Şimdi Ara

DH'de bir ilk tam 105 tane Türkçe Java Oyun !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
11.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer nokia ve se oyunları gibi mid...ile başlayan hatayı verdi neyse yine de sağol(gerçi bikaç oyun denedim ama hepsi aynı)
    quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

Oyunlar siemenste çalışırmı bilmiyorum malesef. Ama denemekte fayda var birdaha bu oyunları bulamazsın hepsi türkçe...
  • gerçektende çoook teşekkürler yaaa!!!!!!1
  • harikasın arkadaşım.çok teşekkürler
  • sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Ama bu oyunlar winrar arşivi jar dosyası olması gerekli değil mi?

Bilmem bende K300i var denedim oyunların hepsi çalışıyor...
  • Arkadaşlar dosya uzantılarından dolayı meydana karışıklığı önlemek için Winrar programını açıp SEÇENEKLER \ AYARLAR \ BÜTÜNLEŞME ' ye tıklayın açılan pencerenin sol tarafında çeşitli dosya uzantılarını göreceksiniz. Bunlardan JAR' daki onay kutucuğunu boşaltın (JAR seçili olmayacak). Böyle yapıldığında JAR dosyalarının tespiti kolay oluyor. Öbür türlü dosya JAR uzantılımı yoksa RAR uzantılımı olduğu belli olmuyor. Bunu yaptıktan sonra dosyalar JAR uzantılı ise doğrudan telefona gönderebilirsiniz. Eğer dosya RAR uzantılı ise WİNRAR programı ile dosyayı açtıktan sonra içindeki JAR dosyasını telefona göndereceksiniz. Bilmeyen arkadaşlar olabilir diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 22 Ocak 2006 23:10:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Bende de K300i var ama ben ikinci verdiğin oyunları diyorum ilk verdiklerin çok güzel oynanıyor sağol da ikincileri bilgisayara indirince zip uzantılı dosya olarak açılıyor.

Verdiğim sitedekileri bende pek inceleyemedim sadece bounce adlı oyunu indirdim ve çalıştı diğerleri için herhangi bir garanti veremem.
  • 6230i 'de nasıl yapıcaz? Telefona gönderiyorum, "Aç" diyorum. "Oyun biçimi desteklenmiyor." yazıyor.
  • samsung d500 var bende.. ve data kablom var ama daha once cok java oyun indirdim hic birini yukleyemedim.. bu telefona nasil yuklendigini bilen varsa söylesin de biz de indirelim şu oyunları...
  • Granddevil d500ün sistemini bilmiyorum ama mesela benim k300i'de usb data kablosuyla telefona bağlandığımda oyunlar diye birşey çıkmıyor ben direk telefonun içine atıyorum herhangi bir klasöre değil atınca telefonda kendi soruyor hangi klasöre yüklensin diye oyunlara kaydediyorum ve açıp oynuyorum belki d500'ünde sistemi öyle olabilir bi dene istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 23 Ocak 2006 14:10:09 >
  • bnm w800i ye yükledim süper oldu dopstum eyvallah sağol
  • bluetooth da oyunlar çıkmıo
    indircem şimdiden tşk
  • bi de oyunlar zipli!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

20 Kişi okumuş 1 kişi teşekkür etmiş bu insanlara yaranılmıyor valla ama neyse birşey değil...

her okuyan teşekkür etseydi way forumun haline
  • emeğine sağlık kardeş:)
  • Çok saol kanka bide 3d oyunlar falan diye yapsan bişeler
  • Birşey değil arkadaşlar yeni oyunlar buldukça eklemeye devam edicem.
  • dostum sağolda konuyu niye sony ericcsson'a açtın bunlar java oyunu değil mi? java uyumlu bütün telefonlarda çalışması lazım benim bildiğim
  • Tüm java uyumlu tüm telefonlarda çalışıyor ama benim telefonum sonyericsson o anda sonyericsson forumdaydım konuyu açınca buraya geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: bloder

bi de oyunlar zipli!!!!!!!

Zipliyse zipini aç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.