Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

benim sorum olcak şu şekil bi kol için
    http://img228.imageshack.us/i/adszxte.jpg/
    demek istediğim biceps yukarda değil eşit dağılmış aşağı uzamış böyle olması için hangi hareketleri yapmak gerekir? ayrıca o şekil bi damar için de baya düşük yağ oranı gerekiyor sanırım?

damar için yağ oranının az olması gerekiyor tabi ki.Bicepsi uzatmak istiyorsan şekildeki gibi uzunlamasına yaymak istiyorsan scott dumbell curl yapacksın halk arasında sehpa da deniliyor.

doğru diyosun yabancı forumlarlarda da o hareketin kası düşey genişlettiği yazılmış sağol.

ek: bize salonda biceps için tek hareket concentration curls yaptırıyolar biceps için tek hareket az değil mi illa yapılmalı dediğiniz biceps hareketleri neler?

sizin salon ne öyle ya ben 4 hareket yapıyorum
    barbell curl
    alternate dumbel curl
    scott dumbel curl
    hammer curl

@uq4l4
    yağsız olan spor yapamaz mı yani? İnan yağsızların çok büyük avantajı var.Kası çok daha hızlı inşa edebiliyo ya da bize öyle geliyo yağsız olduğu için vücut hemen kaslar belirginleşiyo.Ama eğer yağlıysan yağları eritemezsen isterse 50 cm kolun olsun yine top gibi biceps çıkmaz hatta kıvrım bile belli olmaz.Yağları eritmeye bak kas gözükmesini istiyorsan.Kas her türlü gelişir ama gözükmesi için yağların azalması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Sormuştum tekrar soruyorum 184cm boy 85kg aynaya baktigimda 3kg daha yag fazlam oldugunu duusnuyorum 4aydir body ile ugrasiyorum
    Universal Beef Amino aldim 2haftadir kullaniyorum spordan once 6 ve sonrasi 6 olarak kullaniyorum
    2tablet için degerleri bu
    Vitamin A: 25IU, Vitamin C: 8mg, Niacin: 2.6mg, Vitamin B6: 2mg 
 Protein :3gr ; Kalori:12 tablet sayisini yukseltmem farkedermi aynen boyle devam mi edeyim.

kardesım oncelıkle sunu soyleyim. ben de 4 ay felan oldu spor salonuna baslayalı.. ama daha hic protein tozu veya amıno kullanamadım.. yanı daha almak nasıp olmadı.bi daha kı aya inş. sen evdemı calısıyosun ne tür hareketler yapıyosun?. evde şınav mekık tarzı şeyler yapıpda harcama o güzelim aminoyu... asıl konuya gelıncede boyuna göre kilon fazla biraz. 4-5 kılo yağların vardır.. onları verince daha iyi olur. amino kullanımıda bi antremandan 1 saat oncesi bide antremandan hemen sonrası içmeni tavsiye ediyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cennette Bir Gün

quote:

Sormuştum tekrar soruyorum 184cm boy 85kg aynaya baktigimda 3kg daha yag fazlam oldugunu duusnuyorum 4aydir body ile ugrasiyorum
    Universal Beef Amino aldim 2haftadir kullaniyorum spordan once 6 ve sonrasi 6 olarak kullaniyorum
 Protein :3gr ; Kalori:12 tablet sayisini yukseltmem farkedermi aynen boyle devam mi edeyim.

kardesım oncelıkle sunu soyleyim. ben de 4 ay felan oldu spor salonuna baslayalı.. ama daha hic protein tozu veya amıno kullanamadım.. yanı daha almak nasıp olmadı.bi daha kı aya inş. sen evdemı calısıyosun ne tür hareketler yapıyosun?. evde şınav mekık tarzı şeyler yapıpda harcama o güzelim aminoyu... asıl konuya gelıncede boyuna göre kilon fazla biraz. 4-5 kılo yağların vardır.. onları verince daha iyi olur. amino kullanımıda bi antremandan 1 saat oncesi bide antremandan hemen sonrası içmeni tavsiye ediyorum ben.

Adam hoca beyLer dagıLın
  • quote:

bu gun cektım

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Yüzünü gören cennetlık hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.savaser -- 23 Mart 2011; 13:21:06 >
  • quote:

quote:

Okulun spor salonunda çalişiyorum. pazartesi biceps gogus : carsamba omuz bacak : cuma arka kol kanat şeklinde
    zaten o sekilde çalişiyorum birde bu programi p.tesi sali carsambaya cekip persembe ve cuma eksik olan ama dinlenmiş kas gruplarini çalişmayi dusunuyorum mesela perşembe ust gogus on omuz cuma arka kol karin seklinde olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim sorum olcak şu şekil bi kol için
    http://img228.imageshack.us/i/adszxte.jpg/
    demek istediğim biceps yukarda değil eşit dağılmış aşağı uzamış böyle olması için hangi hareketleri yapmak gerekir? ayrıca o şekil bi damar için de baya düşük yağ oranı gerekiyor sanırım?

damar için yağ oranının az olması gerekiyor tabi ki.Bicepsi uzatmak istiyorsan şekildeki gibi uzunlamasına yaymak istiyorsan scott dumbell curl yapacksın halk arasında sehpa da deniliyor.

doğru diyosun yabancı forumlarlarda da o hareketin kası düşey genişlettiği yazılmış sağol.

ek: bize salonda biceps için tek hareket concentration curls yaptırıyolar biceps için tek hareket az değil mi illa yapılmalı dediğiniz biceps hareketleri neler?

@uq4l4
    yağsız olan spor yapamaz mı yani? İnan yağsızların çok büyük avantajı var.Kası çok daha hızlı inşa edebiliyo ya da bize öyle geliyo yağsız olduğu için vücut hemen kaslar belirginleşiyo.Ama eğer yağlıysan yağları eritemezsen isterse 50 cm kolun olsun yine top gibi biceps çıkmaz hatta kıvrım bile belli olmaz.Yağları eritmeye bak kas gözükmesini istiyorsan.Kas her türlü gelişir ama gözükmesi için yağların azalması lazım.

yok hocam öyle demek istemedim benim spora başlama sebebim bu yağları eritip fit vücuda kavuşmak o mesajım ters ve yanlış olmuş yoksa kim istemez yağsız bir vücutla spora gidip mis gibi bir vücuda sahip olmak.. peki ben yağları nasıl yok edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

quote:

bu gun cektım

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Yüzünü gören cennetlık hacı

bu resımlerın altında yenılerını koydum yüzüm orda var.. cennete gütmek istiyosan bak
  • ekle müdür
  • boyum 180, kilom 70, %19 yağ var vücüdumda hafif bir göbek var onu eritmek istiyorum, karın kaslarım altta kalıyor çünkü. Mekik gibi hareketlerle karın çalışırken o da erir mi yoksa onun için ayrı bir çalışma yapmalı mıyım?

Bir de beslenme olarak akşamları haşlanmış tavuk göğsü, kahvaltıda ise 3 yumurta akı bir tane de yumurta sarısı yiyorum. İyi midir
  • Arkadaşlar animal pak kullanıpda memnun kalan oldu mu ya?
    Yemek tarifi veren olursada güzel olur,düşük kalorili lezzetli falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciD` -- 24 Mart 2011; 3:14:08 >
  • Beni de ekleyebilirsin. 3 senelik body building geçmişim var. body building'in tamamını kapsayacak kadar bilgim var ve her türlü soruya da açığım. Soru soran en doğru şekilde bilgilendirilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

alın bakalım tıfıllar 1.5 yılı geçkin süredir yapıyorum kolum 50 olucak yakında
     ### DH Body Builders ###
    bunu dün göğüs çalışırken çektim belki tricepsde az pump var onuda söyleyeyim

Yağ oranın bayağı yüksek. Yada üstünde beyaz mont var onu çıkarsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.O.G_D.A.Y.S

quote:

### DH Body Builders ###

Allahın körü bıdı bıdı konuşuncaya kadar bi fotoğraf koyda görelim 3 senede yaptığın vücudu eminimki yarım kadar yoksundur
    bide bodybuilding in tamamını kapsıyacak bilgisi varmış aferin sana
  • quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

Allahın körü bıdı bıdı konuşuncaya kadar bi fotoğraf koyda görelim 3 senede yaptığın vücudu eminimki yarım kadar yoksundur
    bide bodybuilding in tamamını kapsıyacak bilgisi varmış aferin sana

Sen galiba kilona oranla daha fazla olan yağlarına güveniyosun Neden ayakta çektirmediğin belli oluyo :D Göbel olduğun için olabilr mi
    Burda adam gibi konuşacaksan konuş, yoksa beğenmiyorsan o 10 cm'lik kolu olan kankalarınla takıl dışarda burası hayvanların yeri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

whey sadece bendemi alerji yapıyor ? varmi kullanıp sorun çıkan

İlk kullanımda karbonhidrat ve protein ürünleri kişiden kişiye göre alerjik gösterebilir. Sivilce ve cilt lekeleri gibi. Zamanla kullandıkça geçer. Servis miktarını arttırmamaya özen gösterin.
  • Bende Barfiks'te belime 30kg koyuyorum ama Arnold Schwarzenegger'e özenmiyorum
    Vücut geliştirmeyi neden özenti işiymiş gibi gösteriyorlar anlamış değilm.
  • quote:

Bende Barfiks'te belime 30kg koyuyorum ama Arnold Schwarzenegger'e özenmiyorum

### DH Body Builders ###

bu vücutlamı?? troll is fail oldu bu sefer
    tamda tahmin ettiğim gibi yarım kadar yoksun hadi
  • quote:

quote:

Bende Barfiks'te belime 30kg koyuyorum ama Arnold Schwarzenegger'e özenmiyorum

### DH Body Builders ###

bu vücutlamı?? troll is fail oldu bu sefer
    tamda tahmin ettiğim gibi yarım kadar yoksun hadi

Fotoyu çalabilmişsin ama ne zaman yüklendiğini görememişsin koçum Geçen seneki halim bu
    Gerçi görüyorum ki kas kütlem senin vücuduna oranla daha fazla
  • yeter artık ne bu kavga konuyu berbat ettiniz.Neden sataşıyosun adama çok güzel vücudun varsa koy da kıyaslayalım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.