@Eagle-eyed bu araç türk galba? ben olsam ön tarafa dokunmazdım bence yapcam derken bozmuş ama arkası hoş duruyor
bi imza yapsakta kullansak güzel olucak yokmu photoshoptan filan anlayan
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
bi imza yapsakta kullansak güzel olucak yokmu photoshoptan filan anlayan
valla çok iyi olur be dostum. Bu arada bizim marealar üretimden kalktı gibi birşey. D200 linea lar yerini alacak artık klasik oldu bizim makineler
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17 Bu arada bizim marealar üretimden kalktı gibi birşey. D200 linea lar yerini alacak artık klasik oldu bizim makineler
aslında ne kadar sevsem de vakti geldi diye düşünüyorum çünkü bu araçlar ne kadar makyajlansa da 96 yılından beri üretimde yeni bir yüz daha iyi olur ama marea da bambaşka
Selam Kadir Gecesi'nin olduğu gün 2004 eylül trafiğe çıkışlı çelik grisi marea liberty aldım. Araba 9800 km de ve kapalı otoparkta duruyordu. Sahibiyle internet üzerinden görüştük anlaştık, bu arada ben Malatya'da oturuyorum. İstanbul'daki arkadaşlara baktırttım ve 1000 ytl kapora verdim. Ailece uçakla İstanbul'a gittik ve arabamızı aldık. Araba ellenmemiş sıfır gibi hatta kapı içindeki cam lastiklerinin üzerinde bulunan jelatin kaplamaları ben çıkarttım. Kapı içleri ve döşemeler gri renkte ve ferak bir ortam sağlıyor. Direksiyondan kumandalı radyo teybi var ve aracı 15.000 ytl.ye aldım.Araştırmalarıma göre fiyat makul ama sizlerinde fikirlerini almak isterim. Arabama memleketim olan Bursa'da 1.600 ytl ye Zavolli marka lpg taktırdım. Aracı lifte kaldırarak malzemeleri alttan yerleştirdiler dolum yerinide tamponun altından yaptılar, yani arabayı almak için inceleyecek birisi lpg li olduğunu anlamayabilir. Ankara'dan Malatya'ya gelirken uzun yolda 90-100 km arası 52. ytl ye 375 km yol yaptım (lpg 1.46) şehir içinde ise 52 ytl ye 400 km yol yaptım. Performans olarak hiç bir fark göremedim. Arabam alıp binmeden önce edindiğim bilgilere dayanarak beklentilerimin üzerinde çıktı ve severek kullanıyorum, daha ne olsun ki 16.600 ytl ye sıfır gibi benzinli ama dizel gibi ekonomik bir araba sahibi oldum. Herkese iyi günler..
Kardeş ALLAH hayırlı ve uğurlu etsin. Kazasız ve Belasız kullanmayı nasip etsin. İyi denk getirmişsin. Bana fiyatı bayaa uygun geldi. Zavolli İtalyan marka öyle geldi bana. Artık bu devirde 1600 cc araçlara tüpsüz binmek her baba yiğidin harcı değil. Bende araştırma yapıyorum. Bayburt ta oturuyorum. 3 gün önce 2004 marea liberty radyo-kaset özellikli zannedersem sizin aracınızın aynı donanımında bir araç buldum. Yanlız o tüplü ve 37.000 km de idi. Sol arka teker üzeri ufak bir boya yemiş. Astsubay muğla plaka araç idi. Satıyormuş fiyat sordum 18.000 YTL fiyat çekti. Bana pahalı geldi. Şimdi senin aldığınla kıyaslarsak sen turnayı gözünden vurmuşsun. Almadan önce araç sahibi sana fiyat ne demişti onu merak ettim. Cevabını bekliyorum. Saygılar...
Haaa bu arada cosmos8727 arkadaşım teklifin için teşekkür ederim. Ama ben 2004 ve üzeri bir araç düşünüyorum. Marea zaten fiyatı uygun bir araç üst model alarak tutulmamasının dezavantajını yaşı ve donanımı ile kapatmak istiyorum. Bulabilirsem exculisive modelinden almak isterim. Saygılar...
nasyalçın, mubarek günde iyi bir alışveriş yapmışsın... Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanman dileğimle. Mareanı güle güle kullan.
hayırlı olsun kardeş kazasız sürüşler dilerim
nasyalcın hayırlı olsun; pederi kandırıp bi marea alamadım. icim gidiyor boyle sizlerden haber alınca.babama gore marea alırsan son kullanıcısı olursun,parca bulamazsın elde kalır diyor.almama izin vermiyor (arabanın parasını o verecekte ondan). bende clio yada albea dizel kolluyorum su sıra denk duserse alacam.kazasız belasız kullan.
@nasyalçın hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsın
Eeee ne oldu arkadaşlar sustunuz. Bildiğini paylaşmak isteyen yokmu. Walla ben bu konu hakkında her türlü aydınlatıcı fikirlerinize açığım. Saygılar...
gücün olduktam sonra modelli binmek tabiki en iyisi arac cok ama cok temiz oldugundan tavsiye ediyordum neyse
bu arada nasyalcın hayırlı olsun kardes baya bi ucuza almıssın ALLAH kaza bela vermesın
iyi günlerde kullan
quote:
Orjinalden alıntı: Orrepbebe
Haaa bu arada cosmos8727 arkadaşım teklifin için teşekkür ederim. Ama ben 2004 ve üzeri bir araç düşünüyorum. Marea zaten fiyatı uygun bir araç üst model alarak tutulmamasının dezavantajını yaşı ve donanımı ile kapatmak istiyorum. Bulabilirsem exculisive modelinden almak isterim. Saygılar...
kardeş hayırlı uğurlu olsun marea
bendede marea 1.6 cc 2003 model exclusive var iki ay önce aldım. marea gerçekten çok güzel bir araba sadece yakıtı biraz beni zorlamaya başladı km de 210 bin lira yakıyor eğer lpg taktırırsam km de kaç lira yakar kendini kaç km amorti eder bilgisi olan varsa cevaplarsa çok makbule geçer birde kulübe üye olmak için ne yapmak lazım hepine çok selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: evrenyaz
bendede marea 1.6 cc 2003 model exclusive var iki ay önce aldım. marea gerçekten çok güzel bir araba sadece yakıtı biraz beni zorlamaya başladı km de 210 bin lira yakıyor eğer lpg taktırırsam km de kaç lira yakar kendini kaç km amorti eder bilgisi olan varsa cevaplarsa çok makbule geçer birde kulübe üye olmak için ne yapmak lazım hepine çok selamlar
Üye oldunuz bile ,hiçbirşey yapmanıza gerek yok
quote:
Ben şehir içinde km'de 250-260 arası yakıyorum. arkadaşlar bu normal mi? Siz ne kadar yakıyosunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: kubilay84
quote:
Ben şehir içinde km'de 250-260 arası yakıyorum. arkadaşlar bu normal mi? Siz ne kadar yakıyosunuz?
şehiriçi için ideal bence
İDEAL AMA ARKADAŞLAR ÖNCE DİZELE ALIŞTIĞIM İÇİN ŞİMDİ FAZLA GELİYOR DAHA ÖNCE PALİO 1.3 MULTİJET VARDI 130-140 BİN YAKIYORDU
haliyle dizel benzinden az yakıyor bu bir gerçek ama lpg bağlattırırsan 160-170 vivarı yakar
öncelikle göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederim.bilginin paylaştıkça büyüdüğünü hepimiz için faydalı olduğunu vurgulamışsınız ki çok doğru.benim sormak istediğim lpg yi nerede( belirttiğiniz marka)ve kaç ytlye taktırdınız.bazıları marealar için lpg yi tavsiye etmiyor ilerde herangi bir zararı olurmu.arabayı kullanmak keyifli ancak benzini düşününce okeyifte kaçıyor birde aracın yakıtını kullanım şekli dışında arttıran etkenler nelerdir bilgilendirirseniz sevinirm