Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 şeye çok güldüm bir herkes maşallah diyetisyen kesilmiş iki hocam mesajların tam komedi hele

doktor bana
    4 zeytin
    1 yumurta (sarısı yok)
    2 dilim kepek ekmeği
    1 dilim yağsız peynir

yiyeceksin dedi. Ben onları her mutfağa girdiğimde zaten yiyorum...

ayrıca k.bakma ama 25 olman imkansız 40 gibisin en az kesinlikle değişmen lazım farkettiğin üzere.

anaaa konu 5 yıllık konymuş ee bari yolluyum son hlin nedir diyede sorayım ??
  • Çok fena acıktım.Başvekil kebap açık olsa şuan giderdim yemin ediyorum.Midem konser veriyo açlıktan peh anasını be.
  • başlık FAIL
  • Güzel topic emin hoca senin karnın aç değil gözün aç bu yakıştırmamda dolayı kızma bana ne olur kendimden biliyorum :(
  • Başlık çoklu ilişki içeriyor
  • Usta senin yediklerini benim önüme koysalar ben bile kilo alırım yani full dışarıdan yiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

2 şeye çok güldüm bir herkes maşallah diyetisyen kesilmiş iki hocam mesajların tam komedi hele

doktor bana
    4 zeytin
    1 yumurta (sarısı yok)
    2 dilim kepek ekmeği
    1 dilim yağsız peynir

yiyeceksin dedi. Ben onları her mutfağa girdiğimde zaten yiyorum...

ayrıca k.bakma ama 25 olman imkansız 40 gibisin en az kesinlikle değişmen lazım farkettiğin üzere.

anaaa konu 5 yıllık konymuş ee bari yolluyum son hlin nedir diyede sorayım ??

Şu an 116 kiloyum, yeni bir fotoğraf ekleyeceğim..

HellLord_gs

• quote:

Orijinalden alıntı: oksiyus

Başlık çoklu ilişki içeriyor

Başlık ve ilişki. değişik bir yaklaşım arkadaşım.

Kara abdül, ben de öyle arkadaşlar varki; bu geceyarısı boluya mangal yemeye gitti.( ben sadece tavuk yedim)

DH ciler benizayıflatın...

• çok eğlenceli bir konuya benziyor, bir ara tamamı okuycam.

Birde BU DH bütün türkiye potansiyelini kapsıyor ya

Biri çıkar Yeteneksizsiniz türkiyedeyim der,
    Bir diğeri Varmısın yokmusuna katılır.
    Haberler de izlediğimiz ölüm haberlerinde, DH de O arkadaş bizim sınıftandı, karşı komşuydu gibi mesajlar gelir..
  • Cellar Door C kullanıcısına yanıt
    Gene çıktı mı bu konu ya, yıllar öncesinden hatırlarım hala ilk günkü gibi

Ne diyebilirim senin kadar olmasa da benim de kilo problemim var. Son tartıldığımda 90 küsürdüm.

Yapı şeklinde kilo olsa hiçbir şey ama bendeki sırf yağ, kas namına bir şey yok

Şimdi başlayacağım spordur diyettir, ben böyle yaşayamam arkadaş. Kiloları verince istediklerimi istediğim gibi yiyemeyeceğim sonuçta, ben bırakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 30 Aralık 2021; 20:31:57 >
  • verdin verdin sonra aldın aferin hocam sana devam
    bu arada meshur olmusun
  • fake ya adama bak öğlen yemeğinde sakallı kababçıyı formatlamay gittiğinde sakalsız akşam yemeğinde tekrar sakallı ya testeron seviyen hayvansı boyuttaki mümkün değil yada fakesin ki öyle
  • Üst konu olmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Gene çıktı mı bu konu ya, yıllar öncesinden hatırlarım hala ilk günkü gibi

Ne diyebilirim senin kadar olmasa da benim de kilo problemim var. Son tartıldığımda 90 küsürdüm.

Yapı şeklinde kilo olsa hiçbir şey ama bendeki sırf yağ, kas namına bir şey yok

Şimdi başlayacağım spordur diyettir, ben böyle yaşayamam arkadaş. Kiloları verince istediklerimi istediğim gibi yiyemeyeceğim sonuçta, ben bırakamıyorum.

Evet benimde öyle. Boy kilom arasında 10 kilo gibi bir şey var. Ama kemik yapım ince yapılı ve bende yağlar olunca da çok kötü sarkan bir göbek yanlardan taşan etler vs. anlatamayacağım

• Bu konuda gerçek hayattan bir kesim gördüm.

Zayıflama çalışmalarında başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

fake ya adama bak öğlen yemeğinde sakallı kababçıyı formatlamay gittiğinde sakalsız akşam yemeğinde tekrar sakallı ya testeron seviyen hayvansı boyuttaki mümkün değil yada fakesin ki öyle

Güzel kardeşim, sakllı foto 2005 kış ayından, en son eklediği foto 2009 kasım ayı, yanlış hatırlamıyorsam o sakllarımda 2 aylık falan. 2 ay traş olma, sende böyle olurusn. Üstelikte vize dönemiydi galiba...

Bu arada nitrolu arkadaşım, profilim açık, orada msn yazıyor, ekle, sana kamera açayım, hatta istanbuldaysan bir hafta sonu formu toplayıp mangal partisi yapalım. ;O zaman anlayabilirsin gerçek veya fakemi... Esenlikler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 14 Mart 2010; 23:04:07 >
  • Başlık sakat olmuş.
  • Hort:) zort:)
  • Ya Ne adamsın abi ya biz sana zayıfla yeme diyoruz sen fotoraf koyuyosun ewet buda bugünkü yemeğim 5 kg mantı falan abi vallahi ağlıcam gülmekten
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.