Şimdi Ara

Dh'den Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğlum donanımhabere uye olmak istiyor bende bu gsm numarasını kendim için kullandım bidaha kullanamıyorum bu forum için kullanılmamış gsm nosu olan varsa bana pm olarak atarsa çok sevinirim. Hiç bir art niyet yoktur isterseniz kendi gsm numaramı verebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bilge_Yavuz_Metin

Oğlum donanımhabere uye olmak istiyor bende bu gsm numarasını kendim için kullandım bidaha kullanamıyorum bu forum için kullanılmamış gsm nosu olan varsa bana pm olarak atarsa çok sevinirim. Hiç bir art niyet yoktur isterseniz kendi gsm numaramı verebilirim.

ya hoca ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 5 Eylül 2008; 22:32:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk

quote:

Oğlum donanımhabere uye olmak istiyor bende bu gsm numarasını kendim için kullandım bidaha kullanamıyorum bu forum için kullanılmamış gsm nosu olan varsa bana pm olarak atarsa çok sevinirim. Hiç bir art niyet yoktur isterseniz kendi gsm numaramı verebilirim.

ya hoca bi sie ya

• 10 liraya gsm no temin edilir
  • bu konuyudamı dalgaya aldınız helal olsun size
  • quote:

quote:

ya hoca bi sie ya

• quote:

quote:

ya hoca bi sie ya

26 Haziran 1965;

Ayıptır, baban yaşında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her iftardan sonra böyle konular açılması tesadüf mü acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.