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Bisikileti ve zamanı olanlar çok şanslısınız benim hayalime sahipsiniz bizim burdan her hafta bisiklet grupları geçiyor ben ise dershane..

Dersaneye bisikletle git:)

60 kilometre uzaklık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bu konuyu baştan sona okuyunca içimde bir den bisiklet aşkı alevlendi..(5 senedir kullanmıyorum).indim garaja ve bertaraf olmuş halde bulunan bisikletimi diğerlerinin arasından çıkardım....bisiklet daha yürür halde değilken gezi planımı yaptım ve pazar gününe kadar bisikletimi onarmayı kafama koydum işte bu aşamada sizlerin yardımına ihtiyacım var.resimleri paylaşacağım fakat ondan önce sorunlarımı yazıya dökmek istiyorum. . . .
    *bisikletim çok kirli olduğu için köpükleyip tazzikli suyla yıkarsam bisikletin vites kolunda veya mekanik anlamda arızaya sebep veririmi?
    *gidon fabrikadan hatalı galiba ilk yağmuru yediği zaman paslanmaya başlamıştı boya konusunda yardıma ihtiyacım var nasıl boya kullanmalıyım renk konusunda kararsız kaldım ayrıca bisikleti komple boyasam nasıl olur....
    *tekelerin durumu nasıl çok içler acısı değilse bununla devam etmeyi düşünüyorum
    *selesi uzun zaman oturduğun zaman vücudumda uyuşmaya sebep oluyor
    sorularım bu kadar sevgili dh bisiklet grubu çözüm hakkında yardımcı olursanın minnettar olurum teşekkürler
    . . . .

Selam;

Senin yerine ben olsam şöyle yapardım:

Öncelikle bisikletimi bu hafta kullanacak gibi bir bez ile silerdim. Hafta sonu vs kullanırdım. Pazartesiden itibaren de şu işlemleri yapardım:

Bisikletin bütün parçalarını sökerim. Kadroyu maşayı gidonu bir kenara, diğer parçaları bir kenara alırım. Parça gözetmeksizin hepsini sıcak suyla bi şekilde yıkarım. Yağlarını akıtırım.

Kadro, gidon ve maşayı bir kenara koyar kurumasını beklerim. Jantları saç kurutma makinesiyle kuruturum. Daha sonra bütün yüzeylerini zımparalarım. Önce antipas sonra da keyfime göre boya atarım.

Dişlileri, hareketli aksamı vs saç kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra güzelce yağlarım. Bu, parçaların pas tutmaması için önemli.

Değişmesi gereken civata lastik aksesuar vs ne varsa yenilerini alırım.

En son da bütün bisikleti toplarım.

Böylece yeni gibi bir bisikletim olmuş olur.

kulağa hoş geliyorda bunu yapacak kadar çok zamanım yok -----samsun bafradayım bu işlerle uğraşacak kafadenk birini bulursam verecem eline adam etsin bisikleti ... .buradaki bisikletciler pek önemsemiyor bu tür şeyleri .. .. .

Valla zevk meselesi. Çok zaman alacağını zannetmiyorum. Her akşam 1 saat uğraşsan 2 haftaya biter en geç. Hafta sonları da uğraşabilirsin belki. Bisikletçiler de bununla uğraşmaz zaten.

• FB grubu hayırlı olsun :) Oradan etkinlik düzenleyebiliriz.
  • Benide eklerseniz Sevinirim arkadaşlar , Istanbul/Kadıköy/Caddebostan'dayım . Sevgiler .
  • quote:

quote:

quote:

Bisikileti ve zamanı olanlar çok şanslısınız benim hayalime sahipsiniz bizim burdan her hafta bisiklet grupları geçiyor ben ise dershane..

Evden çıkıp dersaneye gitmen ne kadar sürüyor, yol ve eğim nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benide ekleyebilirsiniz... bende Scott Scale 40 var :)
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.20 saat yol hep düz ara ara tabi rampa falan oluyor otobüs durmadan 50 dakikada üçkuyularda oluyor ordan konağa 25 dakika sürüyor yaklaşık şehir içinde olsaydım mutlaka bisikletle giderdim heryere

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.20 saat yol hep düz ara ara tabi rampa falan oluyor otobüs durmadan 50 dakikada üçkuyularda oluyor ordan konağa 25 dakika sürüyor yaklaşık şehir içinde olsaydım mutlaka bisikletle giderdim heryere

Bisikletle iki saatte gidersin, hatta kestirme yollar varsa daha öncede varabilirsin. tabii kolay değil ama alıştımı da bırakamazsın ve iyi bir yol bisikleti şart yoksa keyifli olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Urlada falan mı oturuyorsun arkadaşım :)) Yazın turlar yapıyorlar oraya gidiş geliş güzel ama yorucu gibi :)

• Böyle dümdüz eklemeyin. Herkes bulunduğu şehri söylesin gezi düzenleriz.

İstanbuldayım ben ekle beni de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

Edit : Konu ismi DH Bisiklet Severler Grubu olarak değiştirilmiştir.

Etkinlikler grubumuzdan duyrulacaktır,gruptan organize olunacaktır.Bu yüzden herkesi gruba bekliyorum.

FACEBOOK Grubumuz ;http://www.facebook.com/groups/132821776853659/

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

Neden Bisiklet ?
    ...

Benim şehride ekler misin dostum.
    Isparta

• Bisikletimi bugun yıkadım çok temiz oldu ama eski ve yeni birçok çüzük mevcut acaba nasıl giderebilirim? Bi ara Fix it pro vardı acaba onu denesem işe yarıyomu?çizikleri götürebilirmi?
  • benide eklermisiniz gruba bisiklet:scott aspect 60 2011
  • quote:

http://www.facebook.com/groups/132821776853659/

FACEBOOK Grubumuz açıldı !

grup yerine sayfa açsaydınız daha verimli olurdu

Edit: Ekle demeyi unuttum :) GOP/İstanbul yazarsan yanına sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 25 Mayıs 2012; 14:42:10 >
  • yaz dostum beni de elimde dandik bir bisiklet var yakın zaman da scott veya mireda almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bisikletle iki saatte gidersin, hatta kestirme yollar varsa daha öncede varabilirsin. tabii kolay değil ama alıştımı da bırakamazsın ve iyi bir yol bisikleti şart yoksa keyifli olmaz..

sezon bitiyor artık kazanırsam mutlaka bisiklet alıcam öneriyide sizden alcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İyide tantuni yerken bisikleti nereye koyuyorsun ?

hocam,tantunicinin dışarıda masaları var,dışarı oturdum,hem avm lerde bisiklet park yerleri var burda,ayrıca kilidi var bisikletin,çok duracağım zaman bir yere kilitliyorum.hem buralarda pek öyle çalınma olayı duymadım.

hocam pendiğin neresinde oturuyorsunuz? ben de pendikteyim de böyle uzun uzun gezecek bir yer bulamıyorum. bi arkadaşımla yazın her gün bisiklete bineriz de sürecek fazla yer yok en fazla via port'a gideriz. mesela aydos dağı'na bisikletle çıkılır mı bisikletler sağlam dağ bisikleti ikimizinki de bianchi.

hocam güzelyalıda oturuyorum,pendik sahile çık deniz kıyısına,ido yalova iskelesinden sonra marinayı geçince bisiklet yolu başlıyor bostancı yada kadıköy'e kadar olması lazım viaport'a gitmedim ama gidicem,aydos dağında rampalar varmış ama hiçbir bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse

direk marina'dan çıkıp kadıköye sorunsuz sahilden doğru gidebiliyoruz değil mi? bir de kaç saat sürüyor ortalama bir hızla?

kadıköy marinaların orda bitiyor galiba bisiklet yolu ama orada bisikletli çok olduğu için arabalar açısında sıkıntı çekmiyorsun caddede sürsen bile.

ya kadıköye kadar yol olsun da yeter, kadıköyden geri döneriz zaten. kaç saat sürüyordu pendik-kadıköy? ayrıca gruba ekleyebilirsiniz :)

hocam ben güzelyalıdan çıktım evden,bostancı iskelesine kadar gittim,oradan su aldım geri döndüm.3-4 defa mola verdim çünki öğlen çıkmıştım bide bi sarhos adamla bayağı bi maç muhabbeti yaptık üzerimde forma vardı fenerbahçe benim git gel 3 saat sürdü ama 15 dakikası o adamla gitti,15 dakikadan fazlada ben mola verdim.2 saat 15 dakika filan sürmüştür zevkli oluyor hız yapması bisiklet yolunda ama yayalar çok bilinçsiz zırt pırt önüne atlıyorlar,yol vermiyorlar mecbur hız kesiyorsun vites düşürüyorsun ve tempo gidiyor.yarın kartala kadar gidicem,forumda cafe açan arkadaşın yanına uğrayıp dönerim herhalde

edit : liste güncellendi

Alıntıları Göster

hocam ben güzelyalıdan çıktım evden,bostancı iskelesine kadar gittim,oradan su aldım geri döndüm.3-4 defa mola verdim çünki öğlen çıkmıştım bide bi sarhos adamla bayağı bi maç muhabbeti yaptık üzerimde forma vardı fenerbahçe benim git gel 3 saat sürdü ama 15 dakikası o adamla gitti,15 dakikadan fazlada ben mola verdim.2 saat 15 dakika filan sürmüştür zevkli oluyor hız yapması bisiklet yolunda ama yayalar çok bilinçsiz zırt pırt önüne atlıyorlar,yol vermiyorlar mecbur hız kesiyorsun vites düşürüyorsun ve tempo gidiyor.yarın kartala kadar gidicem,forumda cafe açan arkadaşın yanına uğrayıp dönerim herhalde

edit : liste güncellendi

hmm iyi o zaman teşekkür ettim.

• İmzayı ekledim, bu arada grupta Kütahya'dan kimse var mı benden başka ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.