Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imp_hea_tus

Konuyu hortlatıyorum. Bakalım kimler varmış burada:)

DH ciler benizayıflatın...

hocam bu şekile takım elbise yaraşır
    takım elbiseli kel godaman amcalar gibi olursun
    genç kızlar fabrikatörsün sanar, gelsin çıtırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 10 Haziran 2012; 2:34:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

millet sana çağre bulmaya çalışıyor dalga mı geçiyorsun ?

Güzel kardeşim.Neden kızdığını anlamış değilim. Ömrü hayatımız birbirimizin kalbini kıracak kadar uzun değil. Sevgiyle kal...

Bu ocakta artık yağlı yemekler pişmeyecek...

fırın güzelmiş ne böreklerrr pişer onda

• 6 senelik konu.Dh nin bu özelliği iyi eski konular silinmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

6 senelik konu.Dh nin bu özelliği iyi eski konular silinmemesi

nostalji
  • Adam 6.5 senede yerinde saymış:) Ocak 2006'dan beri en kötü her ay 1 kilo verseydi 77 kilo vermesi gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

Konuyu hortlatıyorum. Bakalım kimler varmış burada:)

hocam bu şekile takım elbise yaraşır
    takım elbiseli kel godaman amcalar gibi olursun
    genç kızlar fabrikatörsün sanar, gelsin çıtırlar

• imp_hea_tus kardeşim konuyu baştan sona kadar okudum.Çok güzel bir paylaşım olmuş.Tamam yemek yemek güzel hatta hayattaki en güzel şeylerden birisidir özgürce yemek yemek ancak şu varki senle aynı dertten muzdaribiz.Kilolu olduğumuz için kız arkadaşımız olmuyor bizi gören bizden kaçıyor.Ben şu anda sağlam bir diyetteyim.Hergün okula gidiş gelişte 1 saat yürüyorum.Ekmeği çok az yiyorum.Tavsiyem 3 beyazla ilişiğini kes en azından evlenene kadar kes :Un , şeker ,yağ.

Hiçbirşey için geç değildir.Çünkü çok yiyen insan iradesi zayıf olan insandır.1 yıl dişini sık inan hayat zayıfladıktan sonra daha güzel olacak.Şunu düşün yediğin gıdalar yağlı gıdalar zararlı maddelerden ve iğrenç ötesi malzemelerden yapılıyor.Yağlı gıdalardan nefret et.Başarılar.Bu arada kilo verip sonra geri aldığın fotoğrafları koyma çünkü komik duruma düşüyorsun.

• Ördek konusuna bakmak için girmiştim. Bizim zayıflama konusu hortlamış. Yorumlarınız için teşekkür ederim. En çokda buna koptum :)

Adam 6.5 senede yerinde saymış:) Ocak 2006'dan beri en kötü her ay 1 kilo verseydi 77 kilo vermesi gerekirdi.

Bir zamanlar DH formudan hiç çıkmıyordum. Hele bir buluşmalarımız olurdu, off diyorum. İzmit ve İstanbul buluşmalarından bir kaç hatıra fotoğrafı atıyorum. Fotoğraftaki üyelerden halen yakınlarda olanlar varsa yazsınlar. En Sonada güncel bir kaç fotoğrafımı atıyorum. Mübarek olanlardan :)

• Bunlarda son halim :)

• sıkılmadan bütün mesajları okudum gerçekten çok güldüm acaip bi şakacı mizahınvar keşke tanışma fırsatımız olsa tanışmak isterdim bu arada süper konu eskisinden gene iyisin bu arada abi ama göbek hala var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

sıkılmadan bütün mesajları okudum gerçekten çok güldüm acaip bi şakacı mizahınvar keşke tanışma fırsatımız olsa tanışmak isterdim bu arada süper konu eskisinden gene iyisin bu arada abi ama göbek hala var

Güzel kardeşim merhaba, ben İstanbul Anadolu tarafındayım. Eşini dostunu topla gel sana mangal yakayım. Kapım insan olan herkese açık. Eski formcular bilirler beni :) kartaldayım.
  • quote:

Ben rejim yapınca daha çok kilo alıyorum... En son gittiğim doktorla rejim listesiyüzünden kapışmıştık. Bana sabah,

4 zeytin
    1 yumurta (sarısı yok)
    2 dilim kepek ekmeği
    1 dilim yağsız peynir

yiyeceksin dedi. Ben onları her mutfağa girdiğimde zaten yiyorum...

Dostum herkes boyuna ve kilosuna göre besin almalıdır ve sabah kahvaltısı günün en önemli öğünüdür,az yersen akşam dadanırsın ve kilo alırsın.
  • Bu konu tutar yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Bu konu tutar yerimizi alalım

Konu 2006'da acilmis hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

sıkılmadan bütün mesajları okudum gerçekten çok güldüm acaip bi şakacı mizahınvar keşke tanışma fırsatımız olsa tanışmak isterdim bu arada süper konu eskisinden gene iyisin bu arada abi ama göbek hala var

Güzel kardeşim merhaba, ben İstanbul Anadolu tarafındayım. Eşini dostunu topla gel sana mangal yakayım. Kapım insan olan herkese açık. Eski formcular bilirler beni :) kartaldayım.

malasef ankaradayım

• quote:

Eski performansım kalmadı artık, sağlam yiyemiyorum :) hahaha

Geçenlerde malum bir havayolu şirketiyle yavru vatandan geliyorum. Servis başladı. Hostese dedim abla bu ne?
    İkramımız dedi.
    Bu benim dişimin arasına girmez dedim, sen at bir kaç tane daha :)
    Ve olayın en bombası, uçaktdan inerken hostesin bana şu sorusu oldu. beyefendi, paketde yapalımmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Formdan bayağıdır uzak kalmışım. Biri mesaj atınca email gelmeye başlamış :) Yazdığın konuyla ilgili profilede bilgi düşüyor. Eskiden, konuyu nereye açmıştık diye formu tarar dururduk :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Formdan bayağıdır uzak kalmışım. Biri mesaj atınca email gelmeye başlamış :) Yazdığın konuyla ilgili profilede bilgi düşüyor. Eskiden, konuyu nereye açmıştık diye formu tarar dururduk :)

:)
    O degil de,konunun baslarini okurken eski oldugunu farketmemistim.
    Simdi iyi olduguna sevindim. Sikayetin var mi hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiper tansiyon, Diabet, kollesterol :(
    Bu defa durum ciddi. 6 saat arayla kendimi delmek zorunda kalıyorum :)
  • Hocam belki haddime degil ama sana şunu söylebilirim. Bende bundan 2 yıl öncesinde kiloluydum. Çok fazla olmasada kiloluydum. Kafama taktım ve body sporuna başladım. Tabi oyle gidip sadece çalışmadım. İlk başta araştırdım sonra ne yapmam ne yapmamam gerektigini anladım daha sonra kendime bir çizelge hazırladım. daha sonra sporuma başladım. Düzenli uyku düzenli beslenme ve düzenli sporla şuan diledigim yere çok yakınım. Ama tabiki ben bu yolun çok sabır istedigini ilk baştan beri biliyodum. Hedefimi hep ilereyi koydum. Bundan 2 yıl öncesine kadar hiç bi kız tarafından teklif almamıştım. Ve bu dönem okullda 2 kız tarafından teklif aldım. Çünkü fittim, suratım şekillenmişti tshirtler üstüme çok güzel oturuyordu. Kızlar tarafından ilgi çekiyordum. Yani sende istersen herşeyi başarabilirsin. Bu 3 ayda olmasa bile 2-3 yıl içinde çok fit bir görüntüye sahip olursun. Dogru orantılıyada istemedigin kadar sevgilin olur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.