Şimdi Ara

DH'de Takılmak Faydadan Çok Zarar Sağlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler, yaşı genç küçük kardeşlerim. Size tavsiyem, foruma yeni üye olduysanız bırakmanız. Forumda faydalı içerikler evet var, gayet de bilgi dolu konular var. Ama şunu fark ettim, faydadan çok zarar sağlıyor küçük yaşta başlarsanız. Dışarıda sosyalleşmeye ihtiyacınız kalmıyor, burada sosyalleşme ve insanlarla iletişim kurma ihtiyacınızı kolay yoldan gideriyorsunuz çünkü. Saçma sapan troll konular var. Onlar aklınıza kazınıyor bilinç altınıza işliyor sonra o konudakilere benziyorsunuz. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Hayatınız yanar ve bir DH bağımlısı olursanız onun asla zarar verdiğini ve sizi zehirlediğini kabul etmezsiniz. Bunu ancak dışarıdan birisi fark edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5759 -- 17 Eylül 2019; 20:36:17 >

• foruma bakıp araba alırsan arabasız kalırsın. 0km bi golf yerine 50bin TL ağır hasar kayıtlı bi 308 öneren kişiye denk gelirsin.

tipim nasıl ss li konusu açıp yakışıklı biri olmana rağmen, malın biri gelir ve "aynı tarrağıma benziyon" der kaçar.

biri yardım ister konu öne çıkmaz, gündemin en önemli haberini verir konu öne çıkmaz ama "kağıt yerken ninemi biçtim - slime çelınç" adlı bi konu açarsan +100 öne çıkarma alırsın.

birinin sıkıntısına yardım edersen artılanmaz fakat o yardım bekleyen kişiye "banane amüniyüm - gelme o zmn" yazan +50 artılanır.

saçma sapan zebanilerin arasında çürür gidersin. ortalık kalitesiz csb kaynar.

elin varıyorsa eğer sağ üstteki "çıkış" düğmesine değil, komple yukardan sekmeyi kapatırsan beynine oksijen gider.
    12 senem bu forumda geçti. Forumun sana kattığı bir artı varsa karşılığında 100 eksi var. Küçük yastaki kardeşlerime şunu söyleyeyim. Buradan aldiginiz bilgilerin hayatınıza çok bir etkisi yok. Buraya harcayacginiz zamanı sosyallesmeye, bir kaç adam daha tanıyıp , çevre yapmaya harcayin. Forumda ne kadar pasiflesirsen, sosyal hayatta o kadar aktiflesirsin.
  • Gelme o zmn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Yaşındayım
    Her Şeyin Farkındayım.

• Ama hocam instagram falan yok,arkadaş çevrem yok wp bomboş,oyun oynamıyorum pc de falan.Bir tek dh ye giriyorum nasıl bırakıcam ki şimdi bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Ama hocam instagram falan yok,arkadaş çevrem yok wp bomboş,oyun oynamıyorum pc de falan.Bir tek dh ye giriyorum nasıl bırakıcam ki şimdi bunu
    Keşke zamanında sporla uğraşsam, bi' enstürman vs çalsaydım gençken güzel ve faydalı olurdu.

Instagram da kötü ama DH daha kötü. Şu konu dışında troll konuları okudukça, özellikle kadın-erkek ilişkilerindeki, kafanız iyice bulanıyor artık art niyetli fesat olmaya başlıyorsunuz. Yıkıkları gördükçe daha da yıkıklaşıyorsunuz. Saydığın şeylerin tamamı boş zaten. Onların olmaması iyi. DH'de takılınacaksa bile bu forumda 2 bölüm var ki akla ziyan resmen zarar. Ülke ve Dünya Gündemi, Konu Dışı. Zaten diğer bölümler aktifliğini yitirmiş durumda eskisi gibi değil yani, forumu tutan bu.

• foruma bakıp araba alırsan arabasız kalırsın. 0km bi golf yerine 50bin TL ağır hasar kayıtlı bi 308 öneren kişiye denk gelirsin.

tipim nasıl ss li konusu açıp yakışıklı biri olmana rağmen, malın biri gelir ve "aynı tarrağıma benziyon" der kaçar.

biri yardım ister konu öne çıkmaz, gündemin en önemli haberini verir konu öne çıkmaz ama "kağıt yerken ninemi biçtim - slime çelınç" adlı bi konu açarsan +100 öne çıkarma alırsın.

birinin sıkıntısına yardım edersen artılanmaz fakat o yardım bekleyen kişiye "banane amüniyüm - gelme o zmn" yazan +50 artılanır.

saçma sapan zebanilerin arasında çürür gidersin. ortalık kalitesiz csb kaynar.

elin varıyorsa eğer sağ üstteki "çıkış" düğmesine değil, komple yukardan sekmeyi kapatırsan beynine oksijen gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 17 Eylül 2019; 23:44:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Keşke zamanında sporla uğraşsam, bi' enstürman vs çalsaydım gençken güzel ve faydalı olurdu.

Instagram da kötü ama DH daha kötü. Şu konu dışında troll konuları okudukça, özellikle kadın-erkek ilişkilerindeki, kafanız iyice bulanıyor artık art niyetli fesat olmaya başlıyorsunuz. Yıkıkları gördükçe daha da yıkıklaşıyorsunuz. Saydığın şeylerin tamamı boş zaten. Onların olmaması iyi. DH'de takılınacaksa bile bu forumda 2 bölüm var ki akla ziyan resmen zarar. Ülke ve Dünya Gündemi, Konu Dışı. Zaten diğer bölümler aktifliğini yitirmiş durumda eskisi gibi değil yani, forumu tutan bu.

Alıntıları Göster
    Hocam ben gitar çalıyorum da o da bir yere kadar.Boş kaldıkça giriyorum foruma sürekli.Ben de burayı sevmiyorum ama bırakamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hıyar sen bırakmadın mı?
  • Gerçekten fazla takılmak zararlı olabilir. Faydalı konu çok ama faydasızlar daha fazla; onlara eğlenmek için giriyorum. Bakalım birgün bana zarar verdiğini düşünürsem bırakırım o zamana kadar buralara bakınmaya devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harbi öyle

• Konu saçma. Telefonda kullanmasınlar o zaman

• 12 SENEDİR BU FORUMDAYIM.

Bu forumla ilk tanışmam oyun bölümündeki devil may cry konusuyla olmuştu. O zamanlar çok saf çok iyi niyetli çok cana yakın herkesi kendim gibi iyi niyetli zanneden bir çocuktum. Benim gibi olan birsürü insan vardı hepimiz çoluk çocuktuk ve masumca sohbet ediyor kimseyi yargılamıyor kardeş kardeş geçiniyorduk..

Sonra tabi zamanla samimi olmaya başladık, bazılarını daha yakından tanıdık, bazılarını sevmedik muhattap olmadık..

Sonra büyüdük zamanla.. bıyıklarımız terlemeye sakallarımız filizlenmeye başladı, asabi ergenler olduk birbirimizle kavga etmeye başladık. Ama burdaki kavgalar gerçek hayattaki gibi değildi. Çünkü gerçek hayatta kavga ettiğimiz zaman bi daha konuşmazdık, "küsmek" diye bişey vardı gerçek hayatta ama burda yoktu.

O kavga ettiklerimiz karşımıza sürekli çıktı hep burdaydılar, istemiyorduk birbirimizi ama kovamıyorduk da böyle bi hakkımız yoktu. Hep muhattap olmak zorundaydık.

Kavgalarımız 2 oldu 7 oldu 100 oldu ama hala burdaydık hep tartıştık kavga ettik onlarla..

Sonra kalplerimiz artık katılaşmaya başladı, O başka görüşü savunuyordu ben haklıyım diyordu, ben başka bir görüşü savunuyordum ben haklıyım diyordum. Katılaştık iyice, asabi ergen ruhumuz git gide büyüyordu birbirimize karşı..

Sonra bu iş böyle olmaz dedik. Madem ki aynı gemideyiz bi şekilde iletişim kurmamız gerekiyordu. Dalga geçtik birbirimizle, evet dalga geçmek diye bişey bulduk, birbirimize hakaretler ettik , nefret söylemlerimiz oldu şakalı esprili, Sonra adminler dediki haklı olanın kim olduğunu siz anlayamıyorsunuz, biz size anlatalım dediler ve +/- verme butonu çıktı foruma

Herkes aynı görüşte olduğu kişilere + verdi, aynı görüşte değilse eksiyi bastı acımadan.

Sonra bu eksi butonunun suyu çıktı haklıda olsak haksızda olsak eksi vermeye başladık birbirimize, eksi verme yarışı yapıyorduk adeta..

Sonra adminler dediki sizin ben yapacağınız işin içine tüküriyim dedi ve eksi verme butonunu kaldırdılar sadece artı verme butonu kaldı.

Beyinlerimiz karıştı, artık sadece aynı görüşte olduğumuz kişilere artı verebiliyorduk, farklı görüşte olduğumuz kişilere eskisi gibi kavga dövüş tartışma havası içinde olmaya devam ediyorduk.

Çok acayip bir ortam olmuştu artık burası beyinlerimiz allak bullak olmuştu.. bilinçaltımıza işlemişti bütün bu yaşananlar..

Yazdığımız mesajlar artılanınca mutlu oluyorduk söylemesekte egomuz kabarıyordu,bizimle aynı görüşte olan insanları görmek hoşumuza gidiyordu.

Sonra hep artı almak için acaba ne yazsam da artı alırım diye düşünerek atıyorduk bütünn mesajlarımızı.

Asslında biz bi konuya cevap vermiyorduk, bizler aslında nasıl artı alabilirimin peşindeydik..

Birine yardım ederken bile artı alacağımız için yardım eder olduk. Yoksa umrumuzda değildi kimseye yardım etmek çünkü biz o ilk günkü saf çocuklar değildik, kalpleri taşlaşmış artı canavarlarıydık.

Sonra... Çok sonra.. herşeyden sıkılınca, artı almaktan artık basit gelmeye başlayınca sessizleşmeye başladık.. Ve bu sessizliğin adı "forum artık eskisi gibi değil" klişesi oldu.

• Hocam - olayında yanlışın var. Mesut Çeviğin bi' kaç yorumu ve sunduğu haberler 100 lerce binlerce - alınca yönetim kaldırdı - butonunu. Olay bundan ibaret.
  • Arkadaşlar bende 5 senedir forumdayım forum yüzünden gül gibi işimden oldum 1 sene 7 aydırda MOPAŞ market köşelerinde köle gibi çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı başı yerinde olan ya da kişiliği oturmuş olanlar için buradaki yorumların pek bir etkileyiciliği yok, dolayısıyla troll konulara -komik olanlara- gülüp karı kız konularına isyan ediyorsunuz. Ha ama daha karakteriniz oturmamışsa, yeni yeni büyüyorsanız konu sahibinin dediği gibi forumda fazla vakit öldürmeyin. Çünkü karı kız konularında akıl verenlere uyup saçma sapan hareketlere triplere girerseniz, burada yazılan her şeyi ciddiye alıp olmadığınız bir karaktere bürünmeye çalışırsanız, yaşamınızı buraya göre sürdürmeye çalışırsanız ziyan olursunuz. Her şey dozunda güzel. Burada fazla vakit geçirip kafam bulgur kazanı boynum komodo ejderi gibi diyen tiplere, asla bir kıza pantolonunu giymesi için yardım edemicem diyen boş beleşlere prim verir sözlerinden etkilenirseniz psikolojiniz bozulur. Yapmayın canım kardeşlerim. Bu forumun konu dışı dışında yığınla faydalı alt forumları var. Oralarda takılın. Benim mesela kayıt olma amacım ygs/lys bölümünden faydalanmak, çözemediğim soruları buraya sormaktı. Forumu bilgi almak ve kafa dağıtmak için kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Alıntıları Göster
    Altına imzamı atarım.

7.5 yıllık üyeyim, 5 yıl önce forumda takılmayı bıraktım. İnsan ilişkilerim aşırı zayıftı ve muhteşem ilerledi. Bazı gerçekleri kabul etmemiz gerekiyor, burası shit posting forumunda başka bir yer değil.

• Forumda takılmak önemli dğeil de her konunun altında siyasi içerik görünce artık kusma geliyor. Siyaseti yasakla , karı kız forumunu tek çatı altında topla bu forum en çok tık alan forum olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Aklı başı yerinde olan ya da kişiliği oturmuş olanlar için buradaki yorumların pek bir etkileyiciliği yok, dolayısıyla troll konulara -komik olanlara- gülüp karı kız konularına isyan ediyorsunuz. Ha ama daha karakteriniz oturmamışsa, yeni yeni büyüyorsanız konu sahibinin dediği gibi forumda fazla vakit öldürmeyin. Çünkü karı kız konularında akıl verenlere uyup saçma sapan hareketlere triplere girerseniz, burada yazılan her şeyi ciddiye alıp olmadığınız bir karaktere bürünmeye çalışırsanız, yaşamınızı buraya göre sürdürmeye çalışırsanız ziyan olursunuz. Her şey dozunda güzel. Burada fazla vakit geçirip kafam bulgur kazanı boynum komodo ejderi gibi diyen tiplere, asla bir kıza pantolonunu giymesi için yardım edemicem diyen boş beleşlere prim verir sözlerinden etkilenirseniz psikolojiniz bozulur. Yapmayın canım kardeşlerim. Bu forumun konu dışı dışında yığınla faydalı alt forumları var. Oralarda takılın. Benim mesela kayıt olma amacım ygs/lys bölümünden faydalanmak, çözemediğim soruları buraya sormaktı. Forumu bilgi almak ve kafa dağıtmak için kullanın.
    quote:

Asla bir kıza pantolonunu giymesi için yardım edemicem

Bu ne lan kim diyo bunu

• İnternetin hayırlı olsun kardeşim ruhi cenet mi izledin

Bu arada her zaman her yerde eski kafalar yenileri begenmez buralar eskisi gibi değil der

Biz eskiden soyleydik boyleydik lafi sacma ve dar gorusludur

Buralar eskidende boyleydi

İnstegram yoktu youtube sarmiyodu icerik yoktu millet forumdaydı kedidir kedi kasayı yan yatır geyigi ceviriyodu forumda bitek kayra ve turbo gibi tipler yoktu onlar sonradan cıktilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 18 Eylül 2019; 7:44:28 >
  • hepimiz aslında tek bir çatı altında yaşıyo gibi aynı ruhu paylaşıyo gibiyiz kardeşten de öteyiz işin aslına bakarsanız ama kendi adıma bişey söylemem gerekirse evleneceğim varsa da evlenemem daha. ne ettiniz olum siz bana
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.