Şimdi Ara

DH'de bir ilk tam 105 tane Türkçe Java Oyun !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun burda da 305 tane java oyunu var
    daha önceden paylaşmıştım

http://rapidshare.de/files/11657297/305_java_games_by_italiano.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: seret_mi

jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim

aynı sorun bende de var yardımcı olabilirmisiniz!!!!
  • quote:

jar dosyayı telefonuma atıyorum ama desteklenmeyen dosya biçimi diyor telefonum 6230i bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Dostum bak araçlar>uygulama yöneticisi'ne gir orda bulacaksın o oyunu yüklenmemiş olarak seçeneklerden kur de ve oyun kurulacak
  • Bu arada kusura bakma dostum unuttum bi önceki post umda

Paylaşım için çok teşekkürler çok güzel bi çalışma olmuş oyunlara bakıcam şimdi nasılmış
  • Teeeşekkürler
  • çooooooooooookkkkkkkkkkk ttttttttttteeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşekkkkkkkkkkürleeeeeeeerrrrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Dostum bak araçlar>uygulama yöneticisi'ne gir orda bulacaksın o oyunu yüklenmemiş olarak seçeneklerden kur de ve oyun kurulacak

hocam bende de 6230i var aynı sorunu bende yaşadım.. telefonda araçlar diye bi bölüm bulamadım....bi yardımcı olurmusuuz???

• ya arkadaşlar bir teşekkür zor mu emeğe saygı lütfen
  • 2 link de ölmüş
  • Teşekkürler
    güzel oyunlar varmış
  • ya ben ilk basta verilen linkten indiremedim.hata verdi..arkadaslar indiren varsa rapid'leyip linki verebilir mi? cok saolunn
  • ilk link calısmıyor
    ikinci linktede site acılıyoda dosya kaldırılmıs diyor napalım sansımıza küselim
    indiripte rapite upload yapan bir hayır sever cıkar herhalde

ama yinede tesekkür arkadasım
  • @KoRn_a
    hay allah razı olsun senden kardessssiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
  • rica ederm kardesim. hayrını gör
  • cook tesekkurlerrrr

0km w800i`m oyun manyagi olucak sayenizde
  • rica ederm..o klasörde begendiginiz oyunlar varsa gzl olanların isimlerini yazarsanız sewinirim..hepsini tek tek yükleyip bakmak yoruyo
  • işte telde tek tek bakmak yerine bilgisayarına Midp2Exe 1.0 programını yükleyip bilgisayarda bakıcan birde bir güsel oynayacan bilgisayarda ben bunalrı telde oynamıyomki joystick bozulmasın vayy işte yine türk zekamı kullndım al birde burdan yak
  • abi o zaman nie duruyorsun..o programın linkini versene illa isteyelim mi yani hadi cabuq
  • arkadaşlar ben de bi link vereyim http://www.lasyk.net . diğerleri gibi çok fazla oyun üzerine bir site değil belki, arşiv de çok geniş değil fakat istediğiniz sonyericsson telefonunuz için yeterli içeriği ihtiva ettiğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.