Şimdi Ara

DH Dövüş Sanatları WHATSAPP Grubu ( Kesin Okuyun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar DH başta olmak üzere çoğu forumlarda da sıkça rastladığım kung fu mu boks mu , aikido mu taekwondo mu veya da yaşım 18 kilom şu kadar başlasam olur mu gibisinden soruları sıkça görüyorum. Öncelikle şunu söyliyeyim buraya egomu tatmin etmek için veya artistlik olsun diye yazmıyorum bunları gerçekten yardımcı olabileceğimi düşünüyorum hem ortam muhabbet falan kurarız iyi olur diye düşünüyorum. Neyse biraz kendimi tanıtayım benim küçüklükten beri martial arts'a hep bi ilgim olmuştur 5 yıldır profesyonel olarak muay thai yapıyorum hatta yardımcı antrenör oldum. Üstüne üstlük Krav Maga dersleride aldım. Şunu demeliyim ki gerek MMA olsun gerek Uzakdoğu ( UFC ) kapsamındaki dövüş sanatları olsun bu konularda çok çok fazla tecrübeye sahibim. Jiu jitsu'dan shaolin kung fu'ya kadar hepsini biliyorum aikido,taekwondo,kareteyi dahil bile etmiyorum zaten klüpte de her daldan dövüş sanatıyla ilgilenen mevcut. Yurt dışında derecelerim falan da var. Her neyse cidden dövüş sanatlarına aşık olanlarla birlikte bir grup kuralım diyorum gayet güzel bir grup ortaya çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Şunu da baştan diyeyim bana gelip " kardeşim sokakta kavga çıkarıp 3-4 adam dövebileceğim bir spor söyle bana ona göre eğit beni bilgi ver " diyen elemanları grupta bir saniye bile barındırmam.Zaten bu işi bu kafayla yapıcak insanlardan kusura bakmayın bir cacık olmaz senelerimi vermişim bu işe inanın bir gram ilerleyemezler. Saygı ve sevgi çerçevesinde şen şakrak yaparız muhabbetimizi, sorularınızı cevaplarım, aklınıza takılanlar falan varsa cevaplarız, baya yardımcı olurum ve bu işi seve seve yaparım.
    Evet böyle bi grup kursak kimler gelir? Başlangıçı 10 kişiyle yapmayı düşünüyorum. Ona göre up'layın başlığı 10 kişi direk çıkarsa numaralarınızı PM atarsınız.
    Bence gayet mantıklı ve yararlı bir grup olur aksini düşünen veya eleştirenler olacaktır canınız sağolsun ben yardımcı olayım dedim :))

• Ben varım
  • Bende varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım.

• Bende varım . Soru-cevap şeklinde güzel bir ortam olur . Grup kurulduysa numara vereyim .
  • O halde kuralım bakalım, hayırlı olsun cümleten. Bir kişi numarasını verdi diğerleri de adını ve numarasını PM atsın ekliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eowyNM -- 27 Kasım 2014; 20:43:05 >
  • Bende varim eğer yer varsa, iki gune başlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genesys kullanıcısına yanıt
    var var, numaranla adını pm at alayım :)
  • Kesin al beni

• eğer yeni başlayacak olan kararsızlara da yer varsa bende gelmek isterim.
  • Bende girmek istiyorum hocam pm attım
  • pm yolladım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eowyNM

Merhaba arkadaşlar DH başta olmak üzere çoğu forumlarda da sıkça rastladığım kung fu mu boks mu , aikido mu taekwondo mu veya da yaşım 18 kilom şu kadar başlasam olur mu gibisinden soruları sıkça görüyorum. Öncelikle şunu söyliyeyim buraya egomu tatmin etmek için veya artistlik olsun diye yazmıyorum bunları gerçekten yardımcı olabileceğimi düşünüyorum hem ortam muhabbet falan kurarız iyi olur diye düşünüyorum. Neyse biraz kendimi tanıtayım benim küçüklükten beri martial arts'a hep bi ilgim olmuştur 5 yıldır profesyonel olarak muay thai yapıyorum hatta yardımcı antrenör oldum. Üstüne üstlük Krav Maga dersleride aldım. Şunu demeliyim ki gerek MMA olsun gerek Uzakdoğu ( UFC ) kapsamındaki dövüş sanatları olsun bu konularda çok çok fazla tecrübeye sahibim. Jiu jitsu'dan shaolin kung fu'ya kadar hepsini biliyorum aikido,taekwondo,kareteyi dahil bile etmiyorum zaten klüpte de her daldan dövüş sanatıyla ilgilenen mevcut. Yurt dışında derecelerim falan da var. Her neyse cidden dövüş sanatlarına aşık olanlarla birlikte bir grup kuralım diyorum gayet güzel bir grup ortaya çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Şunu da baştan diyeyim bana gelip " kardeşim sokakta kavga çıkarıp 3-4 adam dövebileceğim bir spor söyle bana ona göre eğit beni bilgi ver " diyen elemanları grupta bir saniye bile barındırmam.Zaten bu işi bu kafayla yapıcak insanlardan kusura bakmayın bir cacık olmaz senelerimi vermişim bu işe inanın bir gram ilerleyemezler. Saygı ve sevgi çerçevesinde şen şakrak yaparız muhabbetimizi, sorularınızı cevaplarım, aklınıza takılanlar falan varsa cevaplarız, baya yardımcı olurum ve bu işi seve seve yaparım.
    Evet böyle bi grup kursak kimler gelir? Başlangıçı 10 kişiyle yapmayı düşünüyorum. Ona göre up'layın başlığı 10 kişi direk çıkarsa numaralarınızı PM atarsınız.
    Bence gayet mantıklı ve yararlı bir grup olur aksini düşünen veya eleştirenler olacaktır canınız sağolsun ben yardımcı olayım dedim :))

Bende varım..

• Benide alin

• hocam head movement nasıl yapılır ve işe yarar mı?

Gruba bende girmek istiyorum ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiyeAtarlananAdam -- 24 Aralık 2014; 9:00:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruba girmek istiyorum ekleyebilir misin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adımı ve telefon numaramı pm attım bakar mısın hocam
  • arkadaşlar başka üyeleri de grubumuza bekleriz :)
  • Ben de varım
  • Bu grup devam ediyor mu hala konuyu acan arkadasa özelden numarami attim ama son giris tarihi 1 yil once

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.