Şimdi Ara

DH'den Diamond qnq'ları yenerken[+Anı olarak fabfab içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle eşleştirme sistemi OP diyorum ve lafı fazla uzatmadan diamond qnq'lara selam gönderiyorum

NOT: Arkadaşlar çok fazla yanlış anlaşılma olmuş sanırım beni koruyan ve laf eden arkadaşlar hepsi kendine göre haklı şöyle bir açıklık getireyim oyun içinde sordum maçtan sonra konu açıyım diye verdikleri tepki "aç kanka bizde yorum atarız" oldu hiçbir kötü niyetim yok ve çoğu arkadaşın dediği gibi normal game.

Buda bonus olsun fabfab'ı yenmiştik bunada aram sonuçta dersiniz haklısınız anı olarak kalsın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pov Jii -- 30 Mart 2014; 19:45:47 >

• 1. oyun normal kimse normal oyunu takmaz canim.

2. diamond ezince '' ben diamondlari ezmis adamim demekki ben diamondluk oyuncuyum ama takima hep nooblar geldigi icin bronze 4 teyim '' gibi bir dusunce mi uyaniyor kafanda. .
  • Yasuo Hydra
  • Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

1. oyun normal kimse normal oyunu takmaz canim.

2. diamond ezince '' ben diamondlari ezmis adamim demekki ben diamondluk oyuncuyum ama takima hep nooblar geldigi icin bronze 4 teyim '' gibi bir dusunce mi uyaniyor kafanda. .
    Hll qnq.(Kendimi tutamadım)
  • Asgard kazandırmış oyunu. Farm ve Kd op
  • quote:

Orijinalden alıntı: VPR Blood

Asgard kazandırmış oyunu. Farm ve Kd op
    Helal kardeşim normal game'de adamları yendiysen yakında çilingir olursun
  • Troller olmasa cilincirsin hea
  • quote:

Orijinalden alıntı: the real komp

Helal kardeşim normal game'de adamları yendiysen yakında çilingir olursun

Alıntıları Göster
    Bir sefer de biri mutlu olup konu açınca dalga geçmeye çalışmayın. Bu başarıları ufak görünce insanlar size ' demek ki bu iyi oyuncu ' demiyor. Tebrik etmeyi başlayın, bir gün siz de konu açarsınız sizinle de dalga geçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Bir sefer de biri mutlu olup konu açınca dalga geçmeye çalışmayın. Bu başarıları ufak görünce insanlar size ' demek ki bu iyi oyuncu ' demiyor. Tebrik etmeyi başlayın, bir gün siz de konu açarsınız sizinle de dalga geçerler.

Alıntıları Göster
    ya boşver arkadaşım keyfine bak dh'de diamond low elo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

s.a
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

ya boşver arkadaşım keyfine bak dh'de diamond low elo.

Alıntıları Göster
    Bronz adam en iyileri
  • Hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Hll qnq
    her zaman fikrimi dalga geçmeden söylerim

insanlar cidden rank oyunları oynamaktan vazgeçmeye başladılar normal oyunları da keyif ve eğlence olsun diye oynuyorlar
    bu arada yasuo hydra iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

insanlar cidden rank oyunları oynamaktan vazgeçmeye başladılar normal oyunları da keyif ve eğlence olsun diye oynuyorlar

Alıntıları Göster
    Bu dallamalar diamond oluyor işte. Ama normal oyun fazla takmaz kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

Alıntıları Göster
    Ben normal oyunda brand ile jungle yapıyorum her oyunda gg :D
    Takmadıysalar ?
  • Normal geymm
  • Arkadas forumdan dia adamlarla aynı oyuna dusup , macı kazanmıs . Gecın dalganızı liginiz gold plat olabilir ama ruhunuz ve o kafanız sonsuza kadar bronz kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Normal geymm
    helal olsun, gelecek vaad eden bir oyuncusun , Sona yeteneklerinin gelişmiş olduğunu görüyorum başarılar.ileride plat - diamond olman pek te zor değil bence

auspexa pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

helal olsun, gelecek vaad eden bir oyuncusun , Sona yeteneklerinin gelişmiş olduğunu görüyorum başarılar.ileride plat - diamond olman pek te zor değil bence

auspexa pls.

Alıntıları Göster
    hll qnq rankedda olsan diamond olmuşsun şimdiye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.