< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5759 -- 17 Eylül 2019; 20:36:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5759 -- 17 Eylül 2019; 20:36:17 > |
14 Yaşındayım
Her Şeyin Farkındayım. |
foruma bakıp araba alırsan arabasız kalırsın. 0km bi golf yerine 50bin TL ağır hasar kayıtlı bi 308 öneren kişiye denk gelirsin.
tipim nasıl ss li konusu açıp yakışıklı biri olmana rağmen, malın biri gelir ve "aynı tarrağıma benziyon" der kaçar. biri yardım ister konu öne çıkmaz, gündemin en önemli haberini verir konu öne çıkmaz ama "kağıt yerken ninemi biçtim - slime çelınç" adlı bi konu açarsan +100 öne çıkarma alırsın. birinin sıkıntısına yardım edersen artılanmaz fakat o yardım bekleyen kişiye "banane amüniyüm - gelme o zmn" yazan +50 artılanır. saçma sapan zebanilerin arasında çürür gidersin. ortalık kalitesiz csb kaynar. elin varıyorsa eğer sağ üstteki "çıkış" düğmesine değil, komple yukardan sekmeyi kapatırsan beynine oksijen gider. |
hıyar sen bırakmadın mı?
|
Hocam - olayında yanlışın var. Mesut Çeviğin bi' kaç yorumu ve sunduğu haberler 100 lerce binlerce - alınca yönetim kaldırdı - butonunu. Olay bundan ibaret.
|
12 senem bu forumda geçti. Forumun sana kattığı bir artı varsa karşılığında 100 eksi var. Küçük yastaki kardeşlerime şunu söyleyeyim. Buradan aldiginiz bilgilerin hayatınıza çok bir etkisi yok. Buraya harcayacginiz zamanı sosyallesmeye, bir kaç adam daha tanıyıp , çevre yapmaya harcayin. Forumda ne kadar pasiflesirsen, sosyal hayatta o kadar aktiflesirsin.
|
Altına imzamı atarım.
7.5 yıllık üyeyim, 5 yıl önce forumda takılmayı bıraktım. İnsan ilişkilerim aşırı zayıftı ve muhteşem ilerledi. Bazı gerçekleri kabul etmemiz gerekiyor, burası shit posting forumunda başka bir yer değil. |
Gerçekten fazla takılmak zararlı olabilir. Faydalı konu çok ama faydasızlar daha fazla; onlara eğlenmek için giriyorum. Bakalım birgün bana zarar verdiğini düşünürsem bırakırım o zamana kadar buralara bakınmaya devam.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impostoryw -- 17 Eylül 2019; 23:44:3 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 18 Eylül 2019; 7:44:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|