Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kütüphane, nazik cevabına teşekkür ederim.:)
    @erencoe, Yorum yaparken biraz daha dikkatli ol genç adam :) Sanırım izlediğin amerikan filmlerinin etkisinde kalıyorsun. Form kurallarını bir okumanı tavsiye ederim. Litfen biraz daha edepli ol.
  • Dostum sana ne olmuş böyle. İmkansızı başarmışsın sanırım. Bu konuyu açarken geyik maksadıyla açmıştım, ama artık iş ciddi :)
  • Duruyor duruyor, konu bir anda hortluyor :) hahhaa

15 gündür amelelik işleriyle meşkulüm. 125den güncel olarak 122 kiloya düşdüm. sıkıntı şu, ben diyabet hastasıyım. Çok sık yemeyince şekerim düşüyor. 15 günde 2 defa çok düşük değerlere ulaştım. Öbür tarafdan çağırdılar 2 defa :)
  • Allah korusun hocam. İş mecburi değilse bırakın, sağlığınıza bakın. Kilo verme işi 1 günde yemeyi kesmeyle olacak iş değil. Belli bir menü ve günlük hareket planı olmalı ve buna uyulmalı. Zamanla verilir gider ve sağlığı da olumlu etkiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Allah korusun hocam. İş mecburi değilse bırakın, sağlığınıza bakın. Kilo verme işi 1 günde yemeyi kesmeyle olacak iş değil. Belli bir menü ve günlük hareket planı olmalı ve buna uyulmalı. Zamanla verilir gider ve sağlığı da olumlu etkiler.

ÇAlıştığım için normal yediğimin hemen 2 katını tükettiğim halde şeker düşüşü var. İnsülinide azalttım. Sanırım en iyi çözüm dokdora gitmek olacak.
  • Vay be konuyu baştan sona okudum. Yakın olsaydık buluşma düzenleyip yemeğe gitmek isterdim Gece gece karnım acıktıda
  • Abi bir ara vermiştin yine geri mi aldın
  • Bak her şeyden önemlisi iraden.Kendini aç hissetsen bile gidip ekstradan bir şeyler yeme.Öncelikle yemeklerini düzenli ye, her gün aynı saatlerde yemeye çalış.Günde çeyrek ekmekten fazla yeme, yemek olarak ta asla 1 tabağı geçme.Tabi az yerken de protein kaybını önlemek için yumurta beyazı yiyebilirsin.
  • 115 Kiloyum 1.84 Boyum var Lise çağındayım Sarışının Mavi gözlüyüm inanmayana SS Yollarım banada kiloda yardım edebilecek varsa bekleriz ne diyetisyenler eskitdik
  • Benim de boyum 1,95, 95 kilo civarındayım yaklaşık. Kilo vermik ya da kasa çevirmek istiyorum ama salona gidecek vaktim yok, çalışıyorum çünkü. Evde 2 adet 5 kg'lık dumble var ama onlar çerez gibi geliyor. Benim için tavsiye verebilecek biri varsa sevinirim bayağı.
  • ben sadece sadece yeme düzenimi değiştirerek 6 ayda 18 kilo verdim. ocak ayında 100 kiloydum (boy 182). öğümlerde yediklerimi azalttım ve günde 3 ana öğün, 3 ara öğün şeklinde yemek yemeye başladım. emeği hayatımdan nerdeyse çıkarttım (tam buğday ekmeği alıyorum günde 2-3 dilim filan yiyorum) cips, kola, çikolata filan çok az yiyorum kızartmalardan uzak duruyorum, şerbetli tatlı yemiyorum. şu an 82 kilo oldum haftaya da vücudu şekle sokmak için spor salonuna yazılıcam. çok zor bir süreç değil zaten 1 ay sonra bünyeniz alışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

ben sadece sadece yeme düzenimi değiştirerek 6 ayda 18 kilo verdim. ocak ayında 100 kiloydum (boy 182). öğümlerde yediklerimi azalttım ve günde 3 ana öğün, 3 ara öğün şeklinde yemek yemeye başladım. emeği hayatımdan nerdeyse çıkarttım (tam buğday ekmeği alıyorum günde 2-3 dilim filan yiyorum) cips, kola, çikolata filan çok az yiyorum kızartmalardan uzak duruyorum, şerbetli tatlı yemiyorum. şu an 82 kilo oldum haftaya da vücudu şekle sokmak için spor salonuna yazılıcam. çok zor bir süreç değil zaten 1 ay sonra bünyeniz alışıyor.

Galiba bendeki birazda iradesel. Fakat bu defa gayret ciddi ir çaba içerisine girip bu işi bitireceğim inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: imp_hea_tus

Arkadaşlar bu fotoğrafı geçen gece saat sabaha karşı 4 de çektirdim...

Menüde acılı sarımsaklı yoğurtlu mantı ve Turşulu arap pilavı var.. Gerisini sizdüşününartık. Yemek görünce gözüm dönüyor. Azer Bülbülgibi titriyorum...

DH ciler benizayıflatın...

Gel biz evleri değişelim :D

1 ayda kaç kg verirsin orası hiç belli olmaz.

1,74 / 61 hatta daha da düşmüştür kg ailenin verdiği stres + yapmadığı yemekler yüzünden.

Kurban olayım öyle yemeğe ben. Ne lan bu ya. İyice kurumaya gidiyorum...

• konu açılanı kaç sene olmuş.. adam ya kolestrolden öldü, yada kiloları verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Hocam belki haddime degil ama sana şunu söylebilirim. Bende bundan 2 yıl öncesinde kiloluydum. Çok fazla olmasada kiloluydum. Kafama taktım ve body sporuna başladım. Tabi oyle gidip sadece çalışmadım. İlk başta araştırdım sonra ne yapmam ne yapmamam gerektigini anladım daha sonra kendime bir çizelge hazırladım. daha sonra sporuma başladım. Düzenli uyku düzenli beslenme ve düzenli sporla şuan diledigim yere çok yakınım. Ama tabiki ben bu yolun çok sabır istedigini ilk baştan beri biliyodum. Hedefimi hep ilereyi koydum. Bundan 2 yıl öncesine kadar hiç bi kız tarafından teklif almamıştım. Ve bu dönem okullda 2 kız tarafından teklif aldım. Çünkü fittim, suratım şekillenmişti tshirtler üstüme çok güzel oturuyordu. Kızlar tarafından ilgi çekiyordum. Yani sende istersen herşeyi başarabilirsin. Bu 3 ayda olmasa bile 2-3 yıl içinde çok fit bir görüntüye sahip olursun. Dogru orantılıyada istemedigin kadar sevgilin olur.

Heyt Be Yalandan kim ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

konu açılanı kaç sene olmuş.. adam ya kolestrolden öldü, yada kiloları verdi

Elhamdülillah, yaşıyoruz kardeşim :)
  • Ben 15 yasindayim ve kiloluyum fakat fazla ymekten vs degil hayatimda surekli olarak kahvalti yaptimi hic hatirlamiyorum annem ondan diyo acab ondan mi?

• Dayı sen sürekli yemek düşünüyosun ondan böyle oluyor. Düzgün bi spor salonuna veya diyetisyene git bence. O bilmem kaç yıl önce gittiğin diyetisyen dalga geçmiş senle. Ulan ben de 130 kiloydum bi aralar insan hakkaten doymuyor ya... 97'e kadar düştüm, şu an 105 civarındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Hocam belki haddime degil ama sana şunu söylebilirim. Bende bundan 2 yıl öncesinde kiloluydum. Çok fazla olmasada kiloluydum. Kafama taktım ve body sporuna başladım. Tabi oyle gidip sadece çalışmadım. İlk başta araştırdım sonra ne yapmam ne yapmamam gerektigini anladım daha sonra kendime bir çizelge hazırladım. daha sonra sporuma başladım. Düzenli uyku düzenli beslenme ve düzenli sporla şuan diledigim yere çok yakınım. Ama tabiki ben bu yolun çok sabır istedigini ilk baştan beri biliyodum. Hedefimi hep ilereyi koydum. Bundan 2 yıl öncesine kadar hiç bi kız tarafından teklif almamıştım. Ve bu dönem okullda 2 kız tarafından teklif aldım. Çünkü fittim, suratım şekillenmişti tshirtler üstüme çok güzel oturuyordu. Kızlar tarafından ilgi çekiyordum. Yani sende istersen herşeyi başarabilirsin. Bu 3 ayda olmasa bile 2-3 yıl içinde çok fit bir görüntüye sahip olursun. Dogru orantılıyada istemedigin kadar sevgilin olur.

Heyt Be Yalandan kim ölmüş

Gurur sana yemın edıyorum. Yalancının ... :D

Suanda hala sevgılıyız lan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Gene çıktı mı bu konu ya, yıllar öncesinden hatırlarım hala ilk günkü gibi

Ne diyebilirim senin kadar olmasa da benim de kilo problemim var. Son tartıldığımda 90 küsürdüm.

Yapı şeklinde kilo olsa hiçbir şey ama bendeki sırf yağ, kas namına bir şey yok

Şimdi başlayacağım spordur diyettir, ben böyle yaşayamam arkadaş. Kiloları verince istediklerimi istediğim gibi yiyemeyeceğim sonuçta, ben bırakamıyorum.

Evet benimde öyle. Boy kilom arasında 10 kilo gibi bir şey var. Ama kemik yapım ince yapılı ve bende yağlar olunca da çok kötü sarkan bir göbek yanlardan taşan etler vs. anlatamayacağım

AMAN ALLAHIM ESKİ MESAJIM

30 kilo verdim şu an iyiyim o zamanlar şişmandım

Nasıl 30 kilo verdiğimi anlatan bir konu açmayı da düşünüyorum

Hatta konu sahibi bana demişti ki sende benim kafadansın kilo veremezsin

ama verdim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.