siteden indirmek istediklerinizi pc ye yükleyip atabileceğiniz gibi sitede seçtiğiniz içerik için verilen numarayı bir kenara yazıp telefonunuzdan wap.lasyk.net adresine girdiğinizde karşınıza çıkan kutucuğa yazarak da indirebilirsiniz.
arkadaşlar 6230i kullanıpta bu oyunları yüklemeyi başaran arkadaş varmı bende dosya biçimi desteklenemiyo diyoo
Arkadaşım eline sağlık, çok güzel ancak daha kaliteli daha sürükleyici bir oyun var mı ??
Bir tane olsa yeter, link yoksa bile oyun ismi söyleyip tavsiye edebilirsiniz. Smiling Bubbles vardı, eskiden PC'de çok daha gelişmişini oynardım telefondaki artık baydı ve şu anda elimde 108 tane oyun olmasına rağmen hiçbirini yüklemiyorum.
arkadaş paylaşım için teşekkürler
BABALAR ZİP AÇIYOM İÇİNDE CLASS FALAN Bİ SÜRÜ DOSYA VAR NASIL YÜKLÜCEM İMDAT YAAAAAAAA
bjk mania adlı oyun nasıl birşey? fifa gibi futbol oyunu mu? sadece onu buraya biri upload edebilir mi acaba?
OLMUYO BİLEN VARSA ALLHA RIZASI İÇİN ZİP İN İÇİNDE BİR SÜRÜ DOSYA VAR CLAS UZANTILI TELEFONA NASIL YÜKLİCEM BEN BUNU YAHU
Herşey güzel ama bluetooth la gönderilmio :(
tşk
eline sağlık ama bunlar 176*144 ekranlı teleofonlar için... bende w900i var... o yüzden benim bi işime yaramaz
Paylaşım için teşekkürler.
linkler çalışıyomu hala?????
Paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkürler eline emeğine sağlık.
teşekkürler
arkadaşlar ben indiremedim??? hangi linki tıklıcaz..? 2.sinimi? ve daha sonra ne yapıcaz???