jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Dostum bak araçlar>uygulama yöneticisi'ne gir orda bulacaksın o oyunu yüklenmemiş olarak seçeneklerden kur de ve oyun kurulacak
hocam bende de 6230i var aynı sorunu bende yaşadım.. telefonda araçlar diye bi bölüm bulamadım....bi yardımcı olurmusuuz???
ya arkadaşlar bir teşekkür zor mu emeğe saygı lütfen
2 link de ölmüş
Teşekkürler güzel oyunlar varmış
ya ben ilk basta verilen linkten indiremedim.hata verdi..arkadaslar indiren varsa rapid'leyip linki verebilir mi? cok saolunn
ilk link calısmıyor ikinci linktede site acılıyoda dosya kaldırılmıs diyor napalım sansımıza küselim indiripte rapite upload yapan bir hayır sever cıkar herhalde
@KoRn_a hay allah razı olsun senden kardessssiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
rica ederm kardesim. hayrını gör
cook tesekkurlerrrr
0km w800i`m oyun manyagi olucak sayenizde
rica ederm..o klasörde begendiginiz oyunlar varsa gzl olanların isimlerini yazarsanız sewinirim..hepsini tek tek yükleyip bakmak yoruyo
işte telde tek tek bakmak yerine bilgisayarına Midp2Exe 1.0 programını yükleyip bilgisayarda bakıcan birde bir güsel oynayacan bilgisayarda ben bunalrı telde oynamıyomki joystick bozulmasın vayy işte yine türk zekamı kullndım al birde burdan yak
abi o zaman nie duruyorsun..o programın linkini versene illa isteyelim mi yani hadi cabuq
arkadaşlar ben de bi link vereyim http://www.lasyk.net . diğerleri gibi çok fazla oyun üzerine bir site değil belki, arşiv de çok geniş değil fakat istediğiniz sonyericsson telefonunuz için yeterli içeriği ihtiva ettiğini düşünüyorum.