Şimdi Ara

DH'de bir ilk tam 105 tane Türkçe Java Oyun !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
11.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler

emeğine sağlık :)

nokia 6230 da çalışır mı

• tesekkurler guzel olmus saol
  • bazılarını yükledim epey iiiler sağolasın dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: Crime

sx1 de sorunsuz çalışır mı?

Çalışır ama tam ekran çıkmaz oyunlar 128x128
  • eywallah
  • oyunları yüklemek için telefona attığım .jar dosyalarını silemiyorum...dosya korumalı yazıyor napmak lazım??

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

oyunları yüklemek için telefona attığım .jar dosyalarını silemiyorum...dosya korumalı yazıyor napmak lazım??

Bende böyle bir sorun yok bilmiyorum diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

oyunları yüklemek için telefona attığım .jar dosyalarını silemiyorum...dosya korumalı yazıyor napmak lazım??

Bende böyle bir sorun yok bilmiyorum diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki...

ok..bilgisayardan sildim..salt okunur dosya olduğundan telefondan silinemiyor

• Hmm olabilir arkadaşlar o zaman yüklemeden önce ctrl+a yapın özelliklerden hepsinin salt okunurunu kaldırın sorun çıkarmaması için...
  • 1
    11
    111 UP !
    1
    1
    1
  • teşekkürler crsitoph.. elinde sağlık...
  • Teşekkürler
  • Peki bu oyunlardan hangileri iyi ona göre yükleyelim + bu dosyaları tele atrken direk zipli oalrkmı atcaz yoksa winrar dosyayı açıp içnden bi dosya alıp onu mu tele atacz
  • bendende teşekkürler.. yeni indiriyorum bakalım nasılmış oyunlar..
  • teşekkürler...

anarchy_1980:::winrar dan çıkarıp ...jar. uzantılı dosyayı telefonuna ataacksın...eğer winrar dan çok dosya çıkıyor ve uzantıları farklı ise winrar ı açmadan direk telefonuna yollayacaksın...
  • jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seret_mi -- 1 Şubat 2006 9:01:52 >
  • çok sağol kardeş bu kadar oyunu bi arada bulmak zor
  • arkadaşlar bu 6230i telefonuma altı üstü üç oyun attım (toplam 600kb) yeterli boş bellek yok gibilerden bi şey saçmaldı. jar uzantılı dosyaları koleksiyona atmak gibi bir saçmalıkta bulunan telefon şu an üzerinde 23 mb boş yer olduğu gibi 512 mblık da bellek kartı üstünde mevcut. hal böyleyken bu durum bana çok saçma geliyor. diğer telefonum sony ericsson k300i ona bile 50den fazla oyun attım.
    konu hakkında bilgisi olan var mı?

soru1.bu oyunları 512mb belleğim üzerine nasıl yüklerim veya buraya kopyalayıp çalıştırmanın yöntemi var mı?

soru2.23mb boş alan olduğu halde niye böyle bir saçmalık yapıyor. bu kullanılabilir alanı genişletmenin yolu var mı? 23mb boş alan ne güne duruyor ve neden kullanamıyorum. bu belleğin büyük kısmını oyunlara kullanmak istiyorum.

anlatmak istediğim boş alandan çok birşey yokken kullanılabilir bellek miktarı niye düşük görünüyor.bunu yükseltemez miyim? uyduruk sony eriksonda dahil 12 megabaytı istediğim gibi kullanabiliyorken neden bu telefonda bu milktar bu şekilde sınırlı. bunu değiştirmenin yolu nedir? çözüm arıyorum. lütfen yardım edin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.