Şimdi Ara

DH 'de AVATAR ve ARAMA problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben kendi istediğim avatarı (siteye yükleyerek ya da link vererek) nasıl kullanabilirim ? rütbeye mi bağlı yoksa benim bilgisayarımda mı bir problem var da gerekli menüleri göremiyorum ?

Aynı zamanda seçtiğim standart avatarı geri nasıl iptal edebilirim ? Böyle bir menü de göremedim.

Elbetteki bu problemleri başkaları da yaşamıştır ve Arama yaparak bunları bulabilirdim....

Ancaaaaak

2. Önemli problem :

Günlerdir forumun arama sayfası çalışmıyor ;

The page cannot be found
    The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Not : yinede bilgisayarımdaki bir problemden dolayı olduğunu sanmıyorum.

Saygılar...

• Forum hacklendi iki gün önce fakat hackleyen insanlar foruma karşı olan sevgilerinden hacleyip kendilerini o şekilde duyurarak güüvenlik açığüının giderilmesini istediler. Yani bi bakıma iyi oldu sanırım. Ondan dolayı bu aralar arama çalışmıyor yakında düzelir diye umut ediyoruz.
    avatar yüklemen için belli bir kapasitenin altında olması gerekir boyutu o da orada yazar. avatarını silmek için tambilmliyorum fakat yeni avatar seçiminin emn üstünde veya altında olması gerek vey aoradan yeni bi avatar seçip yüklersen o silinir zaten.
  • hackleyen arkadaşların zarar vermemesine sevindim.

aslında tam olarak istediğim şey kendi hazırladığım bir resmi avatar olarak kullanmak ya da hiç avatar kullanmamak. Bunları yapmak için uğraşırken bu avatarı buldum ama bunu da geri kaldıramıyorum.

Gerekli linkleri de bir türlü bulamadım. Bilgisayarın bir ayarının farklı olmasından ya da kör olduğumdan endişeleniyorum. :)

Bu yüzden tam olarak linklerin nerede olduğunu biri söylerse sevinirim :)
  • Bende son 100 mesaj da görüntülenmiyor
  • Gitti avatarlar valla.
  • Arama gelmiş

• hala kayıpta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.