öncekinden zayıfsın ama bu konuyuda sık sık hortlat hocam ölmesin
Hortlattım, oldumu kardeşim
o imza ne lan
quote:
Orijinalden alıntı: kbo
o imza ne lan
KArının acıktı galibaa
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
2011 in ilk hortu
Emin Küçük abi fıkra anlat çok sevindim ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: imp_hea_tus
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
2011 in ilk hortu
oo emin abi nasılsın ya
quote:
Orijinalden alıntı: helluri
quote:
Orjinalden alıntı: out
Çok şanslısın tam adamına rast geldin. Hemen sana önerilerimi sunuyorum. Umarım faydası olur. Beslenme alışkanlığını değiştirmene hiç gerek yok. Aynı Şekilde beslenmeye devam edebilirsin. Fakat aldığın kaloriyi fazlasıyla yakman gerekli. Bunun için biraz daha fazla haraket etmen gerekiyor
1- Günlük uyku miktarın 6 saati geçmesin. En geç Sabah 5,45 te ayakta ol. 2- Asla otobüs- taksi vs kullanma. Sabahları yürüyüş yap. Yürüyüş (min. günde 6 km.) yürüyüş esnasında bir sırt çantası edin. içine 30- 40 kg kadar ağırlık vs. olsun. (örn. üsküdar - çamlıca tepesi arası.) 3- Her gün yollardan 300-400 ad izmarit, kağıt vs. topla 4- Zayıflamak için stress çok etkilidir. sürekli bıçak sırtında olabileceğin işlerle uğraş. En ufak hatanda burnundan getirsinler. 5- Yemek yerken süre tut. sofradan en çok 10 dk içerisinde kalk.
Ben buna benzer yöntemlerle askerde 15 kg vermiştim. Umarım sana da faydası olur.
hepsini guzel demişsinde şu 10 dakka olayını anlamadım.arkadaşta potansiyel sağlam 10 dakkada ortada bişey kalmaz zeten. benim fikrim yediklerini sabit tutup spor yapman en azından yağların yerine kas oluşsun
Midem küçüldü abi, eskisi gibi yiyemiyorum artık:)
sabah kahvaltısında 2 ekmeğe yapılmış tostu yiyip yanında kilo almayım diye şekersiz çay içen 130 kiloluk akrabam geldi aklıma.Allah yardımcın olsun hocam ne diyim inşallah istediğin kiloya inersin.en kısa zamanda diyetisyene başvur.kafana göre zayıflama programı uygulama.ölümcül olabiliyor.ayrıcada olay tamamen sende bitiyor.boğazına hakim olamazsan dünyanın en iyi diyetisyeni bile zayıflatamaz seni
Kutudan üçün biri çıktı :) Şu anki kilo 117. Geçen ay 122 idi Mesleksiz meslekli. Hatun işi yalan oldu.
Hocam ben de 118 kiloyum 15gün önce spor salonuna yazıldım hergün 30dk eliptik-spinning ve 1.5saat ağırlık çalışıyorum 2 kilo verdim şimdiye kadar.
Bir spor salonuna yazılmanız sizin icin cok iyi olacaktır gercekten cok faydası oluyor geçen pazar günü ödül günümdü normalde burgerkinge gittigimde 3 4 menü kapasitem vardır tek menüyü zar zor yedim midem gerçekten küçülmüş.
Bu arada sormamda sakınca yoksa vücudunuzun herhangi bir yerinde çatlak varmı? Benim göbek çatlak dolu cıkarıp denize havuza girmeye utanıyorum contractubex kullanıyorum ama işe de yaramıyor.
o çatlaklar bendede var dostum, ağusdos ayında sürülmüş tarla gibiyim=)