Şimdi Ara

DH'de Takılmak Faydadan Çok Zarar Sağlıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniztns

Ozetle,

sahibinden, gittigidiyor ve emlak sitelerinden gelenler = Uckagit olaylarinin katlanmasina
    Eksi'den gelenler = Siyaset konularinin patlamasina
    Inci'den gelenler = Gari giz konularinin patlamasina sebep olmustur.

Bunlarin tum sorumlusu da bizim Kangal oluculerimizin eticaret sitelerine cokup medyaya malzeme olmasindan ileri gelmistir.

Forum ondan o eski forum degil.
    Güzel tespit. Sizin gibi düşünenlerin artması ve forumu bilinçlendirmesi dileğiyle. Bende böyle düşünüyorum ama yönetim ne zaman katı kurallar alacak çözemiyorum.
  • Evet çok akıl yoksunu ergen irisi var.Bir o kadar da ülke ve dünya gündeminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

kamışa su geliyorsa haklı bebe

Alıntıları Göster
    Bilmemneye su gelmiyorsa bence farkında olamadığı bir şey var hala. :)

Düzenleme = Bilmemne yaptık üye ceza almış bize de ceza yazalar şimdi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 20 Eylül 2019; 1:52:57 >
  • Yoo bence gayet faydalı öyle şahıslar var ki Tanrım çok şükür ki böyle geri zekalı doğmamışım diyorsun veya öyle insanlar var ki bir şeyler sorayım bilgili bir dayı bu diyorsun hee bazı tipler var gülmiyim evladımda çıkar diyorsun bence güzel yer ben insan irdelemeye bayılıyorum burasıda dışarısı gibi bir sürü farklı karakterde ve kafa yapısında insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MisterX06

Geniş kapsamlı olarak faydalı içerikler ile dolu konular olduğu kadar içi boş hatta art niyet amacı ile açılan konularda çok var. Son zamanlarda ise DH forum iyice politik konularda insanların birbirine nefret kustuğu, seviyesiz münakaşaların yer aldığı tartışma kültüründen yoksun leş bir foruma dönüştü ne yazık ki.
    Hani diğer forumlardan bahsediyorlar ya, technopat 'ta ona buna ban atıyorlar diye ya da sdn 'de ya da diğerlerinde bazen hak veriyorum anladım adamlar ortamı geren bir şey olduğunda hemen müdahale edip olayı bitiriyorlar, burası teknoloji sitesi deyip sadece teknoloji konuşulsun demeye getiriyorlar olayı, dh bu konu da her şeye çok açık ama adminler bile ayarı tutturamadıklarını düşünüyorum artık, düşünün çok şikayet ediyorum diye şikayet etme hakkımı elden aldılar yönetim ile iletişime geçeymişim. Gun 'a bu durumu açacağım çünkü Gun ve Mesut Çevik 'leri biliyorum benim yaşlarımda kendileri bu yüzden eskiyi de yeniyi de bilirler yaş tecrübelerinden dolayı ama foruma çok yönetici yetkisi verildi terazi dengeleme de sıkıntılar görmeye başladım, siyaset bölümünü kapatacağız dedi bir admin bana 6 ay 1 yıl oldu hala kapatılan bir şey yok ceza vermiyorlar 4 8 10 15 gün topluyorlar topluyorlar kişisel olarak 90 gün veriyorlar neymiş her iki tarafa da aynısını yapıyoruz diyorlar. İyi dedim artık uğraşmaya gerek yok bu forumda tam 5 kişinin yazdığı mesaj tam cimerlik hatta mahkemelik idi şikayet etmedim etsem forumun bile başı derde girerdi, malum bilirler ekşi sözlük te öğretmenlere hakaret edilen bir mesaj yayınlandı ve o şahıs evinden alındı bölücü mölücü diye haber yaptılar ve site şaşırdı ne yapacağını site sahibi açıklama yaptı üyeliğine son verildi mesajları ortadan kaldırıldı hatta gündeme haberlere bomba gibi düştü o yüzden bu forumda da bu tür mesajlara denk geliyorum arada ve aklımda kalan 5 tanesi ciddi infial yaratacak derecedeydi bazen diyorum hiç uğraşma cimer hallettsin siber suçlar halletsin hadi diyorum mesajın ardındaki çocuktur ya da ailesi vardır vicdan olayı diyoruz köşeye çekiliyoruz. Ama bizim yazmamıza gerek yok bunun farkında forum, günden güne kalite düşüyor ve forum farklı mecralara gidiyor, çok değil hep söyledim 72 saatte öne çıkanlar olayı 2014 'lerdemi ne çıktı o günden sonra ben 2014 'lere kadar forumda ülke ve dünya gündeminden haberim yokken açılan başlıkları gördükçe dayanamayıp girdim ve içeride ona buna devlete millete tsk 'ya askere bakana ona oy verdi diyene diye hakaret edenleri gördükçe ve konuların kapatılmasında geç kalındıkça artı biz de cevap veriyoruz diye ceza da almaya başladıkça bu iş hiç iyi yere gitmiyor.

• Bende birakip kurtulacağım.

• 13 Yıldır üye olan biri olarak, biz de konu dışında takıldık da bunun da bir limiti var. Zamanı gelince insanlar kopuyor buradan. sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Hocam - olayında yanlışın var. Mesut Çeviğin bi' kaç yorumu ve sunduğu haberler 100 lerce binlerce - alınca yönetim kaldırdı - butonunu. Olay bundan ibaret.
    demek metüst'ün duygularını incitmişsiniz.
  • 2006 dh üyesiyim. çok şey öğrendim ve öğrendiklerime karşışık da çok şey katmaya çalıştım. Bu sizin öğrenme isteniğinizle ilgili bir durum boş konulara bakmak yerine öğretici konularda gezinmeyi sağlayın ve sizlerden yaşça büyük olan kişilerin tecrübelerinden faydalanın.

Örneğin TR de olmayan bir supplument v için buradan tanıştığım kişinin paypalı ile alışveriş yaptım. Daha sonrasında aliexpress veya sorunlar için yine burada uzmanlaştığım konular oldu.

Otomobil forumunda da çok şey öğrendim.

Hele ki sıcak fırsatlardan çok indirimli şey satın aldım (Telegram grubu var) +bir sürü şey öğrendim.

Tipim nasıl gibi asosyolik konularda dolaşırsanız zaman kaybedersiniz. :)

Ben inanıyorum ki; bu forumda hala çok iyi ve yardımcı insanlar var. Dışarıdan para verseniz, danışmanlık alsanız bile bu bilgilere ulaşmak zor.

Yine örnek vereyim; Saç ekim ana konusu bir çok kişinin bilgi ve tecrübeleri ile dolu bir konu. Burada istediğiniz sonuca ulaşabilmek için insanların yaşamış olduğu süreçleri tecrübelenmeniz gerekir ki bu da zaten mevcut. İnsanlar orada samimi duygularını dile getiriyor.

gibi gibi :)

Editörleri de çok iyi bence. Özellikle mesut ve erdi beyi takip ediyorum. Hem anlaşılabilir hemde konuyu dağıtmadan ve sıkmadan kullanıcı odaklı anlatabiliyorlar ve türkçeyi çok iyi kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

foruma bakıp araba alırsan arabasız kalırsın. 0km bi golf yerine 50bin TL ağır hasar kayıtlı bi 308 öneren kişiye denk gelirsin.

tipim nasıl ss li konusu açıp yakışıklı biri olmana rağmen, malın biri gelir ve "aynı tarrağıma benziyon" der kaçar.

biri yardım ister konu öne çıkmaz, gündemin en önemli haberini verir konu öne çıkmaz ama "kağıt yerken ninemi biçtim - slime çelınç" adlı bi konu açarsan +100 öne çıkarma alırsın.

birinin sıkıntısına yardım edersen artılanmaz fakat o yardım bekleyen kişiye "banane amüniyüm - gelme o zmn" yazan +50 artılanır.

saçma sapan zebanilerin arasında çürür gidersin. ortalık kalitesiz csb kaynar.

elin varıyorsa eğer sağ üstteki "çıkış" düğmesine değil, komple yukardan sekmeyi kapatırsan beynine oksijen gider.
    Hepsi tamam da bence yardım isteyenleri gündeme taşıma konusunda bir numaralı ****. Ben daha acil yardım isteyip de öne çıkarılanlara giremeyen görmedim.

• İsmi donanım forumu, forum bölümleri ile ilgili bir ürün satın alırken tecrübeli kişilerin görüşlerinden faydalanmak için ve bilgilenmek için hizmet veren bir site burası.. Yani bu forum sadece konu dışı ve ülke gündemi ile ilgili tartışma konularından ibaret değil..
    2-3 aylık üyelik üyelik ile bu kanıya nasıl varabildiniz çok şaşırtıcı ve bunun için konu açmak da çok tuhaf.
    Ben 12 yıla yakındır üyeyim. İlgili olduğum konular hakkında bir çok mesajım var ve dahil olduğum konularda hem kendim bilgilendim ve ayrıca tecrübeli ve bilgim olduğum hususlar hakkında açıklamalar yaptım. Sorulan sorulara cevap yazdım.
    Forumu twitter gibi kullanamayacağınızı bilmeniz lazım. Böyle forumların daha dar sınırları vardır.

• Hocam iyi hoş diyorsun ama, insan kendinin psikoloğudur. Sen asosyalleştiysen onu bilemem.
  • Yeni başlayan bir üye olarak bu yorumun şaka olmasını diliyorum.

Çok eskiden hasta olan kişiler kentin meydanına oturur geçen kişilerin önerilerini dinlermiş. Bazıları "şuradaki suyu iç", bazıları "hayvanın şurasını pişir ye" filan dermiş. Hasta olan kişi de bunları yapmaya çalışarak iyi olmaya çalışırmış. İnsanların genetik yapısında yabancıların tavsiyelerini dinleme ve uygulama özelliği var.

İşte tarihte çok eskiden beri var olan konu, DH forumundaki durum ile aynı galiba, tek fark artık kentin meydanında oturmuyoruz.

Sonuç olarak olarak ben üyeliğimi sonlandırmayacağım.
  • katılıyorum forum çok berbat bir yer haline geldi takıldığım bir kaç bölüm dışında hiç bişiye bakmamaya gayret gösteriyorum foruma kalıcı filtreler gelmeliydi uzun zaman evvel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Eylül 2019; 13:46:9 >
  • eksi gibi son derece kotumser insanlarla dolu. Kendinizi en kotu ulke ve toplum olarak gorenler, bizden cok cok daha kotuler var. Siz sadece iyilere bakiyorsunuz. Ulkemiz nezih, ferah, huzurlu demiyorum ama sizin gibiler yuzunden daha da kotuye gidiyor. Bir sekilde bir seyler degisecek, kotumser olarak degil veya klavye basindan oflanip puflanmayin baskalarini da depresyona sokmayin
  • Başlıkta anlatım bozukluğu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

İsmi donanım forumu, forum bölümleri ile ilgili bir ürün satın alırken tecrübeli kişilerin görüşlerinden faydalanmak için ve bilgilenmek için hizmet veren bir site burası.. Yani bu forum sadece konu dışı ve ülke gündemi ile ilgili tartışma konularından ibaret değil..
    2-3 aylık üyelik üyelik ile bu kanıya nasıl varabildiniz çok şaşırtıcı ve bunun için konu açmak da çok tuhaf.
    Ben 12 yıla yakındır üyeyim. İlgili olduğum konular hakkında bir çok mesajım var ve dahil olduğum konularda hem kendim bilgilendim ve ayrıca tecrübeli ve bilgim olduğum hususlar hakkında açıklamalar yaptım. Sorulan sorulara cevap yazdım.
    Forumu twitter gibi kullanamayacağınızı bilmeniz lazım. Böyle forumların daha dar sınırları vardır.
    9 yıldır forumdayım.

• Kişi kendini sınırlandırmasını bildiği zaman pekte bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 28 Mart 2021; 23:49:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.