Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xc250 akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İyide tantuni yerken bisikleti nereye koyuyorsun ?

hocam,tantunicinin dışarıda masaları var,dışarı oturdum,hem avm lerde bisiklet park yerleri var burda,ayrıca kilidi var bisikletin,çok duracağım zaman bir yere kilitliyorum.hem buralarda pek öyle çalınma olayı duymadım.

hocam pendiğin neresinde oturuyorsunuz? ben de pendikteyim de böyle uzun uzun gezecek bir yer bulamıyorum. bi arkadaşımla yazın her gün bisiklete bineriz de sürecek fazla yer yok en fazla via port'a gideriz. mesela aydos dağı'na bisikletle çıkılır mı bisikletler sağlam dağ bisikleti ikimizinki de bianchi.

hocam güzelyalıda oturuyorum,pendik sahile çık deniz kıyısına,ido yalova iskelesinden sonra marinayı geçince bisiklet yolu başlıyor bostancı yada kadıköy'e kadar olması lazım viaport'a gitmedim ama gidicem,aydos dağında rampalar varmış ama hiçbir bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse

direk marina'dan çıkıp kadıköye sorunsuz sahilden doğru gidebiliyoruz değil mi? bir de kaç saat sürüyor ortalama bir hızla?

kadıköy marinaların orda bitiyor galiba bisiklet yolu ama orada bisikletli çok olduğu için arabalar açısında sıkıntı çekmiyorsun caddede sürsen bile.

ya kadıköye kadar yol olsun da yeter, kadıköyden geri döneriz zaten. kaç saat sürüyordu pendik-kadıköy? ayrıca gruba ekleyebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: operator11

quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Ekle benide hocam. Bianchi Speed 3000 kullanıyorum, İzmir / Karşıyaka'daki arkadaşlarla tanışmak isterim.

Bende karşıyakadan'ım hocam :)

Hocam öncelikle merhaba. Alaybey'deyim ben, şimdilik Bostanlı sahilinde falan sürüyorum. Uzun zamandır kullanmıyordum çok özlemişim.

Bende Tersanedeyim hocam :) Bende bostanlı - sasalı falan yapıyorum :) Turlara katılmak nasip olmadı :) Sahil gayet güzel oluyor.

Hocam fırsat olursa beraber sürmek isterim. Ama dediğim gibi daha acemiyim.

• Arkadaşlar bana km saati önerirmisiniz echowell v3 km saatim vardı yere düşürdüm ekranı çatladı baya memnundum güzel aletti yazık oldu neyse benim istediğim özellikler su geçirmez olması akşamları kullanmak için ekranın aydınlatmalı olması sigma 1609 var ama çok pahalı 100 tl'ye falan denk geliyor başka model önerebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debski

Arkadaşlar bana km saati önerirmisiniz echowell v3 km saatim vardı yere düşürdüm ekranı çatladı baya memnundum güzel aletti yazık oldu neyse benim istediğim özellikler su geçirmez olması akşamları kullanmak için ekranın aydınlatmalı olması sigma 1609 var ama çok pahalı 100 tl'ye falan denk geliyor başka model önerebilirmisiniz

Hocam sigmanın bir alt modelini alabilirsiniz. 60 TL civarı olması lazım.
  • Listeye Eklermisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Debski

Arkadaşlar bana km saati önerirmisiniz echowell v3 km saatim vardı yere düşürdüm ekranı çatladı baya memnundum güzel aletti yazık oldu neyse benim istediğim özellikler su geçirmez olması akşamları kullanmak için ekranın aydınlatmalı olması sigma 1609 var ama çok pahalı 100 tl'ye falan denk geliyor başka model önerebilirmisiniz

Hocam sigmanın bir alt modelini alabilirsiniz. 60 TL civarı olması lazım.

ama ekran aydınlatmalı değil geceleri çok lazım oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

İyide tantuni yerken bisikleti nereye koyuyorsun ?

hocam,tantunicinin dışarıda masaları var,dışarı oturdum,hem avm lerde bisiklet park yerleri var burda,ayrıca kilidi var bisikletin,çok duracağım zaman bir yere kilitliyorum.hem buralarda pek öyle çalınma olayı duymadım.

hocam pendiğin neresinde oturuyorsunuz? ben de pendikteyim de böyle uzun uzun gezecek bir yer bulamıyorum. bi arkadaşımla yazın her gün bisiklete bineriz de sürecek fazla yer yok en fazla via port'a gideriz. mesela aydos dağı'na bisikletle çıkılır mı bisikletler sağlam dağ bisikleti ikimizinki de bianchi.

hocam güzelyalıda oturuyorum,pendik sahile çık deniz kıyısına,ido yalova iskelesinden sonra marinayı geçince bisiklet yolu başlıyor bostancı yada kadıköy'e kadar olması lazım viaport'a gitmedim ama gidicem,aydos dağında rampalar varmış ama hiçbir bilgim yok doğrusunu söylemek gerekirse

direk marina'dan çıkıp kadıköye sorunsuz sahilden doğru gidebiliyoruz değil mi? bir de kaç saat sürüyor ortalama bir hızla?

kadıköy marinaların orda bitiyor galiba bisiklet yolu ama orada bisikletli çok olduğu için arabalar açısında sıkıntı çekmiyorsun caddede sürsen bile.

ya kadıköye kadar yol olsun da yeter, kadıköyden geri döneriz zaten. kaç saat sürüyordu pendik-kadıköy? ayrıca gruba ekleyebilirsiniz :)

hocam ben güzelyalıdan çıktım evden,bostancı iskelesine kadar gittim,oradan su aldım geri döndüm.3-4 defa mola verdim çünki öğlen çıkmıştım bide bi sarhos adamla bayağı bi maç muhabbeti yaptık üzerimde forma vardı fenerbahçe benim git gel 3 saat sürdü ama 15 dakikası o adamla gitti,15 dakikadan fazlada ben mola verdim.2 saat 15 dakika filan sürmüştür zevkli oluyor hız yapması bisiklet yolunda ama yayalar çok bilinçsiz zırt pırt önüne atlıyorlar,yol vermiyorlar mecbur hız kesiyorsun vites düşürüyorsun ve tempo gidiyor.yarın kartala kadar gidicem,forumda cafe açan arkadaşın yanına uğrayıp dönerim herhalde

edit : liste güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 25 Mayıs 2012; 0:08:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bisikletime ayna taktım arkadaşlar.. Şehir içinde ayna şart..

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

kaça geldi hocam aynalar ?

• ekle benide hocam

birde ben bisikletin tekerlek ve viteslerini komple değiştirmek istiyorum sizce ne kadara olur?
  • Yineliyorum duyuruyu. Ankara / Çankaya'da var mı bisikletçi arkadaşlar? Yaş 18 yazın bisiklet düşünüyorum.

Bu arada başa eklenebilir bu ;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bisikletime ayna taktım arkadaşlar.. Şehir içinde ayna şart..

kaça geldi hocam aynalar ?

50 tl'ye maloldu hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar şu km saati için ne diyorsunuz kullanan var mı aranızda?

http://www.kackarbisiklet.com/tr/product_details.asp?ID=14&CID=91&PID=231

konyada çalarlar onu 10-11 gün önce kipanın önünde duran bisikletlerin tekerler yoktu

Dostum ben kısa mesafeler için bisiklet tercih etmiyorum.Uzun mesafelerde çantasız gezmem tüm aksesuarları çantama atarım bir yere birakmam gerekirse ve tekerlerin de çalınmaması için önce uzun kilitle tekerlekleri kadrodan çaprazlama olarak birbirine bağlarım ve bir kilitte bisikleti biryere sabitlemek için kullanırım.Kullanmadığımda arka odada zaten biz önlemimizi alıyoruz ama hırsıza kilit dayanmaz diye de bir laf var hayırlısı ne diyelim

55 Lira para bayıldım lan o ürüne, yarın arkadaş takacak. Çok pahalı! Ama kaliteliymiş.

• Sağol eklediğin için.

50 km civarı yol yaptık. Kağıthane - Alibeyköy- Eyüp - Rami - Bayrampaşa / Geri dönüş; Rami - Bayrampaşa - Eyüp - Alibeyköy - Kağıthane - Beşiktaş - Zincirlikuyu - Levent - Gültepe - Kağıthane.

Sonuç: Ayakta yazıyorum. Tayt ve forma aldım ama taytı kaprinin altına giyiyorum. Sadece tayt hoş durmuyor bana göre.

Bu arada maşayı kitliyorum ama kitli değilmiş gibi hâlâ içeri doğru gömülüyor basınç uygulayınca maşa bozuk ama tamiri yapılabilir mi? Veya direkt yenisini mi isteyim? Sıfır bisiklet aldığımızdan beri böyle. Dikkat etmedik pek. İş güç derken gidemedikte.. 15 - 20 gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Sağol eklediğin için.

50 km civarı yol yaptık. Kağıthane - Alibeyköy- Eyüp - Rami - Bayrampaşa / Geri dönüş; Rami - Bayrampaşa - Eyüp - Alibeyköy - Kağıthane - Beşiktaş - Zincirlikuyu - Levent - Gültepe - Kağıthane.

Sonuç: Ayakta yazıyorum. Tayt ve forma aldım ama taytı kaprinin altına giyiyorum. Sadece tayt hoş durmuyor bana göre.

Bu arada maşayı kitliyorum ama kitli değilmiş gibi hâlâ içeri doğru gömülüyor basınç uygulayınca maşa bozuk ama tamiri yapılabilir mi? Veya direkt yenisini mi isteyim? Sıfır bisiklet aldığımızdan beri böyle. Dikkat etmedik pek. İş güç derken gidemedikte.. 15 - 20 gün oldu.

Benim bildigime gore 1 ay icinde kosulsuz sartsiz degisim yaptirabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Sağol eklediğin için.

Benim bildigime gore 1 ay icinde kosulsuz sartsiz degisim yaptirabilirsiniz

Peki kullandığımız halde mi hocam? Sıfır bisikletin böyle bir hatası olması canımı fazlasıyla sıktı..

• Bende bisikleti seviyorum. 3 4 ay önce 2011 Scott Aspect 60 aldım. Ama fazla kullanamadım toplasan 3 4 kere. Yazlığa gidiyimde tadını çıkarıyım bisikletimin. Benide eklersen sevinirim. İlerleyen günlerde resimde paylaşırım.
  • Geçen seneye kadar bisiklet hastası idim. Bu sene ne oldu hiç bilmiyorum bisiklete binesim dahi yok. :S garip bir durum..
  • Beşiktaş - Levent - Kağıthane v.b çevre semtlerde oturan var mı tur yapalım? Dolaşırız. PM
  • Yaz benide.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.