Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hort için özür dilerim ama, Emin abi tam bir bomba insandır. Kendisi ile bir Mercedes forumu aracılığı ile tanıştık, bayramda 4 gün içinde tam 3 kere (Bursa, Yalova, İstanbul'da) görüştük, daha önceleride Kütahya, Eskişehirde ve Ankara'da evime geldiğinde görüşmüştük :)

En son cumartesiyi, pazara bağlayan gece Bursa Gemlikte canımız sıkıldı, yemek yemeye Emin abinin yanına İstanbul'a gittik, güzel bir yemekten sonra, İstanbulda dolaşmaya çıktık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpsecrazy -- 12 Ağustos 2013; 22:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Hort için özür dilerim ama, Emin abi tam bir bomba insandır. Kendisi ile bir Mercedes forumu aracılığı ile tanıştık, bayramda 4 gün içinde tam 3 kere (Bursa, Yalova, İstanbul'da) görüştük, daha önceleride Kütahya, Eskişehirde ve Ankara'da evime geldiğinde görüşmüştük :)

En son cumartesiyi, pazara bağlayan gece Bursa Gemlikte canımız sıkıldı, yemek yemeye Emin abinin yanına İstanbul'a gittik, güzel bir yemekten sonra, İstanbulda dolaşmaya çıktık. :)

Burayadamı el attın dostum :) Şanzıman konusunu tavuklu pilava bağlarız artık.
  •  DH ciler benizayıflatın...

DH ciler benizayıflatın...

Senin şu resmi görünce dedim aynı Soprano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 13 Ağustos 2013; 1:46:38 >
  • Cevap yazabilmek için önce Soprano'yu araştırdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

Hort için özür dilerim ama, Emin abi tam bir bomba insandır. Kendisi ile bir Mercedes forumu aracılığı ile tanıştık, bayramda 4 gün içinde tam 3 kere (Bursa, Yalova, İstanbul'da) görüştük, daha önceleride Kütahya, Eskişehirde ve Ankara'da evime geldiğinde görüşmüştük :)

Burayadamı el attın dostum :) Şanzıman konusunu tavuklu pilava bağlarız artık.

Hahaha, bizim olduğumuz her yerde, muhabbet, şamata, hoş görü olur abi

• Dostum bu siteden bomba arkadaşlarım var. İlk buluşmayo 2004 de yapmıştık. İzmit'e falan gittik. Kütahya'dan gelenler olmuştu. Atarım fotoğrafları.
  • quote:

Dostum bu siteden bomba arkadaşlarım var. İlk buluşmayo 2004 de yapmıştık. İzmit'e falan gittik. Kütahya'dan gelenler olmuştu. Atarım fotoğrafları.

Maşallah abi, fena olmuştur buluşmalar, her buluşma gibi :D
  • quote:

quote:

Dostum bu siteden bomba arkadaşlarım var. İlk buluşmayo 2004 de yapmıştık. İzmit'e falan gittik. Kütahya'dan gelenler olmuştu. Atarım fotoğrafları.

Maşallah abi, fena olmuştur buluşmalar, her buluşma gibi :D

abi eskisine göre zayıflamşın gibi. bende kilo aldım senin gibi. boy 167 kilo 80 e vuruyo bazen. aha şimdi acıktım yeme k yicem ne yicem bilmiyom.
  • Konuyu hortlatalım. Sanırım ne yapıp etsekte biz zayıflayamayacağız. Güncel bir fotomu atayım. Göbek önde, ben arkada gidiyoruz :)
  • quote:

Konuyu hortlatalım. Sanırım ne yapıp etsekte biz zayıflayamayacağız. Güncel bir fotomu atayım. Göbek önde, ben arkada gidiyoruz :)

Vay anasını.
    Dh zayiflatamadiysa umut yok
    Yakışıyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imp_hea_tus kullanıcısına yanıt
    Sevimli birisin abi ama kaderine boyun eğme doğal yollardan zayıfla derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yılı doldurmuş bir konuyu hortlatmaktan büyük zevk alacağım. HORT :)
    Güncel halim aşağıda. Hala şişkoyum, ama mutluyum.
    hahha DH ciler benizayıflatın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 17 Şubat 2017; 3:15:21 >
  • Efsane.
  • 10 yıl önce yer işaretlerine eklemişim şimdi göz atarken denk geldi. HORT
  • Obaa 13 yıllık konu. Güncel durumu konu sahibi söylesin diyeceğim de foruma en son geçen sene girmiş.
  • Var mısın Yok musun? a mı şaşırsam konunun 13 yıllık olmasına mı şaşırsam, Arda kural a mı şaşırsam. Rönesans Tablosu mübarek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunde bir ogun ye sadece aksamleyin istedigin kadar yiyebilirsin. Bak gor nasil zayifliyon.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim. Eve geçince pc den konuyu guncelleyeyim

• Merak edenler için hala şişkoyum 😀😍

• Hocam son halden yok mu bir iki fotoğraf ne durumdasın  DH ciler benizayıflatın...  Bi de manita durumları noldu  DH ciler benizayıflatın... 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.