Şimdi Ara

DH'de Takılmak Faydadan Çok Zarar Sağlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
24.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

Buda kanıtı kardeşlerim
    Selam teemo memet hocam.
  • 2001 den beri forumdayım bikez bile takımadım konu dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 18 Eylül 2019; 17:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedi 2019 Haziran üyesi.

• Git sen rainbowu öğren boş yapma

• Konu dışında takılıyorum arada, kayranın suratı beynime işledi.

• Arkadaşlar Kayra yeni hesap açtımı ? Bu arkadaşı çok duydum ama birebir yazışma fırsatım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Git sen rainbowu öğren boş yapma
    Hocam benim rainbow a başladığımı nereden biliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Arkadaşlar bende 5 senedir forumdayım forum yüzünden gül gibi işimden oldum 1 sene 7 aydırda MOPAŞ market köşelerinde köle gibi çalışıyorum
    Metroda muavinlik yapmıyor muydun birader sen?

• ilginç bir şekilde bu forum bağımlılık yapıyor ,kaç defa üyeliğimi sildirip gitmek istedim ama dur bakalım biraz daha sonra gidersin dedim :)

ancak sözüm söz haksız yere verilen ilk cezada gideceğim

özellikle bu bölümde komik konular açılması güzel bir durum ,çünkü hayatta yaşadığımız stres bir derece azalıyor ama artık evlenmeyin ,çocuk yapmayın ,kadınların hepsi kötü şeklinde sürekli açılan konulardan gına geldi

ya arkadaş madem böyle düşünüyorsun sen yapma olsun bitsin ,sana ne başkasının özel hayatından ?

sürekli açılan diğer konu ise fakirlik
    bin defa anlattık dünyanın % 80 den fazlası fakir ,ee bu durumda seninde fakir olma ihtimalin % 80 değil mi ?

aynı şekilde tipsizim konuları ve aynı şekilde dünya nüfusunun neredeyse % 80 lik kısmı tipsiz olduğuna göre ,senin tipsiz olma ihtimalin % 80 değil mi ?

yeni nesil kafası aynen şu şekil ;
    baba çok zengin ve çok yakışıklı olacak ki ,kendisinin çalışmasına gerek kalmayacak ,baba çok yakışıklı olduğu için kendisi de çok yakışıklı olacağından kızlar boynuna atlayacak

böylece bir eli yağda ,bir eli balda yaşayıp gidecek

bir başka konu ise google sayesinde herkesin prof. olması ,hiç bilmediği bir konuda yazıyor oraya ,bulduğunu kopyala yapıştır yapıp ,prof. edasında havalarda geziyor

bu gençlik tecrübe nedir onu dahi anlayamamış durumda ,zannediyor ki çok okuyunca yada internete bakınca her şey öğreniliyor

gün geçtikçe sanal zeka benzeri bir gençlik oluşmaya başladı ,birisi saçma bir konu açıyor ,bir sürü kişi destekliyor
    tersi olarak aklı başında şeyler yazanlar ise linç edilmeye çalışılıyor

akıl yaşta değil ,başta sözünü de çok yanlış anlayanlar oluyor
    sanki tüm gençler süper akıllı ,tüm yaşlılar akılsız :)

• Dünyanın tüm yıkık ihtiyacını tek başımıza karşılıyoruz dh forum olarak tebrikler bize

• Biz yıkıklar olmasak dh batar maaş bağlamaları lazım aslında bize

vermezlerse de canları sağolsun.

• Hayır kardeş İBB'ye bağlı Metro İstanbul A.Ş firmasında büro personeli olarak çalışıyordum ve 28 Haziran 2017 tarihinde işten çıkartıldım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Hayır kardeş İBB'ye bağlı Metro İstanbul A.Ş firmasında büro personeli olarak çalışıyordum ve 28 Haziran 2017 tarihinde işten çıkartıldım :(
    Niye ciktin hocam

• Çıkmadım, çıkartıldım

• Çok ağır sallamışsın. 308'in sıfırı Golf'ten 50.000 TL ucuz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

hepimiz aslında tek bir çatı altında yaşıyo gibi aynı ruhu paylaşıyo gibiyiz kardeşten de öteyiz işin aslına bakarsanız ama kendi adıma bişey söylemem gerekirse evleneceğim varsa da evlenemem daha. ne ettiniz olum siz bana

Harbi ya adam etkileniyor o konulardan

• Burdan sosyallesen yada sosyalleşmeye çalışan adamın aklından şüphe ederim ben. Donanimforum burası hi5 veya yonja değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 19 Eylül 2019; 9:16:59 >
  • Valla internetle ilk tanışmam forumlarla oldu. Hatta bizim gençlik dönemimizde Face, Insta yoktu bile. 2005-2006 larda forumlar modaydı ve hep forumlarla sosyalleştim.
    Şimdi internette zararlı diyorlar kimisi de çok yararlı diyor. Önemli olan nasıl kullandığınla alakalı ;)

Boş beleş konularla zaman kaybetmeyeceksin ihtiyacın olan soruların cevaplarını buradan alıp bir de araştıracaksın dışardan...

Sonuç olarak forumun zarar verip vermemesi tamamen kendinle alakalıdır.
    Saygılarımla...
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Nasıl ? Foruma girdiğini mi gördüler ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.